Anouck Leper in continua ascensiune

Lumea modelingului este plina de ore multe de munca pentru a te mentinein forma, altele poate si mai multe pentru ca o sedinta foto sau oprezentare de moda sa fie impecabile. Inseamna, bineinteles, si succesesi dezamagiri. Tanara de 22 ani Anouck Leper a avut insa parte pana acumnumai de succese.

Nascuta in Antwerp, Belgia, locuieste acum in Manhattan - unde se simtede parca ar fi pedepsita. "Imi este foarte greu sa numar cate mile zborin fiecare an."

A fost descoperita...
Anouck studia linistita arhitectura in Antwerp cand a fost indrumatade prieteni si de designerii Dries van Noten si Olivier Theyskens in1999 sa intre in lumea modei.
De atunci a urcat pe scena prezentarilorde la Paris. Asa a ajuns sa prezinte pentru Paco Rabbane, Alberto Biarni,Cerruti, Antonio Berardi, Hugo Boss, Carolina Herrera, Calvin Klein, Chloesi multi altii. Chiar daca se afla doar de doi ani in lumea modelinguluia lucrat deja cu fotografi precum Steven Meisel, Mario Testino si InesVan Lamsweerde.
Tot intr-o perioada foarte scurta a aparut in reviste celebre in intreagalume, cum ar fi Vogue, Marie Clare si Harper's Bazaar. Este un adevaratstar in ascensiune.

Cum se imbraca
"Ma imbrac in functie de felul in care ma simt si de locul in caremerg.
Momentan sunt atasata foarte mult de o camasa si un pulover purtandsemnatura Balanciaga, o camasa de la Dries Van Noten si papuci de laLacroix si McQueen."

Se descurca singura
Cand cerceii ei favoriti s-au rupt, Anouck a decis sa rezolve singuraproblema. Cum? A lansat propria linie de cercei.

Visul ei
"Ce visez eu? Sau mai degraba slujba de vis pe care mi-o doresc? Ceamai frumoasa poza a mea, pentru care sa nu pozez mai mult de o ora,sa fie facuta de cel mai bun fotograf - si apoi sa fie aleasa pentru ase folosi toata viata."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod