10 moduri prin care te poti face admirata de sarbatori

De sarbatori, indrazneste sa fii diferita si sa iti uimesti cunostintele adoptand un stil nou de vestimentatie, sau adapteaza tinutei tale de petrecere un plus de glamour... sau vintage.

De sarbatori, indrazneste sa fii diferita si sa iti uimesti cunostintele adoptand un stil nou de vestimentatie, sau adapteaza tinutei tale de petrecere un plus de glamour... sau vintage.

1. Daca ai obiceiul de a salva situatia cu ajutorul unei "micute rochii negre", incearca o tinuta intr-o culoare infloritoare, regala. Purpuriul sau turcoazul iti pot conferi o aura de printesa iar argintiul, auriul sau nisipiul aduc un plus de stralucire pielii tale.

2. Daca iti place sa adopti stilul casual si ai garderoba ticsita de jeansi si topuri, adauga un plus de rafinament lookului tau, asortandu-ti un sacou din boucle de inspiratie Chanel sau pur si simplu din unul din saten.

3. Daca porti doar pantofi foarte confortabili, fa un mic efort in numele elegantei si uimeste-ti toti prietenii etalandu-te cu o pereche stralucitoare de sandale cu toc inalt. Restul tinutei poate fi format din pantaloni cu croiala clasica, jeansi sexy sau chiar fusta scurta...

4. Daca ai o slabiciune pentru un anumit model de haina, de sarbatori ai putea sa porti un bolero sexy - si cel mai fierbinte element al tendintelor toamna/iarna. Daca iti asortezi si o curea deosebita... toti ochii vor fi pe tine.

5. Daca esti foarte conservatoare in privinta vestimentatiei... indrazneste sa te "descoperi" putin. Asta nu inseamna sa te transformi intr-o bomba sexy peste noapte... ci sa-ti pui in valoare decolteul, picioarele, umerii...

6. Daca de obicei te ascunzi sub haine cu croiala dreapta, pune-ti in valoare curbele corpului tau cu ajutorul unei rochii de gala, care ascunde pentru a instiga curiozitatea si care descopera pentru a fi admirata.

7. Daca de obicei apelezi la o rochie pe care ai purtat-o si in alte imprejurari, fa un mic sacrificiu de dragul sarbatorilor si mergi din magazin in magazin in cautarea unei tinute care sa-ti imbete de admiratie toti amicii. Preferabil este sa te "infrupti" din tendintele acestui sezon.

8. Daca la petreceri abordezi stilul "minimal chic", obtine o aparitie stralucitoare incarcandu-te cu accesorii. Totul este permis: cercei lungi, mai multe coliere, bratari, inele. Vei arata ca o veritabila bijuterie.

9. Daca iti place sa fii mereu sexy si eleganta, poti incerca lookul de partea cealalta a monedei. O vestimentatie vintage iti va conferi un aer boem, visator si mult mai putin agresiv decat stilul sexy.

10. Daca esti extravaganta si mereu in pas cu moda, imprumuta din farmecul nemuritor al unei dive, la alegere: Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve sau Elizabeth Taylor.

Un articol de Lavinia Gogu

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod