Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 20-26 iunie. Previziuni!

Află ce îţi pregătesc astrele în săptămâna 20-26 iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă pe cât posibil să nu cauţi motive de ceartă cu partenerul, mai ales la începutul acestei saptămâni.

De ceva vreme nu mai rezonaţi unul cu celălalt şi pare că nu mai aveţi nimic în comun. Aveţi nevoie de o vacanţă romantică pentru a vă redescoperi şi pentru a reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relaţia ta amoroasă devine din ce în ce mai serioasă, astfel că în această săptămână poţi primi chiar şi o cerere în căsătorie.

Dacă eşti plecată în vacanţă alături de iubit, atunci aşteaptă-te la gesturi romantice şi la planuri serioase de viitor. Dacă eşti singură, nu se întrevede vreo ocazie de a cunoaşte pe cineva care să te atragă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru tine în dragoste, aşa că nu trebuie să te mai îngrijoreze nimic.

Profită de această perioadă liniştită din viaţa ta, pentru că nu va dura la nesfârşit. Dacă nu ai un iubit stabil, aceste zile îţi pot oferi ocazia de a cunoaşte pe cineva de care să te îndrăgosteşti la prima vedere. Fii totuşi prudentă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu şi partenerul de viaţă v-aţi distanţat destul de mult în ultima perioadă, aşa că aşteaptă-te la orice dacă nu încerci să schimbi acest lucru.

Este foarte important să discutaţi mai mult şi mai deschis unul cu celălalt şi să nu vă fie ruşine să vă dezvăluiţi latura sensibilă. Împreună puteţi reuşi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu depui suficiente eforturi pentru ca relaţia de cuplu să funcţioneze bine şi atmosefera este încordată doar din vina ta.

Din păcate, în ultima perioadă te-ai transformat şi ai uitat să apreciezi persoana de lângă tine. E o chestiune de timp până când partenerul tău va ceda şi va pune piciorul în prag. Fii resposabilă şi mai puţin egoistă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să te înţelegi bine cu toată lumea în această perioadă şi să nu strici atmosfera din sânul familiei.

Ia legătura cu rudele de care te-ai înstrăinat în ultimul timp, mai ales dacă în curând va trebui să participaţi cu toţii la un eveniment. Alocă-ţi o zi doar pentru partenerul de viaţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relaţia amoroasă în care eşti implicată îţi poate crea probleme cu rudele tale în această săptămână.

Cei dragi nu sunt de acord cu decizia personală pe care ai luat-o şi nu rezonează cu partenerul tău de viaţă. Nu e nevoie să te gândeşti la unul sau la altul, ci să faci ceea ce simţi că îţi aduce fericirea. Tu eşti cea mai importantă şi ar trebui să fii conştientă de asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te bucuri de mare succes pe plan amoros în această săptămână şi poţi cuceri pe cine vrei tu fără să faci nici cel mai mic efort.

Ai toate şansele să întâlneşti pe cineva care chiar să îţi atragă atenţia şi care să merite să îl bagi în seamă. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă te vei simţi mai iubită decât oricând.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti foarte sociabilă în aceste zile şi poţi cu uşurinţă să legi noi prietenii.

E posibil ca o persoană pe care o vei cunoaşte să ocupe un loc mai important în inima ta într-un timp foarte scurt. Nu da dovadă de naivitate şi analizează atent omul înainte de a te arunca în braţele lui!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să mai renunţi la responsabilităţile pe care le ai acasă şi să plasezi o parte din ele pe umerii partenerului de viaţă.

Ritmul în care ai intrat e foarte obositor şi trebuie să renunţi de urgenţă dacă nu vrei să ai probleme de sănătate. Mai mult decât atât, acumulezi frustrări pentru că tu eşti cea care le face pe toate, iar alţii doar stau şi te privesc.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să te împaci cu un fost iubit de care nu te-ai despărţit în condiţii paşnice.

Ce-i drept, atât tu, cât şi el, vă veţi da seama că doar orgoliul stă în calea fericirii voastre. E păcat să nu îi mai dai o şansă dacă motivele separării nu sunt grave şi de neiertat!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită pe plan sentimental, însă toată agitaţia porneşte doar de la tine.

Vei avea multe discuţii aprinse cu partenerul tău de viaţă pe tema timpului pe care ţi-l acordă, dar şi atenţiei sale către alte persoane. E posibil să îţi imaginezi lucruri care nu sunt deloc reale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod