Magie, culoare, stil la www.tarafashion.ro

Parca se simte in aer o unda vesela in care se amesteca mirosul delicios de cozonac cu cel de rasina de brad si vin fiert. Dar pana atunci mai sunt multe cumparaturi de facut si singura solutie sa scapi de aglomeratia din magazine ar fi un magazin online, deschis non-stop, cu preturi foarte bune si cu livrare acasa. Ce ziceti? Suna bine, nu?

De sarbatori, trebuie sa fii cat mai speciala, seducatoare, unica, autentica si noi, www.tarafashion.ro, suntem solutia. In decembrie, vom avea multe promotii si cadouri, vom cauta sa te surprindem cat mai mult si sa fim la inaltimea asteptarilor tale, iar colectiile noastre sunt facute din dragoste si cu mult suflet.

Hai sa vedem ce stil preferi: Casual, Office, Romantic, Sport, Clasic sau Retro? Greu de stabilit, nu? In mod normal, treci prin toate, in functie de imprejurari. Ei, uite, tocmai din acest motiv Tara s-a gandit sa-si grupeze produsele atat pe categorii, cat si pe stiluri. Astfel incat cautarea ta sa fie una placuta si usoara, iar rezultatul sa fie exact produsul de care ai nevoie.

Ti s-a intamplat vreodata sa vezi pe strada exact aceeasi bluza pe care tu ti-ai cumparat-o saptamana trecuta? Tara Fashion a gasit o solutie inedita si pentru acest lucru: fiecare model creat beneficiaza de un numar de aproximativ 50-60 de bucati, astfel incat va fi destul de greu sa dai cu ochii de el pe strada. In plus, daca dimensiunile tale nu se potrivesc cu cele din tabelul de marimi pus la dispozitie pe site, poti schimba marimea si, daca nici atunci nu esti multumita, poti primi banii inapoi. Nu pierzi nimic, nu-i asa?

Incet, dar sigur, Tara Fashion si-a extins activitatea si in zona hainutelor pentru copii, marca Kiabi, evident, la preturi mult mai mici decat pe piata fizica de profil. Iar hainele din sectiunea destinata maternitatii debordeaza de culoare, ca sa nu mai spunem ca sunt si foarte confortabile.

O colectie de pantofi si cizme din piele te asteapta pe www.tarafashion.ro si le poti asorta sau combina cu tinuta ta. Te asiguram ca merita, sunt deosebite.

Tara Fashion dispune de o retea nationala de distributie, iar optiunile in ceea ce priveste transportul sunt: posta normala, serviciul prioripost oferit de Posta Romana sau prin curier rapid. Durata livrarii variaza intre 24 de ore si 2-7 zile lucratoare, deci nu va trebui sa astepti la infinit dupa produsele comandate.

Daca vrei sa fii la curent cu noile produse adaugate online trebuie doar sa te abonezi la newsletterul site-ului si, in fiecare zi de marti, vei primi direct in Inbox cele mai recente modele, special facute in tendinte si la preturi foarte avantajoase, iar vineri avem un newsletter cu promotie de weekend, care nu trebuie ratat, mai ales acum, in decembrie.

Tara Fashion rasplateste si fidelitatea clientilor sai, prin cuponuri cadou pe care le primesti de fiecare data cand achizitionezi un produs din magazinul virtual. In plus, pe site vei gasi intotdeauna o multime de promotii si surprize pentru tine.

Tara este marca potrivita pentru orice femeie si orice ocazie. Colectiile sunt concepute pentru a fi in pas cu moda si schimbarile, pentru a-ti asigura confortul si buna dispozitie si pentru a te ajuta sa te faci remarcata prin ceea ce te caracterizeaza.

Oriunde, oricand, Tara te imbraca online.
Te asteptam cu mult drag.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod