Accesorii in voga pentru primavara 2009

In sezonul cald al lui 2009, se impune ca dominata a tuturor accesoriilor imitatia de piele de crocodil. Acest imprimeu este intalnit nu doar la pantofi si genti, ci si la curele.
In sezonul cald al lui 2009 se impune ca dominanta a tuturor accesoriilor imitatia de piele de crocodil. Acest imprimeu este intalnit nu doar la pantofi si genti, ci si la curele. In ceea ce priveste culoarea, acest gen de imprimeuri este prezent atat in tonuri neutre, cat si in culori puternice.

Cea mai recomandata combinatie pe care o poti face este sa asociezi aceste imprimeuri cu jeansi sau fuste din denim. Si imprimeurile leopard sunt la moda, dar este interzis sa porti ambele motive in acelasi timp, precizeaza site-ul divine.ca.

"Accesoriile cheie ale sezonului sunt centurile late (tip obi japonez), ochelarii de soare mari de forma patrata si cu marginile lentilelor un pic rotunjite si fularele innodate pe cap, in stilul anilor '70", sustine site-ul linternaute.com.

Franjuri la sandale, genti, curele si centuri


Designerii Meli Melo Paris rezuma astfel tendintele in materie de accesorii: "Gentile XXL fac noi cuceriri in aceasta primavara, dominand fara drept de apel tinutele de zi. Curelele late exprima curajul si dezinvoltura femeii moderne, dinamica si citadina.
Se poarta accesoriile de par mari, cu detalii bogate (pietre stralucitoare, flori supradimensionate etc.). Esarfele fantezie inflorate, in culori tari si cu ciucuri, duc cu gandul la o readaptarea a stilului gispy cu inflexiuni din peisajul popular rusesc. Esarfele fantezie delicate, subtiri si in culori pastelate sunt expresia feminitatii clasice".

Printre tendintele generale in materie de acesorii se numara franjurile, intalnindu-le in acest sezon atat la sandale, genti cu aliura nordica, cat si la curele si centuri. Pentru ca adauga o nota western si un plus de masculinitate aliurii noastre, este de preferat sa fie purtate cu moderatie, indica specialistii site-ului
divine.ca.


Ce bijuterii purtam


Conform site-ului fashionising.com, principalele teme ale bijuteriilor la moda in 2009 sunt: formele geometrice, elementele de inspiratie exotica si etnica, precum si bijuteriile puternic colorate cu pietre mari, dar si pretioase.

In materie de bijuterii fantezie, moda maxi continua cu cercei si coliere supradimensionate.
Sunt la moda insa si perlele fantezie multicolore, dar si toate tipurile de accesorii pentru par. Colierele se poarta suprapuse, iar bratarile si cerceii capata forme mai indraznete.

"Colectia de primavara – vara 2009 aduce la putere bijuteriile si accesoriile fantezie declarative” spun designerii Meli Melo Paris. „Este un sezon in care predomina grafismele florale, dar fara a renunta la elementele geometrice sau sofisticate. Se remarca o reinventare a romantismului prin folosirea trandafirilor, macilor si a altor simboluri florale, atat in realizarea bijuteriilor, cat si pe imprimeurile materialelor din care sunt confectionate gentile si esarfele fantezie", spun ei.

Tendinta maxi presupune in acest an combinarea bratarilor alcatuite din lanturi cu cele colorate si fixe.
Etnicul se impleteste si el cu stilul rafinat, iar argintul cu aurul, precizeaza site-ul linternaute.com. Aceasta tendinta este cel mai bine ilustrata de bratari, intalnindu-se in acest sezon multe modele atipice.

Totusi ce deosebeste bijuteriile din 2009 de cele din anii trecuti? "Daca in colectia de primavara – vara a anului trecut, designerii ne invitau sa ne exprimam prin bijuterii si accesorii fantezie avangardiste, cu linii geometrice simple, precise (cercuri, dreptunghiuri, forme romboidale si ovale), acum atentia se indreapta asupra naturii. Inspirata din formele si alcatuirile misterioase ale florilor, noua colectie reflecta frumusetea si delicatetea acestora prin bijuterii si accesorii fantezie in acord perfect cu modelele din natura.
Feminitatea autentica, atemporala este cea care dicteaza noua tendinta", ne lamuresc cei de la Meli Melo.

 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pearls pe 10 Iul 2010, 20:44
    accesorii 2010

    Merita sa vedeti modelele de bijuterii, cercei, marturii nunta sau botez ale Nesih'Art . Multe sunt creatii in serii scurte sau chiar unicat. Le puteti vedea la www.nesih-art.ro sau la targurile la care participa. Merita vazute.

    1
    0

  • Danutza3 pe 15 Mar 2010, 23:34
    accesoriile handmade in tendintele 2010

    cele mai originale ,ecologice si deosebite accesorii handmade-de la brose, cercei, coliere, seturi, bratari,bentite la gentute- gasiti pe http://www.passionforhandmade.blogspot.com Va asteptam cu drag.

    0
    1

  • Armanu Irina Nicoleta pe 6 Mar 2010, 16:37
    Accesorii handmade

    Cele mai deosebite brose si accesorii handmade la http://nastureicolorati.blogspot.com

    0
    1

  • victoria pe 8 Nov 2009, 13:09
    bijuterii swarovski

    Eu am gasit bijuterii cu cristale swarovski pe www.bijoufashion.ro la preturi sunt ok , inca nu au multe modele dar, ai de unde alege.

    1
    0

  • Oana pe 21 Sep 2009, 14:58
    Accesorii fancy-trendy

    Va recomand accesoriile de pe http://www.fancy-trendy.ro dar mai ales inelele cu ceas sau lantisoarele cu ceas

    0
    1

  • cella_yo pe 11 Sep 2009, 12:19
    fiti trendsetter-ul vostru

    Dupa cum am mai afirmat, cred ca accesoriile sunt cele mai importante....ele iti definesc stilul si pe fiecare in parte. nu trebuie sa-ti zica un trendsetter ce se poarta...fii tu singura trendsetterul tau si combina formele si culorile intr-un stil unic.... poate va ajuta si blogul meu cu produse 100% handmade www.cella-craft.blogspot.com Chiar imi puteti lasa o idee despre mai multe modele.

    1
    0

  • trandyoutlet pe 23 Mai 2009, 11:23
    sandale gladiator

    cum sunt din nou in tendinte aceste sandale gladiator desi unele sunt foarte costisitoare va pot ajuta cu un model de sandale foarte dragute la moda si foarte ieftine.ma putetti contacta pe adresa de email : trandyoutlet@yahoo.com pentru poze informatii, detalii.

    1
    0

  • Irina Popescu pe 18 Apr 2009, 22:10
    Haine frumoase

    Cine e interesat de moda,poate intra pe LAVINTAGEMANIA,am gasit lucruri noi extrem de frumoase,culmea,la preturi super.

    1
    0

  • Oana pe 11 Apr 2009, 22:17
    Haine si accesorii

    Pentru cei interesati de moda,dati un search pe google pentru LAVINTAGEMANIA,o sa gasiti lucrusoare superbe.

    0
    1

  • flory pe 10 Apr 2009, 21:29
    mariuk

    noile tendinte primavara-vara 2009 sunt mesele colorate(turcoaz ,violet,verde,albastru....etc).asa ca daca vrei o schimbare nu mai sta pe ganduri!!!

    1
    0

  • annn pe 5 Apr 2009, 14:23
    coafura

    par maro culoarea, par buclat , lung -parca asa am inteles, nu mai merge anul acesta cu toate culorile, acum, fiecare cum prefera.

    0
    1

  • mary_ayse pe 31 Mar 2009, 18:59
    si totusi..

    parca se poarta accesoriile mult prea mari,mi'e una nu imi plac.

    1
    0

  • Mariuk pe 30 Mar 2009, 22:34
    ma intereseaza ceva

    ce coafuri se poarta in anul 2009 primavara- vara? si ce nuante ? se mai poarta suvitzele traznite cum ar fi roz cu brunet sau albastru cu saten? va rog raspundeti repede

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod