Moda poposeste la Iasi

Ajuns deja la cea de-a sasea editie, Romanian Fashion Week, cel maiimportant eveniment de moda din Romania, se va desfasura saptamanaviitoare, intre 25-27 aprilie, la Iasi, asa cum ne-am obisnuit. Numaica anul acesta pe lista participantilor au aparut nume noi, dar vechiin lumea modei, cat si nume noi atat pe lista cat si in moda. Se voroferi mai multe premii ca niciodata si organizatorii au pregatit multealte noutati.

Noutati si premii
Anul acesta organizatorii aduc cateva noutati fata de editiileprecedente. Noua locatie a acestui eveniment este Sala Sporturilor dinIasi, cu o capacitate de 1000 de locuri, ceea ce-l transforma in celmai mare eveniment de moda desfasurat pana in prezent in Romania.S-au adaugat si doua noi sectiuni: Romanian Fashion Week Exhibition -un targ adresat segmentului mediu si superior de cumparatori si RomanianFashion Week Workshop - un ciclu de conferinte sustinute de specialisticunoscuti din Belgia si Romania pe teme de tendinte, sistemul modei sipresa de moda.
Anul acesta se vor acorda si foarte multe premii.
Va fi dat unul pentrucel mai promitator debut in moda, premiu al carui castigator esteinca necunoscut. Inca un premiu, constand in posibilitatea prezentariicolectiei in cadrul evenimentului, este cel oferit de emisiunea DoineiLevintza - castigatoarea fiind cunoscuta de aceasta data (Alina Botea). Inulima zi va avea loc decernarea premiilor industriei de frumusete -Pantene ProV Beauty Awards.

Pas cu pas
Seara de 24 aprilie va fi dedicata casting-ului. Agentia MRA vinein ajutorul designerilor cu 150 de manechine si manechini. Fiecareparticipant isi va putea alege modelul dorit pentru aceastaprezentare. Machiajul manechinelor va fi realizat de o echipa condusade Alexandru Abagiu.
Am vazut cine aduce manechinele, cine se ocupa de machiajului si decoafura acestora, ramane de vazut cu ce vin designerii.
Catinca Roman a ales acest eveniment pentru a reveni in lumeamodei.
Colectia pe care o va prezenta este de inspiratie orientala,iar materialele folosite apartin categoriei de lux. Irina Schrotter vaprezenta colectia toamna-iarna 2003.
Catalin Botezatu va fi prezent prin colectiile "Ameno" - cu care a avutun succes extrordinar la saptamna de moda din Croatia si "Sailor". Casade moda "Dinasty" va prezenta colectia "New - Old Wave" (noul-vechiulval), compusa dintr-o linie clasica (old) si una moderna (new).
Agnes Toma a pregatit o colectie plina de feminitate, care vrea sasurprinda trecerea fetei de la copilarie la adolescenta si mai apoi lamaturitate. Tot pentru prima oara la acest fesival se afla si Tina Rcare sarbatoreste 7 ani de existenta - hainele propuse de casa aflandu-setotodata in segmentul cel mai apropiat de piata.
La categoria de lenjerie sunt prezente nume precum Catalin Botezatu -de data aceasta lenjerie atat pentru barbati cat si pentru femei siI.
D. Sarrieri, care va aduce la Iasi cea mai noua colectie de lenjerie delux "Glamour I.D. Sarrieri" - o colectie de lenjerie-seductie realizatadin cele mai rafinate dantele brodate, cu sutiene push-up, body-uri,corsete si portjartiere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod