Femeie certăreaţă

Lângă ce tip de femeie nu ar putea rezista, în funcţie de zodia lui

Indiferent cât de respectuos şi binevoitor ar fi un bărbat, va exista întotdeauna cineva lângă care nu şi-ar dori şi nu ar putea să trăiască.

Peşti


Bărbatul din zodia Peşti nu suportă să stea cu o femeie care este egoistă. Dacă ai face orice altceva doar ca să nu ajuţi o persoană sau un animal, atunci nu eşti persoana cu care un Peşte ar vrea să îşi petreacă timpul.

Berbec


Berbecul nu poate sta în nesiguranţă şi are nevoie de cineva care să îl provoace. În cazul în care unei femei îi este prea frică să vorbească sau îi ia prea mult timp până să ajungă să spună ceva, atunci acesta va deveni foarte iritat.

Taur


Bărbatul din zodia Taur nu reacţionează prea bine la femeile care sunt imprevizibile, deoarece el îşi doreşte stabilitate şi rutină. În cazul în care o femeie este mereu surprinzătoare şi schimbătoare, Taurul nu va vrea să aibă de-a face cu ea.


Gemeni


Bărbatul din zodia Gemeni nu poate sta cu o persoană care nu este comunicativă. Dacă nu îţi stă în fire să socializezi, să dai mesaje şi să îi telefonezi, atunci stai departe de acesta!

Rac


Bărbatul Rac nu poate sta cu o femeie care este insensibilă. Aceştia sunt foarte emotivi, aşa că atunci când văd o femeie care este critică şi dură cu ei, vor fugi cât îi ţin picioarele.

Leu


Bărbatul Leu nu suportă să fie ignorat, aşa că nu suportă femeile care sunt indiferente faţă de şarmul lui. Dacă nu îl apreciezi şi nu îi consideri cel mai important, atunci nu va vrea să aibă de-a face cu tine.

Fecioara


Dacă cunoşti o Fecioară, trebuie să ştii că aceasta nu suportă dezordinea. Dacă eşti o femeie căreia nu îi pasă de aspectul său sau de cât de curat e în casă, atunci nu eşti potrivită pentru un nativ născut în această zodie.


Balanţă


Balanţa nu poate rezista să stea lângă o femeie căreia îi place cearta. Dacă intri des în conflicte, atunci ai face bine să eviţi Balanţa, sau te va evita ea pe tine pentru că nu îi plac delco altercaţiile.

Scorpion


Vrei să îndepărtezi definitiv un bărbat Scorpion de tine? E simplu, minte-l! Acest nativ nu poate să stea lângă persoanele care ascund adevărul. Oodată ce află că a fost minţit, eşti mort pentru el şi nu te va ierta niciodată!

Săgetător


Săgetătorul nu poate sta cu o femeie care se teme să îşi asume riscuri. Dacă preferi să nu ieşi niciodată din zona ta de confort şi să nu încerci lucruri noi, atunci nu eşti potrivită pentru acest nativ.


Capricorn


Bărbatul din zodia Capricorn nu poate sta cu o femeie care nu stă bine cu banii. Dacă nu ai un cont bancar zdravăn şi eşti adepta împrumuturilor, atunci stai cât mai departe de acest nativ.

Vărsător


Bărbatul Vărsător este destul de permisiv şi acceptă multe, dar nu poate sta cu o femeie care este îngustă la minte. Ei privesc aceste persoane ca fiind extrem de plictisitoare, conservatoare şi nu prea sufletiste.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod