Kate Middleton este tot mai îndrăzneață: Ducesa a purtat o rochie roz strălucitoare în vizita din Belize

Kate Middleton, care se află într-o vizită oficială în Caraibe alături de soțul său, Prințul William, a purtat o rochie spectaculoasă la o recepție organizată în Belize pentru celebrarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. 

Citește și: Demi Moore se înțelege perfect cu foștii săi soți. Actrița l-a sărbătorit pe Bruce Willis de ziua lui de naștere



Ducesa de Cambridge a ales pentru evenimentul oficial o rochie roz strălucitoare a brandului britanic The Vampire's Wife, pe care a asortat-o cu sandale argintii și un clutch brodat cu motive maiașe.


Kate a completat rochia maxi din organza roz cu o pereche de cercei din aur și diamante, în formă de disc.

Casa de modă The Vampire's Wife, care a fost lansată în 2014 de fostul model Suzie Cave, soția starului rock Nick Cave, este faimoasă pentru rochiile sale de tip preerie, cu o alură glamour. 



Soția Prințului William a mai purtat una dintre rochiile acestui brand în martie 2020, în timpul unei vizite în Dublin, din cadrul unui turneu de trei zile în Irlanda.

În cadrul recepției din Belize, Ducele de Cambridge a făcut o declarație referitoare la situația din Ucraina, spunând că „vigilența” pentru a apăra democrația este testată în prezent în Ucraina.

„Astăzi ne gândim la toți cei care suferă în Ucraina și le transmitem solidaritatea noastră”, a spus William.

Atât William, cât și Prințul Charles, Camilla - Ducesă de Cornwall și Prințul Harry au făcut cu toții declarații referitoare la invazia Rusiei în Ucraina și și-au arătat sprijinul pentru poporul ucrainean.

Turneul oficial al Ducilor de Cambridge în Caraibe nu a început cu dreptul, cuplul regal fiind nevoit să anuleze vizita programată la o plantație de cacao dintr-o regiune din Belize după ce localnicii au organizat un protest împotriva vizitei lor.


Localnicii din zona în care ar fi trebuit să ajungă William și Kate sunt nemulțumiți că nu au fost consultați cu privire la aterizarea elicopterului cuplului regal în localitatea lor. Zeci de persoane au protestat împotriva vizitei, mulți dintre ei având pancarte cu mesajele „Prințul William, pleacă de pe pământul nostru” sau „Moștenirea colonială a furtului continuă cu Prințul și FFi”.

Indian Creek este în dispută cu Flora and Fauna International (FFI), un grup de conservare al cărui patron este Prințul William.
FFI are proprietăți în apropierea terenului comunal al localității, ceea ce a provocat tensiuni legate de dreptul de proprietate, potrivit rezidenților care au făcut declarații pentru Reuters, citați de Page Six.

După cele două zile petrecute în Belize, William și Kate vor călători în Jamaica, următoarea lor destinație din cadrul turului oficial din Caraibe. Potrivit Daily Mail, ducii de Cambridge vor fi urmăriți și aici de proteste pentru că activiștii din Jamaica o acuză pe Regina Elisabeta și predecesorii săi de perpetuarea sclaviei.

O coaliție formată din politicieni jamaicani, oameni de afaceri, medici și muzicieni au cerut într-o scrisoare deschisă ca Monarhia Britanică să plătească despăgubiri pentru comerțul cu sclavi la care au fost supuși strămoșii lor africani.
Jamaica a fost un centru al comerțului cu sclavi și a fost colonie britanică din 1655 până în 1962, când și-a câștigat independența.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod