Stiluri vestimentare hot de primavara

Victoria Beckham este obisnuita sa iasa in evidenta


Acelasi lucru l-a reusit si in seara in care a purtat aceasta rochie de un roz electric. Culorile electrice sunt perfecte pentru aceasta primavara, insa, asa cum spuneam si cand vorbeam despre tinuta lui Carrie Underwood, iti trebuie foarte mult curaj ca sa apelezi la un astfel de outfit. Daca vrei sa fii mai ponderata, alege sa poti aceste culori numai la accesorii. Oricum se vor vedea, asta este clar!

Scarlett Johansson nu se dezminte nici atunci cand vine vorba de accesorii


Este o romantica incurabila si acest lucru este dovedit si de accesoriu de par in forma de floare pe care l-a ales. Daca-ti plac plimbarile romantice prin parc, mesele in doi si muzica lenta, cu siguranta esti clienta potrivita pentru magazinele care comercializeaza accesorii in forma de floricele. Nu face rabat de la originalitate, puneti in miscare toate rotitele pentru un look de zile mari.

Naomi Watts, intr-o primavara office


Asta am putea spune cand o vedem pe actrita imbracata intr-un costum negru si cu o camasa aurie pe dedesubt. Insa, aceasta tinuta contine unul dintre cele mai importante elemente ale acestei primaveri: pantalonii tigareta pana la glezna. Sunt perfecti cu orice ocazie, indiferent de materialul din care sunt facuti. Incearca-i fara teama!

Ei bine, acestea sunt sfaturile pe care ar putea sa ti le dea vedetele de la Hollywood. Chiar daca nu ti-o spun face to face, din tinutele pe care le poarta cu diferite ocazie, poti sa tragi singura concluziile. Important este sa nu uiti ce-ti place, ce-ti vine bine, care sunt hainele in care te simti extraordinar. Avand toate aceste informatii si cu ajutorul elementelor propuse de vedete, cu siguranta o sa-ti iasa o tinuta de 10.



Mai poti citi:

Accesorii in voga pentru primavara 2009
"La Blouse Roumaine" by Valentina Vidrascu si tendintele noului sezon
Tendintele anului 2009 in viziunea Kingai Varga si a lui Rozalb de Mura
Vintage passion, un nou val in moda
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bianca Ghinea pe 9 Mai 2009, 14:16
    HAINE SI ACCESORII

    Pentru cele interesate de moda,le recomand cu caldura http://lavintagemania.blogspot.com/ ,haine,pantofi si accesorii superbe,la preturi minunate.

    0
    0

  • Roxana pe 27 Apr 2009, 08:55
    originalitate

    urat din partea celor de la Eva ca au furat articole de pe people.com. citesc frecvent aricolele acelei reviste pe net si ultimele 2 sau 3 articole pe care le-am citit pe eva.ro sunt articolele de acolo traduse. nu are rost sa faci site la o revista daca nu ai ceva original de spus

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod