Annes a inceput lupta impotriva celulitei. Ce face?

Annes este preocupata serios de modul in care arata si de lucrurile pe care le face pentru a pastra silueta de nota 10 pe care o etaleaza de ceva ani buni. Desi are un program foarte incarcat, vedeta este foarte atenta la ce mananca si se straduieste sa urmeze cele mai noi tratamente din domeniul medical-estetic.
“Dimineata frumoasa inceputa cu rasfatz. Dragi fete & baieti, am descoperit noul aparat Vela Shape III si inainte sa recomand, dincolo de orice reclama, incerc pe propria piele. Sincer este cel mai bun aparat de masaj pe care l-am incercat vreodata; lucreaza cu intensitate mare de radiofrecventa, vaccum, etc. - doar 3 sedinte la interval de 2 saptamani. Ideal pentru elasticitatea pielii si grasimea localizata. In combinatie cu un stil de viata sanatos, alimentatie si sport obtinem rezultate fara doar si poate", explica vedeta dupa vizita pe care a facut-o la Elos Skin&Laser Center.

Annes a inceput pregatirea pentru vara si a pornit atacul impotriva celulitei cu VelaShape III! Aceasta procedura diminueaza aspectul de coaja de portocala si tonifiaza intens zona tratata, asigurand cele mai bune rezultate!.

Velashape III are la baza o asociere unica, radiofrecventa bipolara, radiatie infrarosie, vacuum pulsat (cavitatie) si mobilizare mecanica in profunzime (masaj).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod