Motivul pentru care Victoria Beckham și-a schimbat radical stilul vestimentar de-a lungul anilor

Stilul reprezentativ al Victoriei Beckham nu a inclus întotdeauna cămăși clasice, pantaloni de costum sau rochii midi elegante. Pe vremea când făcea parte din trupa Spice Girls, Posh Spice purta adesea rochii scurte și mulate. Prin urmare, de ce și-a schimbat atât de mult stilul vestimentar de-a lungul anilor?
Deși Victoria pare să inspire încredere în sine la fiecare pas, designerul în vârstă de 46 de ani spune că nu a fost întotdeauna așa. „Purtam numeroase rochii structurate, cu corset, și încă mai am unele dintre acele rochii, dar stilul meu personal a devenit mai relaxat. Acum, când privesc în urmă, cred că era indiciul unei lipse de încredere în sine faptul că alegeam mereu haine foarte strâmte”, a declarat Victoria pentru The Guardian.

Creatoarea de modă a mai explicat că transformarea radicală a stilului său vestimentar a fost cauzată și de încrederea în sine tot mai mare, dar și de nevoia de a purta haine confortabile și adecvate vieții de mamă a patru copii.
„Nu pot să alerg peste tot purtând pantofi cu toc. Jonglez cu multe: sunt mamă, sunt soție sunt în studio zi de zi”, a spus Victoria.
 

Citește și: 20 de ținute pe care surorile Kardashian vor să uităm că le-au purtat. Arată oribil! 


„Încrederea mea a crescut în mod clar pe măsură ce am înaintat în vârstă. Nu simt că trebuie să dovedesc ceva prin modul în care mă îmbrac”, a declarat vedeta.

În perioada de izolare, Victoria a ales un stil vestimenar relaxat și confortabil în timp ce a lucrat de acasă, renunțând chiar și la pantofii cu toc, în favoarea papucilor de casă.
În timp ce fiica sa, Harper, a purtat uniforma școlară chiar dacă a făcut cursurile online, Victoria a ales ținute casual formate din jeanși și tricouri. Vedeta a purtat chiar și pantaloni scurți de blugi. „Garderoba mea pentru lucrat de acasă în zile călduroase! Pantaloni scurți și papuci. E vis!”, a scris Victoria într-o postare pe Instagram în care își arată ținuta confortabilă.

Victoria a dezvăluit de curând că brandul său de modă va lansa un tricou special pentru susținerea comunității LGBTQ+.
Creatoarea de modă a fost inspirată de filozofia de viață a celebrului George Michael, „de a fi întotdeauna amabili și de a ne asculta unii pe ceilalți”, a spus fosta membră Spice Girls. Tricourile cu scop caritabil costă 95 de lire și au inscripționat pe partea din față, în culorile curcubeului, numele albumului „Listen Without Prejudice” lansat în 1990 de George Michael.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod