Bucură-te de un ten sănătos în doar trei pași simpli

Amway recomandă gama ARTISTRY™ essentials pentru o frumusețe naturală a pielii! Cât de multă atenție oferi îngrijirii pielii tale? Prin alegerea produselor potrivite tipului tău de ten și utilizarea zilnică a acestora faci pașii esențiali pentru a oferi pielii tale protecția și confortul necesar.
Stilul de viață are un impact major asupra stării generale de sănătate, iar acest lucru este valabil și pentru piele, fiind primul scut împotriva factorilor dăunători din mediul înconjurător. Fie că ești mereu pe fugă sau ești o persoană sedentară, ai o viață socială activă sau ești o mamă ocupată, îngrijirea pielii devine din ce în ce mai dificilă, mai ales dacă ești predispusă lipsei de somn, stresului sau unei alimentații necorespunzătoare.

Pentru o piele frumoasă și sănătoasă, Amway îți recomandă un ritual zilnic de îngrijire a pielii folosind produsele ARTISTRY™ essentials. Urmând trei pași simpli, pielea ta va arăta minunat în orice moment al zilei, indiferent de vârstă.

1.
CURĂȚARE
– Asigură-te că transformi acest pas într-un obicei, chiar daca nu ai ieșit în oraș sau nu ai purtat machiaj. Deși tenul pare curat, acesta poate fi acoperit de impurități invizibile care îl pot afecta. Formula delicată a loțiunii demachiante ARTISTRY™ essentials te ajută să îți cureți eficient tenul și contribuie, în același timp, la restaurarea nivelului de hidratare pentru a menţine pielea suplă şi catifelată. Extractul de ovăz exfoliază ușor și netezește pielea, oferindu-i un aspect întinerit.  

2. TONIFIERE – Îndepărtează orice resturi de machiaj sau impurități rămase în urma procesului de curățare, în timp ce ajuți pielea să își recapete pH-ul natural.
Loțiunea tonică ARTISTRY™ essentials energizează tenul pentru a rămâne perfect hidratat și echilibrat pe tot parcursul zilei.

3. HIDRATARE – Procesul de îngrijire a pielii nu este complet fără o hidratare potrivită. Loțiunea hidratantă ARTISTRY™ essentials întărește bariera de protecție a pielii, aducând un plus de hidratare. Protecția împotriva razelor UVB/UVA și radicalilor liberi ajută la prevenirea semnelor îmbătrânirii premature a tenului. Ingredientele ultra-performante mențin pielea  sănătoasă și hidratantă pe tot timpul zilei.
Trei pași simpli în doar trei minute pe care le poți dedica îngrijirii pielii, de două ori pe zi, dimineața și seara.


ARTISTRY™ essentials este o gamă de produse de îngrijire a tenului cu utilizare zilnică pentru tipurile de ten normal spre uscat, mixt spre gras sau sensibil.  În funcţie de nevoile specifice ale pielii tale, poți combina sau alege dintre produsele hidratante și cele cu efect de calmare a pielii, pentru a obţine beneficii maxime.

ARTISTRY™ essentials îmbină ştiinţa cu natura într-o gamă de ingrediente brevetate, derivate din fitonutrienţii din plante, valorificând astfel frumuseţea naturală a fiecărei femei. Rezultatele sunt imediate şi de durată. Pielea ta lucrează din greu pentru a te proteja, iar cu ARTISTRY™ essentials  îi poți oferi, la rândul tău, grija binemeritată.

Produsele Artistry™ sunt comercializate în România exclusiv prin rețeaua de Întreprinzători Privați Amway.
Pentru mai multe informații sau pentru a putea localiza un Întreprinzător Privat Amway, vă rugăm să accesați website-ul www.amway.ro. Pentru mai multe informații despre ARTISTRY™ essentials, va rugăm să accesați http://www.amway.ro/marcile-noastre/artistry-ro/artistry-essentials-ro?code=ro#tab=1
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod