"Eu sunt tatal lui Paris Jackson"

10 August 2009
Aceasta este declaratia surprinzatoare pe care a facut-o nimeni altul decat nasul fiicei de 11 ani a lui Michael Jackson.
Aceasta este declaratia surprinzatoare pe care a facut-o nimeni altul decat nasul fiicei de 11 ani a lui Michael Jackson. Mark Lester, cel care l-a interpretat pe Oliver Twist in anul 1986, a declarat ca, in trecut, a donat sperma pentru bunul sau prieten Michael Jackson.

Mai mult decat atat, actorul - astazi in varsta de 51 de ani - sustine ca exista o asemanare izbitoare intre Paris Jackson si fiica lui, Harriet Lester. In plus, acelasi Lester intinde si mai mult coarda, declarand ca ar fi si tatal lui Prince Michael I. El se leaga de faptul ca, in urma cu multi ani, Michael - disperat sa devina tata - l-ar fi rugat sa doneze sperma pentru el.

"Am pastrat secretul atat de mult timp. In 1996 Michael m-a rugat sa donez sperma pentru el si eu am acceptat. A fost darul meu pentru el, nu i-am cerut niciun ban, am fost onorat sa fac acest lucru. Isi dorea foarte mult copii", a declarat Lester, citat de Dailymail.co.uk.

In plus, actorul a tinut sa precizeze ca relatia lui cu cei mici s-a racit de cand a murit Michael Jackson. "Am impresia ca Katherine ii tine izolati acum pe cei mici. Inainte de ceremonia in memoria lui Michael pastram legatura cu ei. Acum, nimic", sustine actorul.

"Sunt nasul copiilor, iar Michael a fost nasul copiilor mei. Petreceam foarte mult timp impreuna si ne distram foarte mult. Acum nu reusesc sa iau legatura cu ei in niciun fel. Telefoanele si mail-urile mele raman fara raspuns", a completat acesta.

Ca sa-si sustina declaratiile, Mark Lester este dispus sa se supuna unui test ADN. "Foarte multe persoane au comentat de-a lungul timpului asemanarea dintre Paris si fiica mea, Harriet. Cand o vad pe Paris simt ca este o parte din mine. Vreau sa am o relatie cu ei. Este crud ca am fost exclus in felul acesta", mai spune Lester

"Michael este tatal lor biologic"


O asemenea declaratie nu putea sa ramana netaxata. Familia Jackson a iesit imediat la rampa ca sa dezminta informatia si sa-l acuze pe Lester ca este un vanator de averi. "Aceasta loterie genetica pe care o incearca Lester nu are niciun fundament legal", a declarat avocatul familiei Jackson, Mr McMillan, citat de People.

Mai mult, Jermaine - fratele mai mare al artistului, a intarit ideea ca cei trei micuti sunt copiii biologici ai fratelui sau decedat. "Oamenii fac tot felul de declaratii doar ca sa aiba parte de putina atentie. Copiii sunt, indubitabil, ai lui Michael. Doar daca te uiti la ei iti dai seama", a conchis Jermaine.

"Este adevarat ca Lester il stie de foarte mult timp pe Michael. Este adevarat ca micutii lui Michael se jucau cu micutii lui Lester", a declarat Brian Oxman, bun prieten al familiei Jackson si fost avocat. "Insa in toti acesti ani de cand ii stiu, nu s-a pus niciodata problema ca Lester ar fi tatal lui Paris".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mircea pe 11 Aug 2009, 16:52
    daca e intradevar tatal copiilor...

    si daca intradevar face tot ce face acum doar pentru a-i avea langa el ca tata ar putea sa inchida gura lumii renuntand oficial la orice drepturi banesti care i-ar putea parveni pe aceasta cale. O va face?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod