Placerile si durerile covorului rosu

Placerile si durerile covorului rosu

Hai sa nu ne mai gandim la cea mai buna actrita sau cel mai bun film! Sarecunoastem ca multe dintre noi ramanem treze in "noaptea cea mare" aOscarurilor doar pentru a vedea ce rochii au mai creat desgnerii pentruactritele invitate. De-a lungul anilor, celebrul covor rosu a avut"onoarea" sa fie mangaiat de toalete fastuoase, dar a fost si obligatsa le suporte pe cele lipsite de inspiratie.

Placerile

Sirena Sexy:
Claudia Schiffer si-a schimbat putin directia vestimentaraatunci cand si-a facut apritia pe covorul rosu la decernarea premiilorOscar din 1995. A renuntat la negrul clasic in favoarea violetului,o rochie purtand semantura lui Versace, cu care a facut furori.

Printesa Elisabeth:
A fost numita asa dupa ce a pasit pe covorul rosu in1996 purtand o rochie alba, eleganta, creatie a Feliciei Farrar. Rochiaera asortata cu pantofi de satin, asa ca arata exact ca o printesa gatapentru noaptea balului.

Doamna "marmelada":
La decernarea premiilor Oscar din anul 2000, CharlizeTheron a purtat o creatie a Verei Wang care a transformat-o pe "steluta"intr-o sirena sclipitoare cu ajutorul rochiei de sifon maro.

Stilata Styler:
Trudie Styler a aratat ce inseamna stilul uneicastigatoare in 2001 cand a pasit pe covorul rosu purtand o rochie albacu o multime de flori aplicate, terminata cu o bordura din tul. Pur sisimplu a captat atentia celor prezenti, desi bijuterii nu a purtat deloc.


Durerile

Punch de fructe:
Mereu dornica sa riste, Cher nu a dezamagit pe nimenila decernarea premiilor Oscar din 1974 cand si-a facut aparitia. Fiindmai mult dezbracata decat imbracata, o tinuta potrivita mai bine pentruo petrecere pe plaja decat pentru un eveniment de o asemenea anvergura.

Jennifer "pierduta":
Jennifer Lopez este cunoscuta acum pentru gustuldesavarsit in materie de moda. Dar printesa nu a pasit tocmai cu dreptulpe vestitul covor rosu la debutul ei in 1999 - rochia purtand semnaturalui Badgley Mischka o facea sa arate mai mult demodata, neingrijitadecat divina.

Pur si simplu alb:
Julianne More s-a aratat oarecum impotriva covoruluirosu la decernarea premiilor Oscar din 1998. Si-a facut apritia purtando creatie Prada de un alb sclipitor - dar cand ai forme atat de frumoase,de ce sa le acunzi?

Ce-i mult strica:
La decernarea premiilor Oscar de anul trecut, KateHudson a avut o aparitie "incarcata". Rochia, o creatie Stella McCartney,a avut si trena, si guler care ii incorseta gatul, si franjuri pe brate -putand fi numita oricum, dar numai eleganta nu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod