11 trenduri din anii 2000 care sunt din nou la modă

11 trenduri din anii 2000 care sunt din nou la modă

Atunci când vedem unele trenduri din trecut, ne este dificil să credem că oamenii chiar apreciau acele look-uri.
De exemplu, mai ții minte blugii cu talie foarte joasă sau pe cei cu turul foarte lăsat? Sperăm ca unele tendințe din trecut să nu revină, însă lumea modei este plină de surprize. Descoperă câteva trenduri din anii 2000 care sunt iar la modă:

Părul în două culori




Rădăcinile într-o culoare diferită de culoarea părului era un trend important în anii 2000, staruri precum Christina Aguilera sau Britney Spears fiind adeptele acestui stil. Acest look a revenit în trend, fiind purtat de starurile pop ale momentului, printre care Dua Lipa sau Billy Eilish.

Bronzul oranj



Acel bronz portocaliu cu aspect fals pe care îl aveau cele mai multe tinere în anii 2000 se pare că este din nou la modă. De această dată vedetele optează pentru bronzul obținut cu ajutorul autobronzantului, fără expunere la razele UV care cauzează îmbătrânirea accelerată a pielii.

Pantalonii foarte scurți



Pantalonii extrem de scurți care se purtau în anii 2000 și-au făcut loc în moda acestui an.
Nu sunt multe persoane care ar purta aceste piese vestimentare în public, însă designerii le-au inclus în noile lor colecții pentru cele care au curajul să aleagă o astfel de ținută.

Sandalele cu „arici”



Inspirate de sandalele sport pentru drumeții pe timp de vară, aceste încălțări erau în trecut alegerile principale ale taților și bunicilor care apreciau mai mult comoditatea lor decât aspectul. De câțiva ani, însă, aceste încălțări au devenit cât se poate de trendy, fiind apreciate de fashioniste și vedete. Sunt purtate cu jeanși, pantaloni scurți, cu șosete sau rochii.
 

Bentițele



Toate școlărițele și adolescentele aveau cel puțin o bentiță în colecția de accesorii în anii 2000.
În prezent, aceste accsorii pentru păr au devenit preferatele fashionistelor, în special bentițele plușate, decorate cu perle sau cristale.

Blugii largi



Modelele largi de blugi erau purtate în special de adolescenți și rapperi în anii 2000. Blugii largi, care nu arată prea feminin, au fost reinventați anul acesta și au devenit piese vestimentare statement care pot fi incluse în ținute moderne și interesante.

Manichiura franțuzească



În urmă cu câțiva ani, manichiura franțuzească se afla pe lista de modele nail art pe care cele mai multe femei le evitau. Însă de curând, manichiura french a revenit în trend, fiind reinventată sub diferite forme interesante. De exemplu, poți opta pentru vârfuri definite în culori intense în locul variantei clasice, albe.

Bretonul lung pe o parte



Reprezentativ pentru anii 2000, bretonul pe o parte este în prezent o tunsoare în tendințe.
Are un avantaj major, și anume faptul că se potrivește oricărui tip de păr, indiferent de lungime sau textură. Este un detaliu care oferă un plus de eleganță oricărei tunsori.

Ochelarii de soare dreptunghiulari



Anul acesta, ochelarii de soare în tendințe sunt inspirați de modelele anilor 2000, iar ochelarii cu formă dreptunghiulară și cei masivi sunt din nou în trend. Lentilele în culori intense sunt, de asemenea, în tendințe.

Pantalonii cargo



Sunt acei pantaloni largi, cu multe buzunare, ce par inspirați de uniformele militare. Erau la modă în anii 2000 și se pare că și-au făcut loc și în trendurile acestui an. Vedetele și fashionistele îi poartă cu sandale sau pantofi cu toc, pentru un efect contrastant.

Șuvițele blonde



Acele șuvițe de păr colorate și bine definite, care ies în evidență, se purtau masiv în anii 2000.
Deși în prezent sunt dominante șuvițele decolorate subtile, care se integrează bine în restul nuanței părului, și șuvițele bine definite au început să fie tot mai populare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod