Întâlnire specială cu noutățile din gama proprie și exclusivă Marionnaud Paris, chiar deasupra Bucureștiului

Marionnaud România a lansat, într-un eveniment chic și plin de stil, organizat la înălțime, deasupra Bucureștiului, noile game de produse proprii și de parfumuri exclusive pentru sezonul de primăvară-vară. A fost o zi de răsfăț, în care peste 100 de jurnaliști, bloggeri, VIP din industria frumuseții și modei au testat produsele de îngrijire și cosmeticele Marionnaud Paris, s-au bucurat de ședințe de machiaj și mai ales de multe surprize.
Cu această ocazie, au fost lansate produse noi în gama gelurilor de duș, cu infuzii fresh și exotice, palete noi de culori pentru machiaj în tonurile primăverii de la Marionnaud Paris, produse pentru ritualul zilnic de îngrijire a tenului de la Hydra&Sublim, creme cu texturi ușoare de la Mastic SPA, creme și parfumuri din colecția Di Palomo, o selecție senzațională de parfumuri exclusive.  Fiecare gamă a avut un spațiu dedicat, unde beauty – adviserii le-au vorbit invitaților despre arome, texturi, parfumuri, introducându-i în universul franțuzesc Marionnaud Paris.

Am avut parte și de o noutate exclusivă - Colecția de bijuterii Caviar Valentina Pelinel for Flusberg, care-i poartă semnătura și care completează cu stil orice garderobă.
Bijuteriile se adresează femeilor puternice, elegante, care au încredere în sine, celor care nu se tem să iasă în evidență. Colecția este disponibilă în parfumeriile Marionnaud selecționate. Marionnaud Paris pune accent nu numai pe experiența olfactivă ci și pe cea vizuală. De aceea, Claudia Stroe, Bubble Artist, a susținut un moment magic, jucându-se, cu multă îndemânare, cu baloane de săpun supradimensionate.

Și pentru că frumusețea înalță, participanții au fost invitați să urce pe acoperișul clădirii Crystal Tower, pe heliport, pentru sesiuni foto unice.  Marionnaud Paris înseamnă frumusețe zi de zi, o ofertă diversificată de articole dedicate îngrijirii tenului și corpului.
Cele 30 de parfumerii deschise în 15 orașe din țară plus București oferă consumatorilor selecții de branduri renumite de parfumuri și de îngrijire personală, precum și o colecție extinsă de produse proprii și exclusive.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod