Christina Grimmie Adam Levine

Moartea cântăreţei Christina Grimmie: Adam Levine s-a oferit să plătească înmormântarea

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a oferit să achite cheltuielile legate de înmormântarea cântăreței Christina Grimmie, fostă membră a echipei sale de la emisiunea „The Voice” care a fost împuşcată la finalul unui concert.

Fratele cântăreței, Marcus, a scris luni dimineață pe pagina lui de Facebook că solistul trupei Maroon 5 a sunat-o pe mama sa și i-a spus că vrea să suporte costurile cu înmormântarea și transportul cu avionul al trupului cântăreței, scrie Billboard.

De asemenea, managerul fostei concurente de la „The Voice”, Brian Teefey, a deschis o campanie GoFundMe pentru a ajuta familia tinerei. Până acum, s-au strâns peste 160.000 de dolari.

Christina Grimmie, în vârstă de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii ”The Voice”, a murit după ce a fost împuşcată în cap la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando.

Cântăreaţa dădea autografe fanilor în momentul în care suspectul s-a apropiat de ea și a împușcat-o. Acesta a fost imobilizat pentru scurt timp de fratele Christinei, dar a reușit să scape și ulterior s-a sinucis.

Ucigașul este un bărbat de 27 de ani din Florida. Poliția a dat publicității fotografia lui și a anunțat că se numește Kevin James Loibl, cu domiciliul în orașul St. Petersburg, Florida, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod