Rowenta susţine concursul Elite Model Look România 2015

Prestigiosul concurs de modeling desfăşurat la nivel mondial, Elite Model Look, se desfăşoară din nou în România, lansând la nivel naţional provocarea de a fi descoperite viitoarele topmodele. Iar unde frumuseţea se îmbină cu profesionalismul şi excelenţa, e necesar un partener pe măsură, de aceea Rowenta se alătură pentru a şasea oară consecutiv ca susţinător şi al doilea an în calitate de sponsor principal.
Astfel, continuă colaborarea cu Elite Model Look, pentru care a conceput special gama de produse Rowenta for Elite Model Look, gamă disponibilă la nivel internaţional care îmbină armonios calitatea aparaturii semiprofesionale cu lejeritatea şi rapiditatea de utilizare, devenind astfel primul răspuns pentru îngrijirea frumuseţii femeii moderne.

Agenţia Face2Face Model Management demarează Castingurile Elite Model Look România 2015, concurs susţinut de Rowenta, cu primul casting din Bucureşti, care se va desfăşura între 14 şi 17 mai, la Promenada Mall (Calea Floreasca nr. 246B, la etajul 1, lȃnga H&M), în intervalul orar 15:00 – 21:00.
Preselecţia va continua în Târgu Mureş, Cluj Napoca, Ploieşti şi Iaşi. Mai multe informaţii despre concurs le puteţi afla de pe pagina de facebook Elite Model Look România şi de pe site-ul www.elitemodellookromania.com.

În fiecare an, în peste 50 de ţări, agenţiile oficiale, atent alese de Elite World, organizează selecţii naţionale la care iau parte peste 650.000 de participante. Cȃştigătoarea Finalei Mondiale va primi un contract garantat în valoare de 150.000 €, iar următoarele nouă clasate, contracte garantate în valoare de 50.000 €.

Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Adriana Lima şi Candice Swanepoel sunt azi cunoscute drept supermodele, însă agentia Elite, care a lansat concursul internaţional, este responsabilă pentru descoperirea lor.
Astfel, gama  Rowenta for Elite Model Look a fost creată ca o reprezentaţie a ce înseamnă supermodel în segmentul de produse de îngrijire a frumuseţii. De la plăci de îndreptat părul la ondulatoare, uscătoare de păr, perii rotative şi epilatoare, gama oferă produsul ideal pentru a obţine un look de catwalk.

Pentru că îşi doreşte să fie mereu un ambasador al frumuseţii, Rowenta împărtăşeste preocuparea femeilor pentru aspectul fizic şi totodată nevoia pentru produse de îngrijire personală care să le ofere posibilitatea să economisească timp şi efort. Produsele de îngrijire personală Rowenta for Elite Model Look vin cu noi tehnologii şi sisteme ce protejează firul de păr, pentru ca toate problemele pe care le poate pune coafarea în intimitatea căminului să fie de domeniul trecutului! Deteriorarea firului de păr va deveni o problemă ca şi inexistentă, la fel ca şi dificultatea coafării părului sensibil şi subţire, care are tendinţa să se electrizeze, ori a celui cȃrlionţat care, după o lege proprie, se încurcă fără a mai putea fi descȃlcit, graţie atributelor acestor produse de îngrijire personală care îţi permit să selectezi temperatura ideală a aerului.

Dacă Elite Model Look 2015 este dedicat viitoarelor topmodele, atunci şi Rowenta se dedică frumuseţii la superlativ, creȃnd mereu noi răspunsuri sub formă de produse pentru nevoia femeii contemporane de a se simţi şi a fi mereu un topmodel în viaţa ei.
 

Rowenta for Elite Model Look, pentru ca orice femeie să poată obţine uşor un look de model!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod