Succes in lumea modelingului

Agentia Tres Jolie Model, infiintata anul acesta in Romania, este condusade o tanara de numai 18 ani, dar cu multa experienta in lumea modelingului- Irina Georgeta Dragan. Pe Georgeta am zarit-o prima oara intr-o revistasi m-am mirat impreuna cu colegii din redactie cum poate o fata atat detanara si fragila sa conduca o agentie de modele si nu una oarecare -singura care a capatat licenta Metropolitan in Romania.

Insa tanara pe care am intalnit-o la semifinala Metropolitan Top ModelRomania, care a avut loc pe 18 aprilie, m-a convis ca lucrurile stau defapt altfel de cum par. Desi tanara, Georgeta a reusit sa organizeze celmai mare casting facut in Romania vreodata pentru concursul MetropolitanTop Model. Atunci am vrut sa stiu mai multe despre ea, si iata ca amaflat.

Cum a inceput totul
Acum 4 ani de zile, pe cand avea 14 ani, Georgeta dorea foarte multsa devina fotomodel. "Ma fascina aceasta lume desi nu stiam prea multedespre ea", spune Georgeta. Dupa ce s-a inscris la o agentie din Cluj(acolo unde locuia) si a fost acceptata de aceasta, a avut si primulcontact cu lumea modelingului: "Prima data cand am asistat la cursuria fost si ultima data. Am fost total dezamagita. Eram o gramada de feteintr-o sala mica. Nu se compara cu ceea ce vazusem infilme. Atunci am realizat ca aceasta activitate nu e potrivita pentrumine." Si chiar daca in urmatorii doi ani a fost indrumata de catreprietene catre alte preselectii, ba mai mult, a fost oprita pe stradade catre agenti care ii ofereau burse gratuite, nu a mai vrut sa audade o astfel de cariera.
Asta pana in mai 2000, cand a zarit afisul pentru preselectia MetropolitanTop Model Romania.
"M-am interesat siam aflat ca Metropolitan este una dintre cele mai mari agentii de modeledin lume, care a descoperit si a promovat multe modele celebre. M-amprezentat impreuna cu trei colege, mai mult ca sa scap de gura lor. Lapreselectie erau peste 100 de fete. Eram destul de sceptica in ceea cepriveste sansele mele de reusita. Am fost aleasa impreuna cu alte 7 fetela semifinala din Bucuresti. Castingurile s-au facut in 13 orase si dinfiecare au fost alese 7-10 persoane. Eu am fost singura din Cluj. Iniulie am castigat concursul si am fost desemnata Metropolitan Top ModelRomania 2000. Nu ma asteptam. Acea zi a fost cea mai frumoasa din viatamea. De atunci pot sa zic ca am inceput cuadevarat sa patrund in lumea modei", spune Georgeta.

Directoarea si imaginea unei agentii
Au urmat aparitiile in ziare si reviste, prezentarile de moda in Bucurestisi in Cluj, o lume cu totul noua pentru ea. In 2001 a devenit imagineaXavier Laurent in Romania, iar in acest an este imaginea lor atat inRomania cat si in Rusia si Iugoslavia. Ultimul contact cu o agentie dinRomania l-a avut tot in 2001, cand s-a decis sa lucreze in Milano siLondra. Ceva mai tarziu a gasit doua persoane care doreau sa infiintezeo agentie de modeling in Romania, s-a asociat cu ele si astfel a luatfiinta "Tres Jolie Modele", iar ea a devenit atat imaginea agentieicat si directoarea ei.
In noiembrie a plecat la Paris in calitate dedirectoare a acestei agentii.
"Am mers la Metropolitan si le-am propus sa imi dea mie licentapentru Romania. Au fost foarte placut surprinsi sa ma vada in acestacalitate. Ei ma cunosteau de cand am lucrat la ei ca model. Aveaumai multe propuneri din Romania. Dupa cateva zile de negocieri asuprapretului au acceptat. Vroiam sa avem neaparat o licenta internationaladeoarece asta inseamna si o deschidere internationala, visul oricareifete care aspira la o cariera in modeling. Dintre sutele de agentii careexista in tara suntem doar trei cu licente internationale. Vroiam ca dela inceput sa intram puternic pe piata."
In ultimele luni proiectul Metropolitan Top Model i-a ocupat cea maimare parte a timpului: "am facut cel mai mare turneu de castinguri inRomania, pentru un eveniment de acest gen. Am fost in 21 de orase - oluna de zile am fost plecata in toate zonele tarii. Din fiecare oras amales cateva fete care au venit la semifinala, care a avut loc in datade 18 aprilie. Din sutele de fete venite din toata tara am ales 20,iar concursul final se va desfasura pe 16 mai. Pentru ele este o sansaextraordinara pe care sper ca vor sti sa o fructifice."
Fetele alese in semifinala sunt foarte slabe, au peste 1.72, genul "newfaces". "Desi in Romania nu se poate vorbi inca de o cariera in modeling,deoarece toate fetele talentate lucreaza in strainatate, oricum situatiasta din ce in ce mai bine.
Fetele care vor sa urmeze o cariera de modeltrebuie in primul rand sa se prezinte la agentiile serioase pentru afi scutite de anumite neplaceri care pot aparea. In lumea modei existamulte tentatii, trebuie sa fie mereu cu capul pe umeri si sa nu facaexcese de nici un fel.
Cariera de model este destul de scuta si de aceea fetele trebuie saprofite de orice sansa care o au. Bineinteles ca se poate vorbi si desacrificii. Si acestea depind de realizarile pe care le are fiecaremodel. Fetele care lucreaza afara stau departe de cei dragi luni dezile. Calatorind mult, trebuie sa te integrezi in toate locurile in caremergi. Un lucru foarte important e sa iti mentii greutatea, deoarece 2-3kilograme in plus aduc multe consecinte negative. Daca esti intr-o tarastraina si nu stii limba, e foarte greu sa comunici. Cred ca un model nupoate sa faca nici un fel de exces. Trebuie sa fii tot timpul fresh. Cucat un model devine mai cunoscut, cu atat sacrificiile pe care le facesunt mai mari."

O alta fata a Georgetei
Agentia ii ocupa cel mai mult timp al zilei, pentru ca isi petreceacolo mai mult de 8 ore pe zi. Atunci cand ajunge acasa, daca nu iesecu prietenul intr-un club (lucru care se intampla destul de rar),atunci invata pentru ca este inca eleva la un liceu din Cluj, la carede doua ori pe an isi sustine examenele.
Si internetul ii ocupa desultimp (2-3 ore pe zi), el fiind una din sursele ei de informatie. Atuncicand ii mai ramane timp, citeste carti de corespondenta comerciala siisi perfectioneaza cunostintele de limba engleza. Deocamdata cariera demodel este lasata de o parte, proiectul Metropolitan Top Model Romaniafiind o mare provocare pentru Georgeta.
Cam la doua luni, merge acasa la Cluj pentru a-si vizita familia siprietenii si pentru a se relaxa, pentru ca desi se afla de aproape unan in Bucuresti, prietenii ei sunt tot in Cluj. Cel mai mult ii placesa stea cu prietenul ei si sa mearga la cumparaturi.
De multe ori i se fac complimente, iar daca acestea sunt sincere chiarii fac placere, dar in nici un caz nu agreeaza persoanele lingusitoaresau mult prea insistente.
 

Comentariile 1-50 din 58

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexa Cristina pe 21 Nov 2011, 17:36
    imi doresc enorm sa devin foto model

    am 23 de ani.sunt din Timisoara...imi doresc mult sa ajung fotomodel...nr.meu de tel este 0766352946.sau id mess este cristinaliliana23.iar facebook-ul meu este Alexa Krys...va rog mult de tot dak se poate.merci!

    0
    1

  • sandy pe 2 Oct 2011, 13:16
    vreau sa devin model

    sall as vrea mult sa devin model chiar de mica doream mult acum am 13 ani am 1.64m inaltime ochi albastri parul castaniu inchis sunt putin inchisa la fata daca ma puteti ajuta cumva va rog email:sanda.anghel@mail.ru

    1
    1

  • Lavi pe 29 Mar 2011, 22:25
    model

    si eu as vrea sa prezint hainee:P am 1.76 :)

    0
    2

  • YONY pe 8 Ian 2011, 00:09
    buna:p

    buna numele meu e ionela am 17 ani si sunt din falticeni jud. suceava. am fost la mai multe concursuri de parada modei incat am si diploma. asa dori din tot sufletul ca sa fac o cariera in modelind. am forme am 1.75 inaltime si 60 de kg. is blonda inchis cu ochii albastrii verzui pt mai multe detalii poze etc da.mi un msj pe mail te astept

    0
    1

  • Romanet Simona pe 25 Dec 2010, 22:58
    ViSUL MEU

    Buna ma cheama Romnat Simona .Am 12 ani,1,52, ochi verzi, putin blonda defapt satena cu suvite blonde is ale mele nus vopsita,de cand sunt mica imi doresc sa patrund in cariera de fotomodel,iii visul meu .Eu fac atletism momentan am un corp de atleta adica il am bine format si de invidiat de unele perosoane cur am am tot cemi trebuie.Imi doresc din inima sa fie model ii visul meu numai ca unele agenti nus de incredere am fost la o agentie si am dat 70 lei pt inscriere dupaceia mio cerut 10 milioane si maicamia o zis sa nu dam sa vedem daca sunt de incredere si nu au fost peste o saptamana au plecat din oras.Am fost atat de dezamagiata in cat 3 zile am plans o fost o lovitura foarte puternica pentru mine,care eu eram atat de fericita ca sunt la modeling dar de fapt am ost dezamagita.In concluzie vreau o agentie serioasa in TIMISOARA......JUR AMIN ca VREAU SA FIU UN MODEL.!!!!!!!!!!

    0
    1

  • marina pe 24 Dec 2010, 13:29
    buna

    buna,ma numesc marina,am 19 ani,sunt satena am ochii verzi caprui am 48 de kg si 1.69:)as avea vreo sansa??se poate ??as dori un rasp pe email dak se poate va rog frumos!!multumesc!!

    2
    2

  • bianca pe 22 Dec 2010, 15:29
    modeling

    buna! ma numesc Bianca si de la 10 ani ma gandesc la o posibila cariera in modeling ...acum am 13 ani si imi doresc f. multa asta . Sunt satena cu ochii verzi, 1.63 inaltime . nu stiti ce as putea face in legatura cu "dorina" mea ? Timisoara :P

    1
    1

  • monica pe 14 Iul 2010, 20:03
    agentie cluj

    daca stiti cumva o agentie de modeling pt copii din Cluj, nu imi spuneti si mie, pt as vrea sa imi duc fiul dar nu stiu nici o agentie

    0
    2

  • iulia pe 5 Mar 2010, 15:32
    cum as putea ajunge model?

    buna!.Am 18 ani si as dori sa devin model?:(...mias dori f mult pt ca imi doresc de mica.Am 1,70inaltime,ochii caprui-verzi,bruneta.as dori un raspuns

    0
    2

  • Ramona pe 15 Dec 2009, 15:44
    Cum pot ajunge model?

    Buna..As dori sa stiu cum pot sa devin model?Mi-as dori foarte mult acest lucru.Am 17ani,sunt bruneta,ochii albastri-verzi(depinde de sezon),inaltimea 1.70,sunt in clasa a11-a.Va multumesc!

    0
    2

  • curteanu pe 27 Oct 2009, 14:41
    vreau sa devin model ....orice ....s`ar putea am un corp aproape perfect

    nu vreau sa fie numai vorbe ...vreau sa luatzi legatura cu mine sa va tirmit poze am un corp aproape perfect as vrea sa fac ceva cu asta ....va rog contactatima

    0
    2

  • florinn pe 19 Oct 2009, 13:11
    pentru cele care vor sa fie model

    trimiteti-mi poze pe adresa de email florinn@email.ro, doar fete care vor sa faca modeling, nu altceva. inaltime minim 1.75, engleza obligatorie.

    0
    2

  • Popa Roxana pe 29 Sep 2009, 14:31
    model

    Am si o mica intrebare:pot sa ajung model avand in vedere calitatile mele?imi doresc foarte mult sa pozez sau sa merg la prezentari si as vrea sa stiu daca am calitatile necesare.

    1
    0

  • Melania pe 23 Sep 2009, 11:27
    model

    As vrea sa stiu la ce agentie din cluj pot inscrie pe fica mea ptr a pronova in modeling??????????????

    0
    1

  • adry pe 4 Sep 2009, 11:21
    model

    adriana14_ro@yahoo.ca :)

    1
    0

  • adry pe 4 Sep 2009, 11:19
    model

    hy:) numele meu este adriana..sunt din bistrita,am 17 ani.Mi-am dorit de mult o cariera in modelling si inca nu am renuntat la acest vis.Stiti de vreo agentie de modeling din bistrita?imi puteti da nijte informatii?:)thnks:*astept mail

    0
    1

  • florinn pe 18 Aug 2009, 00:48
    georgeta dragan

    comentariul facut de andreea nu este malitios, ea doar are alte valori, pentru ea modeling inseamna prezentarea de lenjerie intima in cluburi sau la terase din bucuresti, ea nu are de unde sa stie ca Georgeta a facut campania worldwide la Triumph. http://www.triumph.com/ro/

    0
    0

  • Alexandra pe 19 Iul 2009, 00:13
    vreau sa devin model

    buna sunt alexandra dar prietenii imi spun alexa dorinta mea cea mai mare este sa devin model, manechina,fotomodel sau orice legat de poze si moda toti mau sfatuit sa devin model dar nu stiu cu ce sa incep am 14 ani inaltimea 1,71 greutatea nu o stiu dar sunt slaba supla si vreau sa ma inscriu la o agentie de modele asa ca va rog dacas aveti adresa la una va rog sa ma anuntati daca am vreo sansa sa ma sunati la nr 0769327951 sau sami trimiteti un sms pe mail sau pe mobil pa puuup.....

    0
    0

  • Galia pe 4 Iul 2009, 13:01
    modeling

    Buna,eu sunt Galia,am 17 ani si acum urmez un curs de modeling,insa nu stiu dak dupa acest curs voi deveni ce imi doresc...astept sfaturi

    0
    0

  • anita pe 9 Mai 2009, 20:28
    georgeta dragan

    Am citit comentariul tau andreea si mi se pare malitios.Cum poti sa recomanzi niste agentii care sunt de mana a 2-a?In toate revistele romanesti de fashion apar modele de la alte agentii-Mra si Yes models sunt peste tot!Cat despre Georgeta,am cautat pe google si are niste poze superbe!Si foarte multe!E si un filmulet cu ea in care vorbeste,pe comma-fashion din Germania!

    0
    0

  • dan pe 9 Mai 2009, 20:12
    pt andreea

    andreea,pe google sunt foarte multe poze cu georgeta,din reviste celebre in toata lumea.A aparut de 3 ori in Vogue,am gasit poze cu ea in Elle Franta,Grecia,Italia,Germani si Africa ds sud.A facut campanii mondiale,pt diesel,schweppes, pt triumph si la-bagagerie.Pe site la transilvania fashion sunt fete dragute dar sub 1,70 majoritatea.A avut dreptate Moni Columbeanu ca agenia are doar fete scunde.Cum ar putea sa lucreze in strainatate?Pana sitop modelul Moni Columbeanu sta mai mult prin mall!

    0
    0

  • Alexandra pe 10 Apr 2009, 23:23
    cariera

    Sunt o fata creola...am 14 ani,ochi albastri..1,70m si 58kg....si am o intrebare:As avea sanse la modelling?

    0
    0

  • Nechifor Claudia pe 7 Apr 2009, 12:09
    vreau sa fiu model

    Tot Claudia sunt am uitat sa-mi las datele de contact id ul meu este claudia_ana_1994@yahoo.com si nr meu de tel este 0754 637 622 si nr de fix 0234 317 115 Va multumesc

    0
    0

  • Nechifor Claudia pe 7 Apr 2009, 12:06
    vreau si eu sa fiu model

    Buna.Ma numesc Claudia si a-si dori sa stiu cum a-si putea deveni model,am 14 ani jumatate si sunt din Onesti jud Bacau.Din pacate in Onesti nu este nici o agentie de modele.Am 1.62 cm si 45 kg oare inaltimea este potrivita?Va rog sa ma ajutati poop

    0
    0

  • Crys pe 23 Mar 2009, 18:25
    sperantza

    Buna...am 15 ani si sunt din targoviste...am masurile 86,63,90 si am 1.77 msi sunt destul de draguta :) as dori sa ajung fotomodel dar nu prea am bani, as dori sa mi dati si mie un sfat...

    0
    0

  • ninutza pe 13 Mar 2009, 17:32
    sperante

    buna...am 14 ani sunt din cluj ...am fost la o agentie care nu era serioasa asa k apelez si la dumneavostra....speranta moare ultima.....va multumesc....id:buburuza_yo10

    0
    0

  • dalyana pe 6 Mar 2009, 17:18
    o mica speranta

    buna am 17 ani......am fost la cateva agenti de modeling dar din pacate acestea nu sunt ''serioase''.....asa ca incerc sa apelez si la dumneavoastra cu o speranta cat de mica..va multumesc

    0
    0

  • cristina pe 17 Feb 2009, 17:45
    fotomodel

    am cautat pe net agentii dar nu am gasit cine ma poate ajuta 0732172732,am 14 ani sunt inalta si frumoasa

    0
    0

  • cristina pe 17 Feb 2009, 17:43
    fotomodel

    vreau si yo sa fiu fotomodel dar in pitesti si am cautat pe net acenti dar nu am gasit ma poate ajuta cineva???

    0
    0

  • Ludosan pe 2 Feb 2009, 12:25
    @

    Buna,as vrea sa stiu daca fica mea de 9ani poate promova in modelling si unde,a terminat un curs iar acum as dori sa practice,ii place mult.

    0
    0

  • cris pe 13 Ian 2009, 20:03
    cariera

    buna!am 18 ani 1.70 masurit 80-60-90 oki albastri bruneta si imi doresk o cariera k model

    0
    0

  • cristina pe 5 Ian 2009, 15:30
    vreau sa devin fotomodel

    ma numesc cristina sunt din pitesti ,am 14 ani,1.67inaltine si vreau sa ajung fotomodel

    0
    0

  • ioana pe 6 Dec 2008, 12:08
    vreau sa prezint moda?oare se poate?

    vreau s ma ajuti...imi doresc foarte mult acest lucru si sunt pasionata de shopping ceea ce ma face sa visez ca voi ajunge sa prezint moda....daca se poate te rog sa ma contactez 0755363422

    0
    0

  • marian roxana pe 30 Nov 2008, 15:07
    vreau sa devin model

    buna..!! ma numesc roxana am 17 ani si 1.76 , 66 kg si as dorii foarte mult sa incerc si eu .. daca s-ar putea....as dorii niste informatii utile..

    0
    0

  • Tanase Alexandra pe 18 Nov 2008, 18:37
    modeling

    buna,ma numesc Tanase Alexandra Elena,sunt din Targoviste si mi-as dorii foarte mult o cariera in lumea reflectoarelor,a modei.am 1/71m, 51kg si 17 ani.cred ca am calitati necesare unui model dar am nevoie de putin ajutor.daca doriti sa ma ajutati v-as fi recunoscatoare.astept raspuns.multumesc mult

    0
    0

  • mada pe 10 Nov 2008, 15:04
    modeling

    Buna! Am 19 ani , 1.89 si 65 de kg...si as dori sa devin fotomodel...as fi foarte bucuroasa daca ma puteti ajuta...

    0
    0

  • beatrix pe 7 Nov 2008, 13:38
    modeling

    mi-as dori foarte mult sa particip la un casting.Am 12 ani,am inaltimea de 1,66 si 50 de kg .Mi s-a mai spus ca am un corp perfect si sunt frumoasa... ca ar merita sa incerc...dar nu stiu unde sa apelez...sunt din oradea cine ma poate ajuta va rog frumos sa ma anuntati pe mail ...va multumesc !

    0
    0

  • Serbu Adelina pe 2 Nov 2008, 17:50
    modeling

    buna!Am 17 ani si imi doresc foarte mult sa devin fotomodel.Va rog sa ma ajutati daca se poate...Multumesc.

    0
    0

  • florinn pe 27 Oct 2008, 19:33
    NU MAI CREDETI TOATE PROSTIILE

    DRAGA ANDREEA, GEORGETA DRAGAN ESTE ACUM UNA DINTRE CELE MAI DE VIITOR MODELE DIN ROMANIA ARE EDITORIALE IN ID, ALLURE, VOGUE, MARIE CLAIRE, VANITY FAIR, MAXI, HARPERS BAZAR ... CAMPANIE LA DIESEL PLUS SHOWURI IN NY, PARIS, LONDRA, DACA NU AI AUZIT TU DE EA INSEAMNA CA ESTI CAM NIMENI IN DOMENIU... STAI TU SI UITATE MAI DEPARTE LA FTV...

    0
    0

  • Andreea pe 24 Sep 2008, 11:51
    modeling

    Am 20 de ani si sunt di Rm.Valcea.Am facut si eu cursurile de modeling dar m-am ales doar cu o diploma.Imi doresc sa devin fotomodel.As vrea sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare:Este posibil sa imi realizez aceasta dorinta?Multumesc!

    0
    0

  • Bianca pe 7 Sep 2008, 02:37
    modeling

    Buna ma numesc Bianca am 15 ani sunt din Oradea si as avea si eu o intrebare.Pot sa devin fotomodel? Chiar daca nu am 1,70 (am 1,62) si am 48 kg? Am mai poza pt bihon dar as vrea mai mult! Astept raspuns pe adresa de mail! Multumesc!

    0
    0

  • Hajni pe 14 Aug 2008, 16:00
    as avea vreo sansa?

    buna.ma numesc Hajni am 22 de ani si eu sunt in jur de 48 de kg si inaltimea 1,69-1,70m si sunt curioasa daca as avea vreo sansa?

    0
    0

  • antonia pe 13 Aug 2008, 20:00
    moda

    buna!ma numesc antonia am 14 ani aproape si as dori sa devin fotomodel sau sa i au niste cursuri de modelling!am 1,70 cm ,48 kg parul lungut ochii negri ,creola..etc.va rog frumos sa ma ajutati!!!!!!!!!

    0
    0

  • lore pe 1 Aug 2008, 14:35
    super simplu

    daca vrei sa fii model e super simplu. scrieti si voi pe mailul uneia din agentiile mentionate mai sus de andreea , in functie de zona de tara de unde sunteti si daca aratati bine cu siguranta veti fi promovate. aceste agentii au casting permanent pt ca promoveaza tot timpul noi top modele internationale

    0
    0

  • ANDREEA pe 1 Aug 2008, 14:30
    NU MAI CREDETI TOATE PROSTIILE

    LUCREZ IN INDUSTRIA MODEI DE ANI BUNI. NUMELE DE GEORGETA DRAGAN NU IMI SPUNE NIMIC, BA MAI MULT E CLAR CA ACEST ARTICOL PROMOVEAZA O MINCIUNA SI O FALSA LUMINA ASUPRA MODELINGULUI NATIONAL SI INTERNATIONAL. PENTRU FETELE NAIVE CARE VOR SA DEVINA MODELE, VA ROG, NU MAI CREDETI TOATE PROSTIILE PE CARE ACESTI OAMENI LE SCORNESC DIN IMAGINATIA LOR BOLNAVA DESPRE MODA SAU MODELE " DE SUCCES " LANSATE PESTE NOAPTE SI DESPRE CARE IN REALITATE NIMENI NU A AUZIT NIMIC NICIODATA. UITATI-VA SI VOI PE FASHION TV SI ACOLO VA PUTETI INFORMA CORECT DESPRE CUM PUTETI AJUNGE MODELE INTERNATIONALE. ACOLO PUTETI VEDEA SI AGENTIILE DE MODA DIN ROMANIA CARE SUNT RECUNOSCUTE LA NIVEL INTERNATIONAL CUM AR FI TRANSILVANIA FASHION - CLUJ SAU KASTA MORRELY - IASI

    1
    0

  • stefanescu maria pe 1 Aug 2008, 06:47
    modeling

    am urmat cursurile agentiei "modeling unicorn" si am luat locul I pe jud braila....as vrea sa merg mai departe dar nu stiu unde si cui sa ma adresez...am trimis poze la diverse agentii dau nu stiu daca le-au prmit sau...:(!va rog frumos sa ma ajutati daca puteti!multumesc frumos si astept raspuns!o zi placuta!

    0
    0

  • do pe 27 Iul 2008, 10:18
    :)

    pai trimite fotografii q tn unei agentzii..si dak primesti raspuns in 2 sapt,km asta e termenul...te cheama la un interview..si d akolo succes

    0
    0

  • deea pe 25 Iul 2008, 18:25
    imi doresc foarte mult sa devin fotomodel

    Imi doresc foarte mult sa devin fotomodel,mi-ar place foarte mult..am 17 ani,1.70,si 53 de kg..si as vrea sa stiu ce sa fac.multumesc!!! id-ul meu e deea90_ingerash

    0
    0

  • alex pe 23 Iul 2008, 16:47
    poti ajunge model chiar la 1.70

    dak ai putin noroc si esti destul de frumoasa la fata sunt sanse,mai putine ce e drept. raspuns la intrebarea alinei...si eu am tot 48 d kg..1.70 si am reusit. succes

    0
    0

  • bibu pe 21 Iul 2008, 17:08
    mailul nu se afiseaza ..

    fetelor, daca visati atat de mult la o cariera in modeling, scrieti emailul vostru aici, pentru ca nu se afiseaza, scrie CLAR acolo. si nu cred ca eva.ro ajuta la ceva ;d

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod