Alege epilarea in apa!

In plina vara, picioarele tale sunt in centrul atentiei. Fie ca alegi fuste de toate modelele si lungimile, pantaloni scurti sau un costum de baie, un lucru este...
In plina vara, picioarele tale sunt in centrul atentiei. Fie ca alegi fuste de toate modelele si lungimile, pantaloni scurti sau un costum de baie, un lucru este sigur: picioarele tale trebuie sa fie intotdeauna catifelate. Dar cum faci sa-ti pastrezi picioarele fine cat mai multa vreme?

Cea mai la indemana solutie este lama de ras dar, in acelasi timp, este si cea mai putin durabila: parul creste in numai cateva zile, iar pielea nu mai este atat de fina pe cat iti doresti.

Acelasi lucru se intampla si prin folosirea cremei epilatoare: parul este distrus de la suprafata pielii si nu dureaza mult pana cand va creste. Mai bine foloseste un epilator.

Avantajele folosirii unei epilator Braun Silk-epil


Poti avea picioare stralucitoare si piele fina pana la 4 saptamani;

Fiind numai al tau, epilatorul ofera o metoda igienica de inlaturare a firelor de par. In plus, noile epilatoare Silk-epil Xpressive pot fi spalate sub jetul de apa;

Folosind unul dintre epilatoarele dotate cu capete suplimentare, poti indeparta chiar si firele de par nedorite din zonele sensibile, cum ar fi linia slipului si axila;

Poti avea picioare fine si stralucitoare oricand: epilatorul poate fi folosit si atunci cand firele de par sunt foarte scurte, de numai 0,5 mm lungime, spre deosebire de ceara, care este eficienta doar atunci cand firele de par ajung la 2 mm. Astfel, nu va mai fi nevoie sa iti acoperi picioarele in perioadele dintre epilari;

Il poti folosi timp de cativa ani, investind in frumusetea picioarelor tale pe termen indelungat;

Epilatorul este un accesoriu din trusa de frumusete, iar tu il poti folosi oricand ai nevoie de el, fara programari la salon sau alte pregatiri speciale.
 

Gama de produse Silk-epil


Silk-epil Xpressive apartine generatiei noi de epilatoare, pentru ca are un sistem special de ridicare a firelor de par. Acest sistem ridica usor firul de par si il smulge de la radacina, lasand pielea fina pentru o perioada de pana la 4 saptamani. Mai mult, noul epilator Xpressive Wet&Dry poate fi folosit si in apa, in cada sau la dus. Apa calduta determina vasodilatatia si eliberarea de neuropeptide, durerea si iritatia fiind astfel cu mult reduse fata de epilatoarele clasice.

Silk-epil Xelle continua povestea de succes a produselor din gama Silk-epil: tehnologia X'pert-epil de la Braun si sistemele SoftLift si SmartLight, combina avantajele oferite de epilarea de durata cu eficienta si confortul.

Silk-epil SoftPerfection are un sistem SoftLift, care ofera un epilat extrem de fin. Rolele de masaj care se misca in 4 directii ajuta ca epilatul sa fie mai bland. Ca si in cazul celorlalte epilatoare Braun Silk-epil, accesoriile speciale pentru zona inghinala si axila reprezinta solutia ideala pentru un epilat perfect, indiferent de zona corpului.

Alege finetea de durata cu Braun Silk-epil.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod