Ochelarii de soare te transforma in star

Ce-ai zice de niste lentile rotunde? E-adevarat ca 2008 a fost anul revenirii in forta al ochelarilor tip "insecta", dar fetele par sa nu se fi plictisit inca de ei. Cel putin, Misha Barton ramane fidela ochelarilor ei Vogue Eyewear, pe care a dat doar echivalentul a 90 de euro. Pentru un look asemanator, vei investi ceva mai mult daca alegi Diorific Blanches (de la Dior, 210 euro) sau varianta propusa de Tiffani & Co. (pret la cerere!).

Vrei sa te declari public fashion-addicted? Nici o problema.
Paris Hilton iti sare in ajutor. La fiecare iesire mondena sau nu, Paris te invita, practic, sa-i imiti stilul glam-chic (asta atunci cand nu cocheteaza cu vulgaritatea). Lentilele patrate, ochelarii all-black, all-opaque, all-retro par a fi imprumutati din sertarul mamei sale. Ei bine, nu. Alegerea ii apartine in totalitate: Dolce & Gabbana, 250 de euro. Tot intre preferintele lui Paris se incadreaza si ochelarii cu rame leopard, pe care ii gasesti la Burberry cu 160 de euro. Daca esti dispusa sa investesti mai mult, la Marc Jacobs vei gasi alt model pe placul mostenitoarei imperiului Hilton, si anume perechea cu rame violete si cu cristale incrustate, disponibila la pretul de 279 de euro.
Lentilele patrate fac parte si din colectia estivala Miu Miu, care ti le pune la dispozitie incepand de la 150 de euro.

Cel mai bun promotor al tendindelor retro come-back este, de departe, Kylie Minogue. Modelul aviator este inca o dovada in plus a reintoarcerii modei anilor '80 atat pe podiumul de defilare, cat si in moda strazii. Desigur, cred ca-ti amintesti, ca si mine, de Tom Cruise in "Top Gun", si de isteria ochelarilor aviator care a cuprins generatia de-acum doua decenii si jumatate.
Ca e o nostalgie a acelor ani ori ca devine clar ca familia "clasicului" se mareste considerabil, ia-o cum vrei, dar nu uita ca acest model este un must have in 2009 si ca-ti va parea rau daca vei rata momentul. Dolce & Gabbana (265 de euro), Marc Jacobs (227 de euro) ori Ralph Laurent (140 de euro) ofera variante asemanatoare cu perechea aleasa de Kylie - un Carrera original, la doar 105 euro.

Sper ca te-am ajutat sa reperezi mai usor modelele considerate a fi in trend anul acesta si ca, macar pe baza preferintelor tale in materie de celebritati, vei reusi sa adopti un stil de vedeta.
Spor la cumparaturi!

Foto: Jee Vice; Rex Features Olycom; Vogue Eyewear; Prada; Dolce & Gabbana
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod