Cristi Pascu: Ce tunsori se poarta in 2015

Renumitul hairstilist Cristi Pascu a studiat tendintele in coafura la nivel mondial si explica ce tip de tunsoare se poarta in 2015, subliniind totusi ca acestea trebuie alese in functie de fizionomia fiecarei femei.

Tunsorile anului 2015: Bretonul drept, coafura deasupra umerilor si buclele fluide

Alexandru Budurea, hairstylist la centrul de infrumusetare Vivien Kondor Studio, ne spune pe indelete ce tunsori si coafuri ne vor face anul acesta chipul mai atragator.

Hairstyling-ul in 2015

Straluceste in lumina adevaratei frumuseti! In 2015, Wella Professionals te invita la un exercitiu de autodescoperire si de contientizare a propriului eu.

Look-urile Dianei Kruger si al lui Naomi Watts la Globurile de Aur

Diane Kruger - Hairstylist Jen Atkin pentru Moroccanoil® Inspirație : “Pentru a complimenta atât țesătură diafană și irizata a rochiei Dianei cât și superbii cercei, am vrut să creez o versiune modernă a buclelor retro. Coafura Dianei este fină și elegantă”.

Un premiu fatal: Regina frumuseții a murit în timpul operației de liposcuție

Catherine Cando, în vârstă de 19 ani, a câștigat în toamnă un concurs local de Miss în Ecuador, și a primit ca premiu un tratament estetic într-o clinică privată.

Ce produse si marci de ingrijire a tenului folosesc romanii

68% dintre românii din mediul urban au folosit în ultimele 3 luni produse de îngrijire a tenului. “Dacă despre bărbații români se crede că nu sunt mari utilizatori de astfel de produse, studiul realizat de Exact Cercetare și Consultanță în decembrie 2014 releva faptul că peste 4 din 10 bărbați de la oraș folosesc produse de îngrijire a tenului (44%)”, declară Ioana Bogus, Client Service Manager în cadrul companiei de cercetare. În ceea ce privește utilizatorii de gen...

Taieturi, mici arsuri, zgarieturi?

Jonzac iti vine in ajutor cat ai zice REPARE!

Amway prezintă paleta de farduri pentru ochi ARTISTRY™Little Black Dress, perfectă pentru a conferi un aer modern machiajului tradițional

smokey eye

Rona Hartner, imaginea noului salon de infrumusetare Vivien Kondor

Centrul de infrumusetare Vivien Kondor este oaza de relaxare ce ofera servicii variate pentru intretinerea corporala, prin diferite tratamente cu produse profesionale de inalta calitate, unele dintre ele unice in Romania.

Compania de cosmetice Revlon, acuzată de rasism şi comportament vindicativ

Un fost angajat al Revlon Inc, Alan Meyers, a dat în judecată compania de cosmetice, susţinând că a fost concediat pentru că este evreu şi după ce a adus în discuţie probleme de siguranţă, pe care directorul executiv al firmei, Lorenzo Delpani, nu ar fi vrut să le ia în calcul.

Palmolive întâmpină Crăciunul cu o varietate de seturi cadou

Pe măsură ce ne apropiem de Crăciun, cadourile pentru cei dragi se strecoară tot mai des în gândurile noastre, iar alegerea lor este una dintre cele mai plăcute „sarcini” ale sezonului. În spiritul distracției de iarnă, Palmolive prezintă o gamă largă de seturi speciale de produse care oferă o soluție rapidă problemei cadourilor.

A doua ediție a vernisajului AVON Inspiration Challenge: 10 artiști, 10 povești parfumate

Pe data de 13 noiembrie, a avut loc vernisajul AVON Inspiration Challenge, la galeria de artă contemporană Galateca. Invitații au descoperit în premieră cele zece lucrări inspirate de zece parfumuri AVON, ce surprind stările și gândurile femeii AVON, conturând momente ce păreau desprinse dintr-un jurnal.

UNSCENT 2014, cea mai mare expoziție de artă parfumată, în vizită la București

În cadrul evenimentului, Diane Pernet și-a prezentat propria colecție de parfumuri

De 1 Decembrie, Farmec apropie românii prin campania ”Pașaport Gerovital”

Cluj-Napoca,20 noiembrie2014: 1 Decembrie este un simbol al unității și identității naționale,iar Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează „Pașaport Gerovital”, campania prin care românii pot fi acum mai aproape de compatrioții din afara țării și de simbolurile României.

Romania in competitia hairstilistilor de top

Echipa Wella Romania are hairstilisti de top. Pe 23 noiembrie, Alexandru Gherase si Florina Vatafu se vor intrece cu profesionisti din intreaga lume la International Trend Vision Award.