Descatuseaza-ti senzualitatea!

Termometrul indica temperaturi din ce in ce mai scazute... Nu te descuraja, ci mentine flacara pasiunii si intareste-ti increderea de sine rasfatandu-te cu lenjerie intima ce iti descatuseaza senzualitatea!

Glamour dantelat



Imprumuta din tainele senzualitatii frantuzesti alegandu-ti cateva piese de lenjerie din colectia de tomna/iarna a marcii pariziene Etam. Fie ca alegi sa fii suava intr-un set dantelat, alb ca neaua, sau o "Craciunita" obraznica cu un corset rosu si tanga asortat, vei fi cu siguranta mai ispititoare decat Eva.

Pentru latura ta seducatoare...



Pentru ca in fiecare femeie salasluieste o diva, ID Sarrieri a conceput modele de lenjerie intima care sa descopere latura seducatoare din tine. Lasa-te purtata de tentatie si tenteaza la randul tau prin farmecele cu care esti inzestrata si... micile tale secrete.

Rafinamentul desuurilor



Pentru femeia pretentioasa dar activa, Jolidon a creat pentru sezonul rece desuuri rafinate, a caror eleganta egaleaza senzatia de confort pe care o confera satinul si dantela. Modelele sunt deosebit de variate, pentru ca fiecare femeie sa-si poata gasi "lenjeria pereche".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod