10 trucuri pentru a parea mai inalta si mai slaba...

Daca vrei sa pari mai supla, nu trebuie neaparat sa porti negru in fiecare zi. Citeste 10 trucuri pentru a parea mai inalta si mai slaba. Cine nu isi doreste cativa centimetri in plus (in inaltime) si o silueta cat mai subtire?

1. Opteaza pentru tinute monocromatice. Ele iti vor uniformiza look-ul si astfel vei parea mai inalta. Insa uni nu inseamna neaparat plictisitor. Evita costumele deux-pieces, care te vor face sa arati precum un manechin din vitrina. Combina texturile si nuantele... Astfel poti asorta tricotajului cu satenul, pielea sau chiar bumbacul.

2. Piesa "de deasupra", adica trenchiul, sacoul sau geaca, poate contrasta cu restul tinutei tale.
Cu cat atragi mai mult atentia asupra ei, cu atat vei parea mai inalta.

3. Lasa puloverele, gecile sau paltoanele descheiate la nasturi, pentru un efect vizual deosebit. Obtine efectul de alungire a gatului cu ajutorul bluzelor cu achiorul in forma de V, cat mai adanc posibil.

4. Orice dungi sau printuri trebuie sa fie verticale. Dungile sunt cele mai eficiente pentru crearea senzatiei de "silueta filiforma".

5. Alege esarfele sau fularele care au capelele foarte lungi si eventual de alta culoare decat restul tinutei.

6. Asorteaza intotdeauna dresul sau ciorapul cu port-jartier la culoarea pantofilor, a pantalonilor sau a fustei.

7. Evita curelele mari si late, care "te taie in doua" din punct de vedere optic si nu face greseala de a opta pentru doua elemente de vestimentatie foarte lungi.
Este de recomandat ca proportiile sa contrasteze. O jacheta mai lunga "da bine" cu o fusta mai scurta, iar o jacheta mai scurta se alatura unei perechi de pantaloni.

8. Evidentiaza-ti decolteul cu ajutorul colierelor lungi si evita bluzele care se inchid la baza gatului si accesoriile de tip cravata.

9. Poarta mereu fuste care sunt mai mult lungi decat largi, iar daca esti mica de statura, asigura-te ca reduci dimensiunile tuturor elementelor tinutei tale: printuri mai mici, buzunare mai mici, etc.

10. Alege pantofii care au cel putin un cm de toc si cel mult...
limita ti-o impun numai tendintele, gustul si confortul tau personal. Chiar si pantofii sport pot avea 2-3 cm in talpa, pentru ca nu strica sa fii frumoasa nici cand faci miscare!
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jo pe 22 Iul 2012, 13:06
    Disperata

    Eu am 1,64 si 70 de kg.Nu ma mai suport.Toata vara am cautat diete dar nici una nu a dat efect.Sper ca macar aceste trucuri sa ma faca sa par mai slaba.

    0
    0

  • Fata pe 28 Nov 2011, 19:03
    ????

    Voi sunteti prosti ?ce prostii spuneti !??? EU am cautat pe google cum sa ma fac mai inalta nu cum sa ma imbrac!!!!si cum sa slabesc! PROSTILOR/PROASTELOR

    1
    9

  • Anna pe 29 Sep 2010, 23:41
    super bune ideeile

    trucurile postate sunt foarte bune ..... decat sa va plangeti ca sunteti grase sau ca nu aratati bn in ceva, mai bine ati pune pana sa faceti ceva in privinta asta si nu sa stati ca asa nu rezolvati nimica .... eu am 1,67 si 55 de kg si nu ma mai plang ca nu arat bine ... atat timp cat exista haine pe care le poti pune pe tine in asa fel incat sa arati asa cum ti-ai dorit nu mai sta pe ganduri, fa ceva sa fi si tu mai frumoasa ca cele de la tv, cel putin noi suntem mult mai frumoase pt ca suntem naturale nu ca majoritatea dintre ele....

    1
    1

  • ELENA MERCEDES pe 4 Oct 2009, 11:10
    stil

    am numai 1,51 si 45 de kilograme,sunt invidioasa pe cele care sunt inalte

    1
    0

  • andreea pe 11 Dec 2008, 15:25
    trucuri

    eu am 1.63 si 55 kg. de fiecare data cand ma uitam la tv si vedeam femei SUPERBE....plangeam de ciuda k nu aratam si eu asa de bine, dar acum nu imi mai pasa dak sunt inalta , scunda grasa sau slaba. trebuie sa te simti u bn in pielea ta indiferent ce porti fiecare duin noi are FEMINITATEA ei

    2
    2

  • mary pe 28 Nov 2008, 21:48
    cine?

    eu de exemplu.nu vreau sa par nici mai inalta nici mai supla.Nu incepeti sa propagati idei nesanatoase in capul adolescentelor noastre!!luati aminte ce se intampla prin Occident si cazurile ridicate de depresii/anorexii/sinucideri.N-avem nevoie de standarduri de frumusete impuse de media din Vest!!!!!!

    5
    0

  • placinta pe 23 Mar 2008, 12:03
    stil si gust

    am inaltimea de 1,67 si greutatea de 70. vreau sa arat bine adica imbracata cu gust. Prefer moda clasica dar mai mult folosesc sportul. ma deranjaza putin ca am burtica care uneorima incomodeaza

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod