Ce ținute au ales vedetele pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Prințul Harry și fosta actriță Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă, 19 mai, la Capela St. George de la castelul Windsor.
Alături de ei au fost numeroși membri ai Familiei Regale, dar și celebrități britanice sau staruri de la Hollywood.

Printre invitați s-au numărat Elton John, James Blunt, Oprah Winfrey, Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham, Serena Williams.

Ceremonia, care a respectat tradiţiile monarhiei britanice, a fost presărată şi cu câteva elemente inedite. Un astfel de moment intim a fost cel când, după ce mireasa a ajuns la altar, fiind condusă de socrul său, prinţul Charles, Harry i-a spus: "Arăţi uimitor".

"Doi oameni s-au îndrăgostit şi cu toţii am apărut aici", a spus episcopul Michael Curry, şeful afro-american al Bisericii episcopale, într-un discurs în care a amintit de regele biblic Solomon, dar şi de Martin Luther King Jr, potrivit Mediafax.
Discursul său a fost urmat de un cor gospel care a cântat piesa "Stand by Me".



De asemenea, lady Jane Fellowes, sora regretatei mame a prinţului Harry, lady Diana, a susţinut un mic discurs în memoria acesteia, în timpul ceremoniei de căsătorie.

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, a fost vizibil emoționată pe durata întregii ceremonii și a plâns atunci când fiica sa a intrat în catedrala St. George a castelului Windsor.

Meghan Markle a surprins purtând o rochie de mireasă foarte simplă, creată de designerul Givenchy Clare Waight Keller.
Clare Keller este prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy și unul dintre cei mai apreciați designeri britanici.


Prinţul Harry şi Meghan Markle au primit titlul de duce şi ducesă de Sussex, fiind al 16-lea cuplu regal care s-a căsătorit la castelul Windsor din 1863, potrivit Palatului Kensington, citat de news.ro.

Descoperă ținutele purtate de vedete la Nunta Regală.
 
Foto: Hepta

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod