5 schimbări simple care te ajută să arăţi mai bine. Încearcă-le!

Forma corectă a sprâncenelor

Sprâncenele îţi definesc chipul şi au capacitatea de a-ţi transforma complet lookul. O formă nepotrivită a sprâncenelor îţi poate da o expresie tristă a feţei, încruntată sau nedefinită. De aceea orice schimbare de look ar trebui să înceapă cu o pensare corectă. Lasă-şi sprâncenele să crească timp de cel puţin două luni, apoi mergi la o cosmeticiană experimentată pentru a-ţi redefini forma.

Tunsoarea potrivită

Te-ai ataşat de o tunsoare pe care o menţii de ani de zile? O simplă ieşire din această rutină te-ar putea ajuta să arăţi mult mai bine, fără un efort deosebit. Mergi la un hairstilist consacrat pentru consiliere.

Este suficientă o singură vizită pentru a afla care este stilul cel mai potrivit pentru fizionomia ta.

Mai puţină sare

Obiceiul de a adăuga sare în farfurie de fiecare dată când mănânci este nociv nu numai pentru sănătatea ta, dar şi pentru frumuseţe. Sare blochează apa în ţesuturi şi provoacă pungile de sub ochi şi aspectul de faţă umflată. De asemenea, accentuează celulita, îţi umflă picioarele şi îţi deshidratează pielea.

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod