cum sa cuceresti barbatul berbec

Cum să cucerești bărbatul Berbec. Cele mai bune sfaturi de seducție

Îți place de cineva născut în această zodie? Iată cele mai bune sfaturi astrologice care îți arată cum să cucerești bărbatul Berbec!

Chiar dacă este un semn zodiacal extrem de pasional, este nevoie de puțină pricepere și experiență pentru a-l seduce. Învață cum să cucerești bărbatul Berbec!

Bărbatul Berbec înfruntă viața cu curaj și își face drum prin ea ghidat de propriile reguli, ceea ce îl face un potențial partener extrem de interesant. Cu toate acestea, pofta lui de viață, forța și determinarea ar putea fi copleșitoare pentru unele persoane. Din fericire, nu trebuie să fii și tu printre ele.

 

Cum să cucerești bărbatul Berbec - Flirtează cu el

 

Bărbatul Berbec este șarmant și cu greu îi poți rezista. El adoră fetele care sunt deschise spre conversație și care nu sunt rușinoase. Glumește, fii amuzantă, jucăușă și mereu pregătită să ai ceva nou de spus. Zâmbește-i când îi faci complimente, dar fă-o cu încredere.

Cu toate acestea, nu exagera, pentru că o să se plictisească. Bărbatul Berbec iubește provocările, așa că joacă-te puțin cu el. Fă-l să te dorească. Dacă te arăți mereu disponibilă, își va pierde interesul.

De asemenea, nu flirta niciodată cu alți bărbați ca să îl faci gelos. Nu ai vrea să afli cum reacționează atunci când se enervează!

Cum să cucerești bărbatul Berbec - Fii directă


Dacă va observa că spui lucruri neadevărate doar cu scopul de a-l manipula și a-l face să se îndrăgostească de tine, îți va întoarce spatele imediat. Ar trebui să fii mereu sinceră și directă cu bărbatul Berbec. El chiar urăște femeile care se prefac și care joacă necinstit încă de la început. Lucrurile vor fi mult mai simple pentru amândoi dacă ești directă și îi arăți cum ești tu cu adevărat. 

Cum să cucerești bărbatul Berbec - Fii spontană

 

Berbecul este un semn de foc guvernat de Marte, iar acest lucru îl face să aibă o dinamică războinică. Își trăiește viața la maximum, luând decizii rapide și destul de ferme.

Oamenii care nu pot ține pasul cu el sunt dați uitării, nu din răutate, ci pentru că, pur și simplu, nu are răbdare să ia lucrurile treptat, încet. Dacă îl faci să se îndrăgostească de tine, nu uita că nu-ți va tolera slăbiciunile și nu va accepta să răstălmăcești deciziile, fie ele mari sau mici.

Trăiește clipa, fii spontană și vei face față cu brio stilului său de viață.

El te va lua de mână și te va conduce spre cele mai nebunești și inedite experiențe. Așadar, când bărbatul Berbec te trezește dimineața devreme și decide că este timpul pentru o expediție pe munte, spune-i că abia aștepți și apucă-te de împachetat, mai degrabă decât să îl întrebi de ce și cum. Se va ocupa el de tot!

Citește și: Compatibilitatea Berbecului cu fiecare semn zodiacal

Cum să cucerești bărbatul Berbec - Oferă-i libertate

 

Bărbatul Berbec este un spirit războinic. Mereu în mișcare, întotdeauna cu idei ingenioase și  mutări îndrăznețe. Nu reacționează bine dacă i se pun condiții, limite sau, pe scurt, să i se spună cum să-și trăiască viața. Dacă vrei să-l cucerești, trebuie să-i dai libertatea de care are nevoie, să ai încredere în el.

Berbecul este un partener loial care se va întoarce întotdeauna acasă pentru a avea grijă de tine și pentru a te proteja, dar, în același timp, își cere dreptul de a fi în continuare el și de a face unele lucruri fără ca tu să te implici.

Asta înseamnă că nu va renunța la serile cu băieții, la meciurile echipei preferate de fotbal sau la nopțile ocazionale în care vrea doar să cutreiere singur.

Dintre toate trăsăturile sale, cel mai mult trebuie să ții cont de acest individualism.

Cum să cucerești bărbatul Berbec - Fii ambițioasă

 

Când întâlnești un Berbec, nu va dura prea mult până vei afla că are o ambiție uriașă. Ar putea fi vorba despre un obiectiv profesional, un proiect creativ sau o strategie de îmbunătățire a vieții. Bărbatul Berbec este ambițios și nu concepe să nu obțină ceea ce își dorește.

Dacă întâmpină obstacole pe drum, el nu se oprește, ci continuă mai hotărât și mai repede. Îl obsedează progresul în propria-i viață și este atras de persoanele care îi seamănă. Dacă te întrebi cum să-l impresionezi, gândește-te la obiectivele și ambițiile tale și amintește-le în conversațiile voastre.

Vei vedea cum îi strălucesc ochii atunci când vorbești despre planurile tale mărețe. După ce își va da seama că ești o luptătoare, va fi înnebunit după tine.

Cum să cucerești bărbatul Berbec - Fii activă


Oamenii leneși nu au ce căuta în viața unui Berbec.
Pentru el, fiecare zi este o nouă oportunitate de a face lucruri mărețe. Există întotdeauna loc de mai bine și el știe acest lucru. Îl poți face să te iubească și mai mult dacă îți menții viața ocupată. Diverse cursuri, proiecte profesionale, cercul tău de prieteni și călătoriile, ai tot sprijinul lui în orice te face fericită. Văzând că ești atât de activă îl face să te creadă potrivită pentru el, pentru că îi semeni.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod