Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 13-19 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Profită de orice moment liber din această săptămână pentru a-l petrece cu persoana iubită.

Nu că ar fi vreo problemă gravă, însă cel mai probabil amândoi aveţi nevoie de mai multă afecţiune unul din partea celuilalt. Cât de bine v-ar fi, momentele intime dintre voi vă vor face să fiţi şi mai în regulă. Dacă eşti singură, nu încerca să te reîmpaci cu fostul iubit, indifirent cât de insistent ar fi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu cât vei sta mai mult alături de partenerul tău de  viaţă în această săptămână, cu atât mai repede problemele dintre voi se vor evapora.

Nu se petrece nimic grav între voi, însă e posibil ca rutina să fi pus stăpânire pe relaţia voastră şi să nu vă mai băgaţi prea mult în seamă. Chiar şi programul de muncă are o parte din vină, de aceea încearcă să renunţi la orele peste program şi să te concentrezi mai mult pe familie. Orice iniţiativă în acest sens în aceste zile îţi va aduce numai beneficii!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fii cât poţi de sinceră în aceste zile cu partenerul tău de viaţă, mai ales dacă recent aţi avut discuţii destul de aprinse.

Indiferent de cauzele care au dus la această tensiune dintre voi, e momentul să laşi orgoliul deoparte şi să porţi o discuţie sinceră cu acesta. Cel mai probabil nu îi va plăcea ce va auzi, însă este mai bine să ştie cum s-au schimbat sentimentele tale de-a lungul timpului. Peste niciun hop nu veţi putea trece dacă nu formaţi o echipă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Găseşte în această săptămână tot mai multe activităţi prin care poţi anima puţin viaţa ta sentimentală ori de familie.

Micile tachinări, ieşirile cu prietenii sau momentele intime nu ar trebui să lipsească, aşa că ia măsuri cât încă nu e prea târziu. Dacă eşti singură, extravaganţa ta îţi va aduce mulţi admiratori, însă nu băga mâna în foc pentru niciunul. Deocamdată axează-te pe distracţie şi pe aventură, fără să provoci vreo complicaţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Din fericire, aceste zile îţi vor aduce mai multă linişte, deci implicit mai mult timp liber pentru cei dragi ţie.

Orice activitate de relaxare pe care o ai alături de persoane cu care te simţi bine te va ajuta să îţi reîncarci bateriile pentru perioadele agitate ce vor urma. Dacă eşti la începutul unei relaţii, atunci cu atât mai mult ar trebui să aveţi momente intime şi romantice doar voi doi. Tot ce faci în acest sens va avea succes garantat şi îţi va clădi conexiuni de viitor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă, ceea ce înseamnă că vei fi mult mai relaxată pe celelalte planuri ale vieţii tale.

Cu cât eşti mai liniştită cu familia şi iubitul, cu atât te poţi concentra mai eficient pe profesie sau bani. Dacă eşti singură, fii mai curajoasă şi abordează-l pe acel bărbat pe care ai pus ochii şi care îţi place atât de mult. Cel mai probabil, răspunsul va fi mulţumitor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ştii nici tu dacă eşti fericită sau nu, simţi atâtea lucruri încât eşti confuză total.

Viaţa ta sentimentală nu este deloc plictisitoare şi asta doar pentru că tot timpul ai ceva de comentat. Dacă acum te înţelegi de minune cu partenerul de viaţă, a doua zi va fi furtună. În orice caz, e important să asculţi şi de părerea celui drag şi să îţi pese atunci când vezi că doreşte ceva. Un lucru important va trebui dezbătut spre finalul acestei săptămâni şi el va decide soarta relaţiei tale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te joci cu focul şi te răzgândeşti foarte repede indiferent dacă este vorba de lucruri importante sau nu.

Partenerului tău de viaţă îi vei pune capac cu această atitudine a ta şi va exista destul de multă tensiune între voi. E nevoie să îi acorzi mai multă atenţie şi îi iei în considerare micile cereri pe care le are, cu siguranţă nu îţi cere prea mult. Dacă eşti singură, e posibil să exagerezi cu comunicarea şi să fii mai sociabilă decât ţi-ar fi util. Şansele de a-ţi găsi pe cineva scad de la zi la zi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure şi fără obligaţii.

Cu siguranţă vei avea multe ocazii de a cunoaşte persoane noi, multe dintre ele fiind ce îţi imaginai tu. A meritat aşteptarea, pentru că ai din ce alege. Dacă eşti angajată într-o relaţie, încearcă să pleci într-o călătorie romantică altături de iubit, soţ sau copii. Ai putea chiar să fii mai darnică şi să îţi surprinzi partenerul cu mici atenţii din suflet!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Situaţia ta sentimentală rămâne aceeaşi, indiferent dacă eşti singură sau eşti angajată într-o relaţie serioasă.

Cu toate că ai vrea mai multă acţiune, acest lucru nu este posibil atât timp cât nu totul depinde doar de tine. Încearcă să nu te laşi afectată de criticile unor rude de-ale tale, altfel vei ajunge să sfârşeşti manipulată şi transformată după bunul lor plac. Ascultă elegant ce îţi spun, dar fă tot ce ştii tu mai bine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Găseşte o tehnică să comunici mai eficient cu cei dragi în această săptămână.

Faptul că te închizi în tine şi nu reuşeşti să laşi sentimentele să iasă afară te vor afecta ca persoană, mai ales când vine vorba de încrederea în tine. Fă orice îţi stă în putere pentru a fi fericită, să te pui pe primul plan şi să faci ce îţi dictează inima. Dacă ai parte de o relaţie toxică, nu îţi mai lăsa iubitul să te conducă sau să te manipuleze!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să fii dezamagită de partenerul tău de viaţă pentru că nu îţi este alături exact atunci când ai mai multă nevoie de el.

O problemă personală te va determina să ceri ajutorul unei persoane de care ai putea să prinzi drag. Nu acţiona atunci când eşti vulnerabilă, altfel vei avea remuşcări şi nu vei mai putea îndrepta lucrurile. Cu toate că ai avea toate motivele să îţi părăseşti iubitul, încearcă să îi mai dai o singură şansă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod