Ladies First!

Am petrecut un 1 Martie cu senzația că fiecare ghiocel ascundea un zâmbet de femeie, un gând frumos, un sentiment liniștitor că viața este frumoasă și că soarele își  petrece razele în

Am petrecut un 1 Martie cu senzația că fiecare ghiocel ascundea un zâmbet de femeie, un gând frumos, un sentiment liniștitor că viața este frumoasă și că soarele își  petrece razele în jurul nostru, ca brațele calde ale mamei atunci când ne lipim obrazul de sânul ei.

Nu pot să nu fiu romantică atunci când intrăm în luna dedicată exclusiv femeii. Îmi aduc aminte de toate felicitările, florile și mărțișoarele pe care le ofeream profesoarelor la școală, de explozia de veselie atunci când fiecare fetiță mergea cu pieptul plin de mărțisoare și de sfiala cu care băieții se apropiau de noi ca să ne ofere un simbol al unei iubiri mai mult sau mai puțin platonice.

Sunt curioasa dacă aceeași stare există acum în rândul tinerilor de azi.

Oricum, un lucru este cert. Explozia s-a deplasat pe net, rețelele de socializare s-au înroșit ca șnurul de la mărțișor cu mesaje, filmulețe și felicitări virtuale, care anunțau începutul primăverii și răsfățul femeii.

Evenimentele mondene au început să curgă în neștire. În fiecare zi sunt bombardată de invitații pe care încerc să le onorez cu prezența.Este frumos să descoperi că fiecare produs îți este dedicat, alimentând senzația de bine pe care , cred eu, că orice femeie o are atunci când îți achiziționează ceva nou. Este timpul pentru o schimbare, pentru înnoirea garderobei, și acest lucru l-am simțit cel mai bine atunci când am fost invitată să particip la târgul de haine, Lady March, pe 2 martie, la club Gaia.

Este o tradiție și, ca de fiecare dată, tineri artiști, designeri și stiliști, au venit cu lucruri frumoase, originale, iar publicul feminin era încântat de strălucirea boema ce răzbatea printre râsete și conversații, la o țigară și un cocktail,  cu ochii în revistele fashion și printre stenderele pline cu haine personalizate.

Am descoperit și eu un public care a fost atent la colecția mea, Etiquette, dându-mi imboldul pentru a continua Aventura mea în domeniul modei.

Pe 8 martie am fost invitată să particip ca spokesperson la evenimentul Business Woman Day, de la Romexpo, la Sala Titulescu. Am vorbit despre tendințe în modă, cum să purtam hainele , cu ce le accesorizăm și , bineînteles, cu o mică avanpremieră la colecția ce o voi lansa pe 18 martie pe www.stilago.ro, colecție ce se prezintă simultan în 13 țări central și est europene. Evenimentul organizat de Cristina Herea a avut și alte invitate din diferite domenii și a pregătit de asemenea multe surprize pentru femeile din public.

Am petrecut ziua într-un mod plăcut, constructiv, având posibilitatea să socializez și să întâlnesc oameni noi.

Luna martie este dedicată gentileții, etichetei și bunei purtări, care spune că , atunci când apare o doamna, I se deschide ușa cu o mică plecăciune și un …”Ladies First…”

La Mulți Ani de 1 și 8 Martie!

Cu drag,
Dana Săvuică
http://www.danasavuica.ro/
https://www.facebook.com/pages/Dana-Savuica/158645347535146?ref=ts

dana-svuica
dana-svuica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod