Hairstilisti de top

Sassoon Academy este un nume de referinta in lumea hairstylingului. Acesta este si motivul pentru care cei mai buni stilisti din Echipa Wella isi imbunatatesc permanent tehnicile de tunsoare si culoare mergand la cursurile acestei academii prestigioase.

Lucian Busuioc are o experienta de zece ani in hairstyling. Acesta face parte din echipa Wella Winners din 2006 si a castigat mai multe premii internationale. Lucian se pregateste an de an la Sassoon Academy Londra.

Iata ce marturiseste: "M-au ajutat sa le inteleg filozofia si simplitatea cu care lucreaza, dar si faptul ca atunci cand creeaza o coafura, aceasta trebuie sa i se potriveasca persoanei care o poarta. Cel mai important lucru este sa inveti de la cei mai buni din industrie daca vrei sa atingi cel mai inalt nivel."
Septimiu Zavate, parte din echipa Wella Professionals, ne devaluie la randul sau cateva ganduri legate de mentalitatea Sassoon Academy si cum l-a influentat pe el experienta cu ei: "Sassoon inseamna totul atunci cand vorbim despre tunsoare, tehnica si forma.Abordarea lor m-a facut sa-mi inteleg meseria si sa stiu cum sa ma bucur de ea.

Am invatat datorita experientei, cunoasterii si a viziunii lor, si totodata cum sa imi cladesc propriul stil si sa il desavarsesc."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod