Ochelarii de soare te transforma in star

Ca o fashionista adevarata ce te consideri, e clar ca nu-ti lipsesc niciodata ochelarii de soare.
Ca o fashionista adevarata ce te consideri, e clar ca nu-ti lipsesc niciodata ochelarii de soare. Desigur, nu poti spune ca te orbesc blitzurile aparetelor de fotografiat ale paparazzilor, dar asta nu inseamna ca modelul ochelarilor de soare purtati de vedeta ta preferata nu ti se potriveste si tie la fel de bine. Uite cateva idei "de furat".

Unii ar putea spune: "Vara e pe terminate, de ce sa mai vorbim despre ochelari de soare?". Ei bine, chiar daca luna august incheie sezonul estival, asta nu inseamna ca soarele dispare de pe cer ori ca ochelarii de soare sunt buni numai pentru garderoba ta de vara.
De multi ani, ei au devenit un accesoriu prezent tot anul, atat in gentile doamnelor cu pretentii, cat si in tinuta tinerelor atente la cele mai noi trenduri. Sa fim seriosi, ochelarii de soare completeaza vestimentatia in orice context: la mare, e de ajuns doar costumul de baie (pentru adeptele topless-ului, chiar numai o parte din el) si niste ochelari de soare fumurii, oversized, ca sa facem ravagii pe plaja si chiar si iarna, cand suntem infofolite din cap pana in picioare, aduc un plus de cochetarie.

Daca inca nu te-ai hotarat ce forma de ochelari sa-ti cumperi si crezi ca ti se potrivesc mai multe modele, afla ce stil adopta cele mai glamour staruri.

De pilda, Nicole Richie nu se desparte niciodata de ochelarii sai oversized, purtati aparent neglijent chiar pe varful nasului.
Ca in fiecare an, aceasta are grija sa-si achizitioneze un model in trend, asa ca, de prin primavara, o putem vedea pe Nicole purtand aceiasi ochelari Prada in forma de fluture si, evident, tot oversized. Modelul nu e nou, ci e un clasic reinventat. Jacqueline Kennedy l-a transformat, prin anii '60, intr-un model-vedeta. Te intereseaza sa ai o pereche identica? Pentru asta, trebuie sa investesti 200 de euro.

Iti plac ramele colorate? Nimic mai potrivit pentru o vara "la moda". Actrita Anne Hathaway iti arata ca ochelarii cu rama rosie inca sunt in trend si ca da, clasicul e mereu la moda.
Sa fie cumva o lectie bine invatata de pe vremea cand filma "Diavolul se imbraca de la Prada"? Tot ce este posibil. Oricum, e clar pentru toata lumea ca Anne si-a insusit foarte bine rolul de femme-fatale si, desi ochelarii ei nu sunt luati de la Prada, ci de la Jee Vice, cu 160 de euro, optiunea ei a fost copiata deja de alte fashioniste. Daca iti doresti si alte culori sau marci, afla ca gasesti astfel de modele si la Versace (210 euro), Gucci (220 de euro), dar si la RayBan (103 euro).

Tot pe culori mizeaza si Duffy care, abordand acelasi stil neconventional, obisnuieste sa poarte ochelari cu rama bicolora.
Preferatii ei par a fi cei achizitionati de la Jee Vice, cu 160 de euro, si care au rama rosu cu alb. Interesata de stilul funky? Atunci esti pe aceeasi lungime de unda cu designerii de la Alberta Ferretti (pret la cerere), Dolce & Gabanna (250 euro) si Emanuelle Khanh (pret la cerere).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod