Ce sport să încerci în 2017, în funcţie de zodia ta

Chiar dacă au trecut deja două luni din acest an, nu e prea târziu să îţi schimbi stilul de viaţă. Descoperă ce sport ţi se potriveşte, în funcţie de zodie!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştele este altruist, intuitiv, creativ şi sensibil, dar nu în ultimul rând este un semn de apă.

Datorită acestui lucru, ţie ţi se potriveşte cel mai bine înotul, iar Stand-up paddle este un sport nautic care te va încânta. Transpiră cu Yoga fierbinte şi relaxează-te sau fă ciclism în apă, doar este noua modă acum!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are multă energie, dar de asemenea, îi place şi să fie în centrul atenţiei.

Găseşte un sport care îţi permite să te afirmi şi să îţi consumi util energia. Dansul este ce îţi trebuie şi îţi va hrăni şi sufletul. Dacă te urneşti greu, ia-ţi un antrenor personal şi începe un set de exerciţii potrivit corpului tău. TorqBoardul este o cursă de ciclism care măsoară performanţa ta în comparaţie cu a colegilor tăi de sală şi este o experienţă inedită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este o persoană relaxată şi mereu propriul lui şef.

Ţi se potriveşte yoga şi boxul, pentru că eşti şi o fire distantă, dar şi luptătoare. Nici antrenamentele acasă nu ar trebui să îţi lipsească, nimeni nu o să îţi spună ce trebuie să faci şi poţi decide de una singură setul de exerciţii în care te regăseşti. Trebuie doar să te apuci de treabă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativulului din Gemeni îi place varietatea în toate domeniile de viaţă, inclusiv în sport.

Antrenamentul HIIT este potrivit pentru slăbire şi pentru a pune masă musculară pe tine pentru că este un program foarte intens. Clasele Combo, de asemenea, se potrivesc semnului tău dublu, aşa că încearcă yoga şi ciclism în acelaşi timp. Speedplay, adică sprintul îţi este recomandat pentru că îţi tonifică şi întăreşte muşchii picioarelor şi fesierilor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului îi place să stea în grupuri, să lucreze în echipă şi să se dezvolte în jurul unei mulţimi.

Un club de alergare ţi s-ar potrivi destul de bine şi te va face să fii şi mai organizată. De asemenea, intrarea într-un grup de fitnees îţi va aduce interacţiunile pe care ţi le doreşti. Nici SoulCycle nu ar trebui ignorat, care este un ciclu de spinning.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leului îi place să fie admirat, apreciat şi complimentat, şi adoră să fie cel mai bun dintre toţi.

Kickboxingul îţi va da ocazia de a arăta că eşti cea mai bună, însă nici sporturile în echipă nu ar trebuie ignorate. Dacă vrei să devii din ce în ce mai puternică, ridică greutăţi, astfel vei reuşi să faci faţă cu uşurinţă oricărui alt tip de antrenament.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este meticuloasă, precisă, atentă şi foarte concentrată.

Fitness-ul este o modalitate bună de a avea grijă de tine. Yoga te va ajuta să te calmezi şi să îţi acorzi timp doar pentru tine. O clasă structurată, bine organizată, care urmează un model clar şi are rezultate măsurabile este exact ceea ce ai nevoie. Antrenamentul Barre Fitness presupune mişcări mici, meticuloase şi precise, iar atenţia la detalii este perfectă pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Echilibrata Balanţă tânjeşte după afirmare şi este condusă de frumuseţe.

Pilates este sportul de care ai nevoie, aşa că mergi la o sală de lux şi te vei simţi ca în paradis. Nici Yoga nu ar trebui să fie ignorată, ea îţi va rezolva orice dezechilibru în viaţă sau în corpul tău. Artele marţiale pare un dans între doi oameni, numai că unul dintre aceştia va avea ocazia să câştige.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este feroce şi tot ce face în viaţă face cu toată inima şi energia.

Hărnicia şi ambiţia te împinge să încerci un maraton, sau cel puţin să te antrenezi pentru unul. Kettlebell esre o clasă care nu este pentru delăsători şi care îţi va provoca forţa. Ia în considerare şi Pole Fitness care este o formă de fitness reprezentată de exerciţii la o bară verticală, efectuate pe muzică ritmată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are o minte deschisă şi îi place sp se distreze chiar dacă ceea ce face este dificil.

AcroYoga este un soi de distracţie şi sport uşor mai sălbatic. Ca să fii tot mai veselă poţi încerca dansul cardio, te vei simţi liberă pe deplin. Dacă eşti o fire mai extremă, atunci încearcă să faci alpinism, este un antrenament care îţi va provoca creierul şi corpul în acelaşi timp.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este disciplinat, de încredere, însă se apucă cu greu de treabă şi sportul poate fi o adevărată provocare pentru el.

El poate încerca aparatul Megaformer, care poate părea o adevărată tortură până va începe să îl îmblânzească. De asemenea şi programul de fitness CrossFit îl poate ajuta să facă exerciţii intense şi să îşi schimbe stilul de viaţă într-unul mai sănătos. Chiar şi competiţiile cu obstacole îi poate provoca disciplina.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este o persoană curioasă, creativă şi inventivă, deci îi trebuie un sport care să nu îl plictisească.

Surfsetul poate fi încercat nu numai la ocean, aşa că mergi la un club şi distrează-te cu acest antrenament. Zumba îţi va menţine corpul în mişcare în mod constant într-un mod care te va face să te simţi ca la o petrecere şi vei arde calorii fără să îţi dai seama. Antrenamentele Pound îmbină drummingul cu cardio şi este extrem de energic şi provocator.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod