5 schimbări simple care te ajută să arăţi mai bine. Încearcă-le!

Nu este necesar să investeşti o avere în produse cosmetice, tratamente de înfrumuseţare şi haine scumpe pentru a-ţi transforma complet lookul.

Câteva schimbări aparent lipsite de importanţă te vor ajuta să arăţi mult mai bine.

Iată care sunt:

Dinţi mai albi

Albirea dinţilor, fie că este vorba de un procedeu realizat în cabinetul stomatologic sau un tratament făcut acasă, are un efect extraordinar asupra aspectului tău. Zâmbetul strălucitor te face mai atrăgătoare, dar şi mai încrezătoare în forţele proprii. O metodă naturistă pentru albirea dinţilor acasă este amestecul din bicarbonat de sodiu şi câteva picături de zeamă de lămâie.

Spală-te cu pasta obţinută de maximum două ori pe săptămână, iar dinţii tăi vor deveni treptat mai albi.

Spatele drept

Postura pe care o adopţi spune foarte multe despre tine. Iar o poziţie aplecată înainte şi spatele curbat nu sunt deloc sexy. Orele petrecute zi de zi pe scaun, la birou, agravează poziţia incorectă a spatelui. De aceea este necesar să faci exerciţii pentru spate, care îţi vor fortifia muşchii şi te vor ajuta astfel să stai dreaptă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod