Fara stres in ziua nuntii!

Se spune ca cea mai importanta zi din viata unei femei este ziua nuntii. Ziua in care ea trebuie sa fie cea mai frumoasa, iar in zambetul ei sa se citeasca bucuria si fericirea pe care le emana.
 
Bineinteles, cu totii stim cat de greu se planifica "o zi perfecta", insa specialistii MONROE , pe parcursul experientei dobandite, au invatat care sunt nevoile si dorintele unei mirese. Inainte de rezultatul final pentru clipa mult visata , se recomanda fiecarei mirese  o vizita pentru o proba. In 2-3 ore se va stabili care este cea mai potrivita varianta in ceea ce priveste partea de make-up & hairstyle.
 
In cazul in care timpul sau bugetul nu sunt de partea viitoarei mirese, specialsitii mai au o varianta: consulanta de mireasa.

Aceasta consultanta  consta intr- o discutie intre specialistul de beauty si mireasa. Se afla care sunt doleantele miresei, ce tip de mireasa este, ce tip de rochie poarta, daca nunta va fi una eleganta, retro sau clasica. Se explica mireselor ce este bine si ce nu este bine sa faca in ziua nuntii, cum sa-si pregateasca tenul pentru ziua ce va urma si bineinteles se alege impreuna makeup-ul si coafura care li se potriveste cel mai bine.
 
Totodata, in afara faptului ca este un motiv de petrecere, nunta este si un motiv de a straluci. Orice femeie radiaza in felul ei, insa exista cateva trucuri pe care specialistii le pun in aplicare pentru fiecare mireasa.  Machiajul unei mirese trebuie sa fie un machiaj natural, un machiaj care sa evidentieze trasaturile frumoase  si sa  le corectezte pe cele mai putin frumoase.
Tenul nu trebuie sa fie incarcat, dar in acelasi timp machiajul  sa reziste cel putin 12h. Produsele folosite sa fie rezistente la apa deoarece stim cu totii ca cele mai multe doamne pot fi emotionate in ziua nuntii.
 
De ce este bine sa vii la un Studio  profesional de make-up & hairstyle si nu sa chemi specialistii la tine acasa? In momentul in care o mireasa opteaza sa vina la MONROE Studio, i se aloca doar ei si ei invitatelor ei 100 % din timpul specialistilor. Astfel, toata atentia este asupra miresei si a celor mai apropiate prietene.  Aici va sta departe de forfota pregatirilor pe care le va lasa pe seama rudelor si cunostintelor, fara sa se preocupe de flori, asezari la mese, meniu si ultimele detalii.  Specialistii o asteapta pe mireasa si pe invitatele ei, cu muzica buna si prosecco.


MONROE Studio are si un spatiu special amenajat unde rochia de mireasa poate fi imbracata. Astfel mireasa va pleca relaxata, cu voie buna, sigura pe ea si pe efectul pe care il va produce in cea mai frumoasa zi a vietii ei. Oferta speciala in perioada 1 iulie-20 iulie ( perioada de programari este pana in decembrie 2015 ) pentru pachetul de mireasa,  590 lei! Mai multe detalii la nr de telefon: 0758.018.004 sau pe adresa de email: ioana.monroe@gmail.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod