COOL MAKE UP de la Sephora

Fiindcă vrem din ce în ce mai mult să ne facem plăcere în viața de zi cu zi, Sephora a imaginat un noian de produse de machiaj din ce în ce mai practice și mai ludice! Creioane colorate pentru intensificarea privirii, balsamuri de buze gurmande sub formă de ou, gloss-uri ultra-strălucitoare, pudră pentru a face sprâncenele să pară mai dese…  și ambalaje, cum n-am mai văzut până acum, totodată glamour și moderne.

Eye Pencil To Go:  Cu nuanțe de alb, turcoaz, kaki, violet, indigo, etc., aceste creioane ready-to-go, declinate în 10 culori, cu un aspect irezistibil și o textură delicată și puternic colorate, ne fac privirile să vibreze! Iar datorită formatului lor mini, sunt foarte ușor de strecurat în poșetă și de colecționat…

Multitasker Shadow Brush n°63: Nu aveți timp să vă scoateți panoplia de pensule de pleoape? Nu panicați! Pensula Sephora all-in-one Pinceau Paupières Multifonctions combină atuurile tuturor pensulelor pentru fard de pleoape Sephora în una singură.
Această pensulă magică permite realizarea unui machiaj complet al ochilor: permite fardatul pleoapei mobile, inclusiv în pliul pleoapei superioare, estomparea pudrei și intensificarea culorii în zonele care necesită precizie, precum colțul extern al ochiului

Brow Thickener: Cum mama natură nu ne-a dat tuturor sprâncene stufoase precum ale fotomodelului Cara Delivingne, putem trișa cu pudrele pentru îngroșarea sprâncenelor de la Sephora – existente în 3 nuanțe - care colorează sprâncenele, le dau formă și le fac să pară mai dese.
Și parcă ne-am fi născut cu ele.

Kiss Me Balm:  Subtil colorate, delicios parfumate, hidratante… cele două noi nuanțe – nr. 07 Pink Bubblegum și nr. 08 Peach Melba - ale balsamului Kiss Me Balm au totul pentru a ne fi pe plac și s-au alăturat gamei de balsamuri de buze Sephora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod