Horoscopul banilor în săptămâna 13-19 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil să întâmpini unele probleme financiare în această perioadă din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

Din fericire, ai destule idei bune care te pot scoate din impas. Chiar dacă nu vei reuşi rapid să îţi refaci puşculiţa, cert este că te zbaţi şi primeşti tot suportul celor dragi pentru a-ţi atinge scopul. Un proiect nou se anunţă a fi de succes, însă trebuie să ai răbdare!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă pare a fi perioada ta de glorie în carieră, săptămâna aceasta vei fi nevoită să faci unele sacrificii de dragul familiei.

Indiferent dacă eşti căsătorită sau nu, dacă ai copii sau eşti singură, viaţa sentimentală ar trebui să primeze. Nu ai probleme cu banii, te bucuri de succes şi poţi să obţii mai mult, însă există un moment în viaţă când trebuie să ştii să te opreşti. Mulţumeşte-te cu ce ai şi fii corectă cu toţi cei din jurul tău!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Munca în echipă îţi poate aduce beneficii financiare în această săptămână, însă trebuie să ştii să îţi alegi colegii şi partenerii cu care să porneşti la luptă.

Nu lăsa sentimentele să decidă pentru tine şi lasă prieteniile în favoarea competenţelor profesionale de această dată! Asta nu înseamnă că vei trăda pe cineva, şi toţi vor fi de aceeaşi părere cu excepţia ta. Spre sfârşitul săptămânii vei da de o oportunitate grozavă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea mult de muncă în această săptămână, de aceea vei avea nevoie de calm pentru a le putea duce pe toate la bun sfârşit.

Doar de tine depind câştigurile din aceste zile, însă cel mai probabil nu vei avea parte de nimic palpabil, ci doar de promisiuni. Nu apar probleme financiare, însă nici nu se poate spune că o duci excelent. Tu fă-ţi treaba cât de bine poţi şi cândva vei fi remarcată exact de cine trebuie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei reuşi să te impui la locul de muncă şi să îţi faci respectate dorinţele.

Ai nevoie de o pauză şi cum nu ai abuzat deloc de acest drept până acum, e clar că e momentul tău. Financiar nu o duci deloc rău, ceea ce înseamnă că îţi poţi permite o excursie în care să te poţi deconecta de la tot. Dacă eşti implicată într-un proiect important, lasă-i pe alţii să se ocupe şi doar dă-le direcţiile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei da dovadă de multă convingere în aceste zile la locul de muncă, ceea ce înseamnă că poţi obţine ceea ce îţi doreşti de la colegii şi şefii tăi.

Dacă ceri o mărire de salariu, nu exagera cu suma, însă abordează subiectul cu încredere. Limbajul trupului, cât şi felul în care vei vorbi vor fi hotărâtoare în ceea ce priveşte viitorul tău profesional apropiat. Ai idei mari, visuri măreţe şi suport din toate părţile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Portofelul se goleşte şi nici nu îţi ma dai seama pe ce dai şi când dai.

Ce-i drept, organizarea ta s-a cam dus pe apa sâmbetei pentru că ţi-ai dat seama că nu există perfecţiune şi nu te-a mai interesat nimic apoi. Gândeşte-te la noi modalităţi de a câştiga mai mulţi bani, încearcă să îţi faci cât mai mult de lucru, să te implici în activităţi inedite şi să înveţi mereu lucruri noi. Doar aşa vei reuşi în viaţă, menţinându-te tot timpul ocupată şi utilă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii nu sunt o problemă pentru tine, dar zgârcenia face parte din viaţa ta.

Indiferent de cât de mult câştigi, ai vrea mai mult sau cel puţin ai vrea să nu cheltui deloc. Cine nu ar vrea, însă, fii matură şi realistă şi nu te mai purta ca o copilă! Dacă ai familie, nu o teroriza cu economiile, acest lucru vă va distruge relaţia şi te va duce într-un punct de unde nu vei ştii încotro să o apuci. Mai lasă-te din când în când purtată de val!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să nu te mai gândeşti la bani, ci te concentrezi pe ce ai de făcut.

Atunci când îţi doreşti ceva foarte mult, aşteptarea şi dezamăgirea pot fi extrem de mari. Ţi se impun reguli noi la locul de muncă, ai parte de schimbări de echipă şi termene limită. Încearcă să te aduni, să nu le începi pe toate odată şi să dai tot ce ai tu mai bun. Spre finalul săptămânii acesteia vei reuşi să răsufli uşurată!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Munca în echipă este favorizată în aceste zile, şi cu o activitate profesională intensă vei reuşi să te faci remarcată.

Dacă ai grijă lângă ce oameni să te învârţi, ai toate şansele să primeşti sfaturi valoroase sau chiar să avansezi în carieră. Situaţia financiară nu îţi face probleme, mai ales că eşti o fire organizată şi chibzuită. Ambiţia şi devotamentul tău pentru munca depusă te va ţine mereu pe linia de plutire.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional, atât din punct de vedere financiar, cât şi relaţional.

Orice tensiune de la locul de muncă dispare şi apar noi oportunităţi de avansare ori de îmbogăţire a cunoştinţelor. Dacă eşti încă la şcoală, acum este momentul să îţi impui punctul de vedere şi ideile originale. Vei fi remarcată şi apreciată pentru curajul tău şi brusc ţi se va schimba imaginea la 180 de grade.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să ţii cu dinţii de banii pe care îi ai pentru că va urma o perioadă destul de încordată pentru tine pe acest plan.

E nevoie să te mobilizezi şi să găseşti soluţii de a câştiga mai mult, mai ales dacă timpul liber îţi permite. Orice tranzacţie pe care o vei face în aceste zile este sortită eşecului, indiferent de garanţiile sau promisiunile pe care ţi le fac cei din jurul tău. Instinctul te va ghida corect, aşa că ia-te după el!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod