laminarea sprancenelor

Tot ce trebuie să știi despre laminarea sprâncenelor

Cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață cu sprâncene perfect aranjate și definite, ca și cum le-ai fi pieptănat și machiat cu grijă? Este posibil, datorită procedurii de laminare, care îți oferă sprâncene perfecte până la opt săptămâni
La început a fost pensarea, urmată de vopsirea sprâncenelor, apoi au apărut microblading-ul și extensiile. În prezent, procedura vedetă este laminarea sprâncenelor, care oferă un aspect natural și o formă perfectă.  

Trendurile în machiaj s-au schimbat, iar sprâncenele accentuate puternic cu creion sau fard special nu mai sunt populare și sunt chiar considerate o greșeală majoră. Sunt de preferat sprâncenele definite, dar care arată cât mai natural cu putință. Astfel a apărut laminarea, o procedură care promite exact aceste calități, însă pe termen lung. Iată ce trebuie să știi despre laminarea sprâncenelor:

Ce este laminarea sprâncenelor?


Poate sună ca o procedură complicată, însă laminarea sprâncenelor este de fapt un permanent pentru sprâncenele tale, care le ajută să aibă o formă perfectă, pieptănate impecabil, cu aspect des și natural, cu firele pe care le ai deja.
Nu necesită tatuare sau adăugarea unor extensii.

Ce se întâmplă în timpul unei consultații?


Primul pas pentru acest tratament este consultația. Specialistul te va întreba cum îți aranjezi de obicei sprâncenele, ce culoare și formă preferi și cum vrei să arate rezultatul final. În această etapă este bine să aduci fotografii cu sprâncenele care ți se par ideale pentru tine. Se poate face un test de toleranță, cu 24 de ore înainte de procedură pentru a elimina riscul unei reacții alergice.

Ce presupune laminarea sprâncenelor?


Procedura poate dura aproximativ 45 de minute, uneori mai mult dacă ai sprâncene dese, și urmează acești pași:

Pasul 1: Sprâncenele sunt pieptănate și fixate în sus astfel încât soluția pentru laminare să ajungă la fiecare fir de la rădăcină pânp la vârfuri.
Această soluție ține sprâncenele în poziția dorită de-a lungul tratamentului.

Pasul 2: În această etapă este aplicată o soluție care face firele mult mai maleabile în așa fel încât să fie remodelate în noua formă.

Pasul 3: Pasul trei presupune aplicarea soluției de permanent, care fixează firele de păr în noua poziție.

Pasul 4: În cadrul acestui pas opțional, sprâncele pot fi vopsite pentru a le oferi nuanța dorită pentru a evidenția rezultatele procedurii de laminare.

Pasul 5: Acest pas presupune îndepărtarea urmelor de produse și aplicarea unui balsam hidratant pentru a hrăni și proteja firele de păr.

Pasul 6: În această etapă finală sprâncenele sunt pieptănate în poziția dorită - poziția este ajustabilă, în funcție de look-ul pe care vrei să-l obții.
Pot fi pieptănate în sus sau poți opta pentru o formă mai naturală.

Cum trebuie să îngrijești sprâncenele după laminare?


Timp de 24 de ore după tratament nu ar trebui ca sprâncenele să intre în contact cu apa și trebuie să fie pieptănate în poziția dorită. După această perioadă le poți trata normal. Procedura se repetă la un interval de șase-opt săptămâni, în funcție de look-ul dorit.

Care este rezultatul final?


După laminare, sprâncenele tale vor arată ca și cum le-ai fi machiat și pieptănat cu atenție: fiecare fir este la locul locul lui, sprâncenele sunt accentuate și forma este perfect definită. Nu doar că vei economisi timp prețios dimineața dacă aveai obiceiul de a-ți aranja sprâncenele, dar în același timp vor părea mai dese și naturale. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod