Horoscopul săptămânii 13-19 martie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Profită de orice moment liber din această săptămână pentru a-l petrece cu persoana iubită. Nu că ar fi vreo problemă gravă, însă cel mai probabil amândoi aveţi nevoie de mai multă afecţiune unul din partea celuilalt. Cât de bine v-ar fi, momentele intime dintre voi vă vor face să fiţi şi mai în regulă. Dacă eşti singură, nu încerca să te reîmpaci cu fostul iubit, indifirent cât de insistent ar fi!

E posibil să întâmpini unele probleme financiare în această perioadă din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Din fericire, ai destule idei bune care te pot scoate din impas. Chiar dacă nu vei reuşi rapid să îţi refaci puşculiţa, cert este că te zbaţi şi primeşti tot suportul celor dragi pentru a-ţi atinge scopul. Un proiect nou se anunţă a fi de succes, însă trebuie să ai răbdare!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu cât vei sta mai mult alături de partenerul tău de  viaţă în această săptămână, cu atât mai repede problemele dintre voi se vor evapora. Nu se petrece nimic grav între voi, însă e posibil ca rutina să fi pus stăpânire pe relaţia voastră şi să nu vă mai băgaţi prea mult în seamă. Chiar şi programul de muncă are o parte din vină, de aceea încearcă să renunţi la orele peste program şi să te concentrezi mai mult pe familie. Orice iniţiativă în acest sens în aceste zile îţi va aduce numai beneficii!

Chiar dacă pare a fi perioada ta de glorie în carieră, săptămâna aceasta vei fi nevoită să faci unele sacrificii de dragul familiei. Indiferent dacă eşti căsătorită sau nu, dacă ai copii sau eşti singură, viaţa sentimentală ar trebui să primeze. Nu ai probleme cu banii, te bucuri de succes şi poţi să obţii mai mult, însă există un moment în viaţă când trebuie să ştii să te opreşti. Mulţumeşte-te cu ce ai şi fii corectă cu toţi cei din jurul tău!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fii cât poţi de sinceră în aceste zile cu partenerul tău de viaţă, mai ales dacă recent aţi avut discuţii destul de aprinse. Indiferent de cauzele care au dus la această tensiune dintre voi, e momentul să laşi orgoliul deoparte şi să porţi o discuţie sinceră cu acesta. Cel mai probabil nu îi va plăcea ce va auzi, însă este mai bine să ştie cum s-au schimbat sentimentele tale de-a lungul timpului. Peste niciun hop nu veţi putea trece dacă nu formaţi o echipă!

Munca în echipă îţi poate aduce beneficii financiare în această săptămână, însă trebuie să ştii să îţi alegi colegii şi partenerii cu care să porneşti la luptă. Nu lăsa sentimentele să decidă pentru tine şi lasă prieteniile în favoarea competenţelor profesionale de această dată! Asta nu înseamnă că vei trăda pe cineva, şi toţi vor fi de aceeaşi părere cu excepţia ta. Spre sfârşitul săptămânii vei da de o oportunitate grozavă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Găseşte în această săptămână tot mai multe activităţi prin care poţi anima puţin viaţa ta sentimentală ori de familie. Micile tachinări, ieşirile cu prietenii sau momentele intime nu ar trebui să lipsească, aşa că ia măsuri cât încă nu e prea târziu. Dacă eşti singură, extravaganţa ta îţi va aduce mulţi admiratori, însă nu băga mâna în foc pentru niciunul. Deocamdată axează-te pe distracţie şi pe aventură, fără să provoci vreo complicaţie.

Vei avea mult de muncă în această săptămână, de aceea vei avea nevoie de calm pentru a le putea duce pe toate la bun sfârşit. Doar de tine depind câştigurile din aceste zile, însă cel mai probabil nu vei avea parte de nimic palpabil, ci doar de promisiuni. Nu apar probleme financiare, însă nici nu se poate spune că o duci excelent. Tu fă-ţi treaba cât de bine poţi şi cândva vei fi remarcată exact de cine trebuie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Din fericire, aceste zile îţi vor aduce mai multă linişte, deci implicit mai mult timp liber pentru cei dragi ţie. Orice activitate de relaxare pe care o ai alături de persoane cu care te simţi bine te va ajuta să îţi reîncarci bateriile pentru perioadele agitate ce vor urma. Dacă eşti la începutul unei relaţii, atunci cu atât mai mult ar trebui să aveţi momente intime şi romantice doar voi doi. Tot ce faci în acest sens va avea succes garantat şi îţi va clădi conexiuni de viitor.

Săptămâna aceasta vei reuşi să te impui la locul de muncă şi să îţi faci respectate dorinţele. Ai nevoie de o pauză şi cum nu ai abuzat deloc de acest drept până acum, e clar că e momentul tău. Financiar nu o duci deloc rău, ceea ce înseamnă că îţi poţi permite o excursie în care să te poţi deconecta de la tot. Dacă eşti implicată într-un proiect important, lasă-i pe alţii să se ocupe şi doar dă-le direcţiile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă, ceea ce înseamnă că vei fi mult mai relaxată pe celelalte planuri ale vieţii tale. Cu cât eşti mai liniştită cu familia şi iubitul, cu atât te poţi concentra mai eficient pe profesie sau bani. Dacă eşti singură, fii mai curajoasă şi abordează-l pe acel bărbat pe care ai pus ochii şi care îţi place atât de mult. Cel mai probabil, răspunsul va fi mulţumitor.

Vei da dovadă de multă convingere în aceste zile la locul de muncă, ceea ce înseamnă că poţi obţine ceea ce îţi doreşti de la colegii şi şefii tăi. Dacă ceri o mărire de salariu, nu exagera cu suma, însă abordează subiectul cu încredere. Limbajul trupului, cât şi felul în care vei vorbi vor fi hotărâtoare în ceea ce priveşte viitorul tău profesional apropiat. Ai idei mari, visuri măreţe şi suport din toate părţile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ştii nici tu dacă eşti fericită sau nu, simţi atâtea lucruri încât eşti confuză total. Viaţa ta sentimentală nu este deloc plictisitoare şi asta doar pentru că tot timpul ai ceva de comentat. Dacă acum te înţelegi de minune cu partenerul de viaţă, a doua zi va fi furtună. În orice caz, e important să asculţi şi de părerea celui drag şi să îţi pese atunci când vezi că doreşte ceva. Un lucru important va trebui dezbătut spre finalul acestei săptămâni şi el va decide soarta relaţiei tale!

Portofelul se goleşte şi nici nu îţi ma dai seama pe ce dai şi când dai. Ce-i drept, organizarea ta s-a cam dus pe apa sâmbetei pentru că ţi-ai dat seama că nu există perfecţiune şi nu te-a mai interesat nimic apoi. Gândeşte-te la noi modalităţi de a câştiga mai mulţi bani, încearcă să îţi faci cât mai mult de lucru, să te implici în activităţi inedite şi să înveţi mereu lucruri noi. Doar aşa vei reuşi în viaţă, menţinându-te tot timpul ocupată şi utilă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te joci cu focul şi te răzgândeşti foarte repede indiferent dacă este vorba de lucruri importante sau nu. Partenerului tău de viaţă îi vei pune capac cu această atitudine a ta şi va exista destul de multă tensiune între voi. E nevoie să îi acorzi mai multă atenţie şi îi iei în considerare micile cereri pe care le are, cu siguranţă nu îţi cere prea mult. Dacă eşti singură, e posibil să exagerezi cu comunicarea şi să fii mai sociabilă decât ţi-ar fi util. Şansele de a-ţi găsi pe cineva scad de la zi la zi.

Banii nu sunt o problemă pentru tine, dar zgârcenia face parte din viaţa ta. Indiferent de cât de mult câştigi, ai vrea mai mult sau cel puţin ai vrea să nu cheltui deloc. Cine nu ar vrea, însă, fii matură şi realistă şi nu te mai purta ca o copilă! Dacă ai familie, nu o teroriza cu economiile, acest lucru vă va distruge relaţia şi te va duce într-un punct de unde nu vei ştii încotro să o apuci. Mai lasă-te din când în când purtată de val!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure şi fără obligaţii. Cu siguranţă vei avea multe ocazii de a cunoaşte persoane noi, multe dintre ele fiind ce îţi imaginai tu. A meritat aşteptarea, pentru că ai din ce alege. Dacă eşti angajată într-o relaţie, încearcă să pleci într-o călătorie romantică altături de iubit, soţ sau copii. Ai putea chiar să fii mai darnică şi să îţi surprinzi partenerul cu mici atenţii din suflet!

Este foarte important ca în această săptămână să nu te mai gândeşti la bani, ci te concentrezi pe ce ai de făcut. Atunci când îţi doreşti ceva foarte mult, aşteptarea şi dezamăgirea pot fi extrem de mari. Ţi se impun reguli noi la locul de muncă, ai parte de schimbări de echipă şi termene limită. Încearcă să te aduni, să nu le începi pe toate odată şi să dai tot ce ai tu mai bun. Spre finalul săptămânii acesteia vei reuşi să răsufli uşurată!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Situaţia ta sentimentală rămâne aceeaşi, indiferent dacă eşti singură sau eşti angajată într-o relaţie serioasă. Cu toate că ai vrea mai multă acţiune, acest lucru nu este posibil atât timp cât nu totul depinde doar de tine. Încearcă să nu te laşi afectată de criticile unor rude de-ale tale, altfel vei ajunge să sfârşeşti manipulată şi transformată după bunul lor plac. Ascultă elegant ce îţi spun, dar fă tot ce ştii tu mai bine!

Munca în echipă este favorizată în aceste zile, şi cu o activitate profesională intensă vei reuşi să te faci remarcată. Dacă ai grijă lângă ce oameni să te învârţi, ai toate şansele să primeşti sfaturi valoroase sau chiar să avansezi în carieră. Situaţia financiară nu îţi face probleme, mai ales că eşti o fire organizată şi chibzuită. Ambiţia şi devotamentul tău pentru munca depusă te va ţine mereu pe linia de plutire.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Găseşte o tehnică să comunici mai eficient cu cei dragi în această săptămână. Faptul că te închizi în tine şi nu reuşeşti să laşi sentimentele să iasă afară te vor afecta ca persoană, mai ales când vine vorba de încrederea în tine. Fă orice îţi stă în putere pentru a fi fericită, să te pui pe primul plan şi să faci ce îţi dictează inima. Dacă ai parte de o relaţie toxică, nu îţi mai lăsa iubitul să te conducă sau să te manipuleze!

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional, atât din punct de vedere financiar, cât şi relaţional. Orice tensiune de la locul de muncă dispare şi apar noi oportunităţi de avansare ori de îmbogăţire a cunoştinţelor. Dacă eşti încă la şcoală, acum este momentul să îţi impui punctul de vedere şi ideile originale. Vei fi remarcată şi apreciată pentru curajul tău şi brusc ţi se va schimba imaginea la 180 de grade.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să fii dezamagită de partenerul tău de viaţă pentru că nu îţi este alături exact atunci când ai mai multă nevoie de el. O problemă personală te va determina să ceri ajutorul unei persoane de care ai putea să prinzi drag. Nu acţiona atunci când eşti vulnerabilă, altfel vei avea remuşcări şi nu vei mai putea îndrepta lucrurile. Cu toate că ai avea toate motivele să îţi părăseşti iubitul, încearcă să îi mai dai o singură şansă!

Încearcă să ţii cu dinţii de banii pe care îi ai pentru că va urma o perioadă destul de încordată pentru tine pe acest plan. E nevoie să te mobilizezi şi să găseşti soluţii de a câştiga mai mult, mai ales dacă timpul liber îţi permite. Orice tranzacţie pe care o vei face în aceste zile este sortită eşecului, indiferent de garanţiile sau promisiunile pe care ţi le fac cei din jurul tău. Instinctul te va ghida corect, aşa că ia-te după el!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod