Neimblanzita si sexy... ca o felina

S-au intors atat in preferintele designerilor cat si in sifonierele starurilor hainele cu desene de inspiratie animaliera, insa in top sunt felinele. O rochie de ghepard sau un trench cu desen de leopard iti va evidentia latura salbatica si te va ajuta sa faci fata junglei urbane... ca o felina.

La premiera filmului Shark Tale Angelina Jolie a demonstrat ca si-a insusit tendinta, afisandu-se cu un trench cu desen de leopard, iar pentu a-si intregi tinuta de felina, si-a asortat o coafura de "leoaica".

Fosta solista a formatiei Eurythmics si cunoscuta drept o femeie foarte curajoasa, Annie Lennox ofera aceluiasi desen de leopard o alura punk, datorita tunsorii scurte si parului blond platinat.

Goldie Hawn a fost intotdeauna o fana a desenelor de inspiratie animala, dar are cu siguranta o slabiciune speciala pentru printul de leopard, iar parul blond si lung ii intregeste imaginea seducatoare.

Cu toate ca este recunoscuta pentru lucrurile simple si non-culorile alb si negru Victoria Beckham este cu siguranta o admiratoare a tendintei desenelor de feline. Ea poarta o bluza cu print de ghepard, iar pentru a cuminti acest look salbatic, a adaugat tinutei o camasa simpla, alba.

Samantha Mumba stie ca daca vrei sa atragi atentia intr-un mod pozitiv, trebuie sa porti o tinuta care sa inspire eleganta, forta si sex-appeal, iar rochia "de leopard" s-a dovedit ideala pentru asemenea situatii.

Solista trupei Garbage, Shirley Manson, poarta tot o haina "leopardiana" cu ocazia unui eveniment monden, insa parul ei rosu, intr-o nuanta foarte puternica, ne da senzatia ca are o tinuta de star rock, si nu emana o eleganta clasica.

Liz Hurley care este cunoscuta pentru faptul ca forteaza putin nota si chiar este cu un pas in fata celorlalti cand este vorba de moda covorului rosu, s-a afisat recent cu o rochie foarte eleganta cu desen de leopard, dar in nuante de lila.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod