Dragoste si sex - femeia in zodia berbec

Afla mai multe despre femeia berbec
Iti propun sa incepem un nou serial despre dragoste, sex, seductie si semne zodiacale. Debutam cu femeia berbec, despre care vei afla care ii sunt caracteristicile, cum ii place sa faca dragoste si sex, cel fel de partener prefera si care sunt compatibilitatile ei sexuale.   

Fiind un semn de foc, cuvantul caracteristic este "pasiunea", care, de cele mai multe ori, se dovedeste irezistibila. Femeia nascuta sub acest semn zodiacal este foarte spontana, plina de vitalitate, agresiva si ar putea avea instincte agresive urmate de impulsuri necontrolate. Pentru ea este foarte important, chiar daca este implicata intr-o relatie, sa se simta libera si independenta. Femeia berbec traieste pasiuni intense si este mai mereu plina de optimism. Nu ai cum sa te plictisesti cu ea...

Pentru femeia berbec, foarte important este inceputul unei relatii, seductia jucand un rol foarte important. Acest "dans" de inceput va fi pe placul celor care iubesc jocul si care tin pasul cu ea.

Femeii berbec ii place sa "vaneze" si este in stare sa plateasca orice pret pentru "premiul cel mare". Adesea se va intreba daca "achizitia" merita pastrata. Intr-o relatie, ii place sa ofere, dar sa si primeasca.

Femeia berbec va sta intr-o relatie amoroasa atat timp cat este plina de pasiune, iar daca aceasta incepe sa dispara, pleaca. Sufletul ei pereche este barbatul care nu este niciodata plictisit si plictisitor.

Sexual, femeia berbec este "binecuvantata" cu o vitalitate care o poate face sa reziste o noapte intreaga de partide inflacarate de sex. Nu ii este frica sa experimenteze noi tehnici sexuale pentru a fi satisfacuta si de aceea are nevoie de un partener plin de initiativa.      

Compatibilitatile sexuale ale femeii berbec


Barbatul berbec

Ce trebuie sa stii despre partenerul tau berbec? Potrivit Romecentral.com, barbatul berbec are nevoie de o dragoste puternica, care sa il zapaceasca. Odata ce a gasit iubirea perfecta, dezlantuie pasiunea si este pregatit sa lupte cu tarie pana in panzele albe. De cele mai multe ori, manifestarile exterioare nu se potrivesc cu ceea ce simt in interior.

Potrivit Sexualastrology.com, viitorul vostru va fi pavat cu o atractie sexuala intensa si destule provocari care sa va tina pe amandoi satisfacuti atat din punct de vedere mental, cat si fizic. Este foarte posibil sa formati un cuplu pentru mult timp. Barbatul berbec are o imaginatie debordanta in a-si pune in scena cele mai indraznete fantezii.

Va trebui sa va domoliti excesele de agresivitate pentru ca mereu veti crea o confruntare daca acestea sunt neglijate. Ambele semne sunt guvernate de Marte, planeta pasiunii si a temperamentului, iar daca sunteti in cautarea unor partide extraordinare de sex, va potriviti perfect. Ar putea fi prea multe provocari in acest cuplu daca unul dintre voi isi dezvolta partea manipulatoare si tine secrete fata de celalalt.

Va veti provoca reciproc, iar sexul va fi mereu ceva distractiv: va ingenunchea in fata ta, pentru a avea controlul deplin asupra situatiei. Nu te sfii sa-l atingi, fie si brutal. Un secret: adora sa fie zgariat sau muscat.

Barbatul taur

Voi doi va veti juca, veti petrece, veti fi foarte buni prieteni si veti avea foarte multe de invatat unul de la celalalt. Aveti idei asemanatoare si multe lucruri in comun, iar taurul va fi mereu atras de personalitatea inflacaratei femei berbec.

Barbatul taur va sta alaturi de tine la bine si la greu, iar tu ai nevoie de siguranta lui. Va fi cucerit de spiritul tau liber si independent. Va puteti indragosti nebuneste unul de celalalt, mai ales ca taurul este serios si foarte senzual. Prietenia dintre voi ar putea dura mult timp, chiar daca atractia a luat sfarsit.

 

Comentariile 1-50 din 66

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simon pe 20 Iun 2013, 15:57
    buna sunt berbec si sunt antro ralatie cu pestele

    ne antelegem foarte bn nu mai noaptea an pat an rest ne certam tot timpu .

    3
    2

  • elena pe 17 Apr 2013, 15:54
    buna

    Sunt nascuta in zodia berbec si pot spune ca am citit multe adevaruri despre zodia mea...Am o relatie cu un geaman si ma inteleg foarte bine..Sfat pentru berbecutze...Sa isi aleaga barbati calmi pentru ca noi avem un caracter devastator :)) ..Suntem foarte sensibile, nebunatice si facem prostioare la tot pasul.( in sensul bun)...Succes fetili.. :))

    5
    0

  • olimpia pe 4 Ian 2013, 16:11
    dragoste intre un geaman si o berbecuta

    ma regasesc in descrierea de sus sunt o berbecuta foarte pasionala la iubire si sunt cu un tip din zodia gemenilor de 8 ani si niciodata nu ne-am certat desi este o diferenta mare de varsta intre noi eu sunt mai mare cu 15 ani

    6
    0

  • ana pe 16 Dec 2012, 13:57
    berbec berbecutza

    suntem impreuna de 9 ani,tunete ,fulgere,despartiri,impacari,nu putem trai cred eu unul fara celalalt..eu fidela pana la moarte cand iubesc,el scapa uneori dar nu il prind in fapt si stie sa camufleze tot..relatia sexuala este perfecta,doi "nebuni"..ne aprindem unul pe celalalt ca o torta..cred ca v om rezista pana la moarte:)))))

    7
    3

  • ancutza pe 3 Oct 2012, 20:16
    eu berbec el scorpion

    vreau sa stiu daca se potrivesc berbecii cu scorpionii si daca cesti doi nu se plictisesc unul de altul

    13
    4

  • Rellw pe 10 Mai 2012, 11:20
    eu feciara ea berbec

    da adevarat combinatia ideala ai crede ..ei bine nu e chiar asa asta pana berbecutul de langa tine se plictiseste si pleaca ajunge unde a dorit si apoi te lasa cu toate amintirile frumoase doar sa traiesti in agonie pt ca pe el nu il mai intereseaza de tine atunci cand te lasa in suferinta...am trait cu o fata berbec pana saptamana trecuta cand dupa 5 ani de grele si bune s-a saturat pt ca a gasit ceva mai bun..aveti grija sunt dubiosi...rau de tot!!!

    4
    1

  • rubin pe 28 Nov 2011, 15:00
    eu berbeaca,el berbec.eh eh

    e o atractie fenomenala. nu credeam ca intre doi berbeci se poate crea o relatie..stiind cum sunt eu ca femeie de zodie berbec..oricum mergem inainte si ne intrebam de cand ne cunoastem?? de o zi?? sau de 8 luni??? fantastic

    5
    3

  • valy pe 16 Mai 2011, 16:24
    eu berbec si prietenii mei taur si capricorn

    sa stiti ca are perfect dreptate.............nu stiu ce sa fac si la cine sa renunt. :((((

    15
    4

  • anku pe 14 Feb 2011, 11:19
    prea bn si complet adevarat

    eu berbec si prietenul meu fecioara....complet adev ce skrie aiki:X....ne intelegem foarte bn tokmai pt k stem diferiti din anumite punkte de vedere dar ne si asemanam la fel de mult:X....nu ne pliktisim nikiodata unul de altul desi suntem de 2 ani impreuna:X

    7
    2

  • VALI pe 16 Oct 2010, 22:26
    COMPATOBILITATE berbec-taur

    ce scrie mai sus este adevarat. sotul meu este in zodia taurelui si ne intelegem de minune. desi amandoi suntem tare orgoliosi...

    9
    3

  • madalina pe 14 Oct 2010, 02:26
    compatibilitate berbec-gemei

    eu am o relatie cu un baiat-gemeni si are perfecta dreptate..*

    18
    3

  • ana pe 29 Sep 2010, 22:05
    compatibilitate berbec leu

    eu am avut fostul meu prieten zodia leu si tot timpul ne certam

    10
    4

  • Slygirl pe 18 Sep 2010, 18:56
    compatibilitate berbec-pesti

    adevarat!asa este!

    18
    5

  • IoAnYtA18 pe 1 Aug 2010, 03:12
    compatibilitate berbec -leu

    tot ce scrie mai sus e perfect adevarat...eu berbec si el leu suntem amandoi caposi...

    5
    4

  • bataila pe 16 Iul 2010, 12:47
    compatibilitate berbec balanta

    sotul balanta as putea spune ca e ideal.am avut o relatie cu un berbec deloc nereusita acolo ori te intelegi ori nu sunt orgolii prea mari la mijloc.

    7
    4

  • miss Eliza pe 8 Iul 2010, 14:10
    compatibilitate berbec berbec

    tot ce scrie in articol e perfect adevarat eu,berbec,el ,berbec,absolut fenomenal............... ies scantei............. totul e perfect....................

    8
    5

  • dany97 pe 4 Iul 2010, 18:33
    berbec cu sagetator

    berbeci sunt reci si nu sunt tandri deloc , asteapta sa ia initiativa femeia ei nu stiu sa seduca o femeie ,sa o mangaie sa fie tandrii sunt reci si punct.

    7
    2

  • anca pe 23 Iun 2010, 17:55
    zodia berbec

    sunt in zodia berbecului si am citit si eu acest articol din lipsa de ocupatie la serviciu.........e ok........ mi se potriveste........logodnicul meu e in zodia varsatorului............intr-o oarecare masura e adevarat ce scrie in acest articol despre amandoi.........dar nu cred in asa ceva si nu tin cont de zodii.

    5
    2

  • khitty pe 12 Iun 2010, 06:59
    continuare...

    in tot cazul...tre sa mai tinem cont cred si de ascendent..si el are rolul lui...de aceea nu pot sa cred(si din experientele mele)ca avem compatibilitate cu toate zodiile...eu inca sunt in cautare de asa ceva ...o asa compatibilitate...

    3
    1

  • khitty pe 12 Iun 2010, 06:56
    compatibilitate

    ceea ce eu nu inteleg si nu am gasit este incompatibilitatea...unde este?sau suntem compatibile cu toate zodiile?si totusi nu este chiar adevarat in tot...in cazul meu taurii ma plicisesc,capricornii ma lasa rece,ii fac cum vreau eu,iar scorpionii ma tine aprinsa,fecioarele imi dau bataie de cap pt cat de inchise sunt,racii nu mai zic... impunatori si posesivi...ce sa zic noi femeile berbec suntem cred prea orgolioase si nu lasam de la noi...suntem greu de convins,dar usor de cucerit...

    2
    1

  • anD pe 9 Iun 2010, 02:33
    ;X

    e adV ! bv ::X:X:X:X te iubesc :D

    8
    3

  • catalyna pe 27 Mai 2010, 00:50
    LoL

    aolo valentino maik esti pe eva.ro :|...cumsa fie si de barbatii :)))))

    3
    2

  • Nobody pe 15 Apr 2010, 21:32
    femeia berbec

    SUNT BERBEC ( FATA ) SI ADOR SEXUL IL VAD CA FIIND CEL MAI IMP LUCRU INTR-O RELATIE ...DACA AR FI DUPA MINE AS FACE SEX NON-STOP ORIUNDE,ORICAND:D:D

    5
    3

  • elena daniela pe 14 Apr 2010, 10:44
    compatibilitate

    vreau sa stiu si eu compatibilitatea intre femeia capricorn si barbatul berbec in casatorie

    15
    4

  • reman pe 29 Mar 2010, 14:26
    femeia berbec

    eu sunt din zodia berbec si mi se potiveste perfect. am iubit si e din gemeni si ma inteleg bine cu el, mai ales ca are umor si asta ma atrage cel mai mult de la el.

    5
    1

  • andrei pe 27 Mar 2010, 08:01
    compatibilitate

    deci sa inteleg ca daca eu sunt taur si prietena mea este berbec ne intelegem mai mult in pat decat in alt domeniu???

    5
    1

  • ina pe 21 Mar 2010, 16:08
    ciao

    e perfect adevarat totul!eu sunt berbec si sotul meu balanta.se potriveste la fix tot ce scrie aici!!!!!!!!!incredibil!

    1
    2

  • daniela pe 20 Mar 2010, 20:48
    femeia berbec

    e superadevarul gol golut va pup ms

    1
    2

  • irina pe 18 Mar 2010, 17:45
    uraa

    e superb... suntem un kuplu minunat wi in pat wi in viatsa :) sunt fericita.. te iubesc mult puiu meu

    1
    3

  • byby.shor pe 16 Mar 2010, 22:18
    eu berbec

    mama se [potriveste fiecare frza cu realitatea:)...ce e femeia berbec eee..

    1
    2

  • iulia pe 13 Mar 2010, 08:54
    mai bn de atat nu se putea

    buna la toata lumea! berbec sunt si eu.... ceea ce e scris la zodia mea mi se potriveste perfect

    2
    2

  • perdea pe 9 Mar 2010, 23:21
    femeie berbec

    cum se potriveste femeie berbec cu barbat capricorn?

    6
    1

  • crystal pe 8 Mar 2010, 05:40
    compatibilitate

    tot ce am citit este neasteptat de adevarat nu toate se potrivesc dar acesta merge de minune

    2
    1

  • amalia pe 4 Mar 2010, 15:22
    femeia berbec

    totul este foarte corect in cazul meu..a si fetelor daca vreti alta zodie trebuie sa cautati si voi ca eu le-am vazut pe toate

    1
    2

  • gheorghiu cristina pe 2 Mar 2010, 21:10
    buna

    sunt berbec si mi se potriveste si mie ce scrie despre zodia mea dar sunt curioasa la berbec cu scorpion mi-ati putea descrie pe scurt cate caracteristici despre aceste zodii impreuna vam pupat

    0
    4

  • geanina pe 25 Feb 2010, 22:01
    ma intereseazabarbatul berbec cu femeia scorpion

    as vrea sa stiu parearea va rog

    1
    5

  • mariaeuph pe 28 Ian 2010, 17:26
    idem ionela

    :) asa e cum zice acolo :D

    1
    1

  • lalayya pe 26 Ian 2010, 23:02
    zodia berbec

    este adevarat tot ce sa scris la zodia berbec ,eu ma regasesc foarte bine in tot ceia ce sa scris.

    1
    1

  • ionela pe 25 Ian 2010, 14:13
    berbec-varsator

    Buna,eu sunt in zodia berbec si prietenul meu varsator.tot ce scrie in articol ni se potriveste de minune.ne-a descris exact asa cum suntem.

    1
    5

  • elena pe 25 Ian 2010, 10:33
    intrebare

    femeia berbec si barbatul peste cum merge

    2
    3

  • alyna pe 11 Ian 2010, 14:07
    zodia capricorn

    Ce sa zic nu prea mi se potriveste mie ce e la femeia capricorn SA STITI CA SI FEMEIA CAPRICORN IUBESTE SI INTRADEVAR E F F ORGOLIOASA SI AMBITIOASA II PLACE SA DOMINE SA FIE UN FEL DE SHEFA.. VB IN CAZU MEU:)

    0
    3

  • alyna pe 11 Ian 2010, 14:04
    INTREBARE

    Buna eu sunt in zodia capricorn si as dori si eu sa stiu dak ma potrivesc cu zodia berbec

    1
    4

  • ANCA pe 6 Ian 2010, 14:53
    berbec-rac

    si eu pot spune ca e adevarat ce spune acest articol : eu sunt berbec , sotul meu era rac , ne-am casatorit dupa prima noapte de dragoste si nimeni nu a mai reusit sa ne desparta ( desi au incercat ) pana cand unul dintre noi nu a plecat la ceruri....

    2
    1

  • madi pe 29 Dec 2009, 17:43
    berbec-rac

    eu sunt in zodia berbec iar sotul meu rac tot ce spune acest articol este adevara..dupa prima noapte de dragoste ne-am casatorit in secret am depasit si cateva momente de criza in relatia noastra dar acum ne cunoastem foare bine, ne indeplinim dorintele unul celuilalt si ne simtim mereu ca prima data

    3
    1

  • CLARYSY pe 28 Dec 2009, 00:26
    FEMEIA BERBEC

    EU SUNT ZODIA BERBEC SI SOTUL MEU LA FEL SI TOT CE SCRIE IN ACEST ARTICOL NI-SE POTRIVESTE PERFECT.

    0
    1

  • andre pe 26 Dec 2009, 18:22
    femeia berbec

    incredibil dar adevarat.....mi se potriveste perfect!!!!!parca m-a descris pe mine;) sa va spun acum cuvintele care ma ghideaza in viata: sunt perfecta,puternica, plina de iubire, armonioasa si fericita!!! va pup

    1
    2

  • Alexxa pe 18 Dec 2009, 00:32
    femeia berbec

    Sunt Berbec Si Tot Ce Scrie Mai Sunt Nu Se Poate Sa Fiu Mai Adevarat De Atat In Cazul Meu :X

    1
    1

  • Liliana pe 17 Dec 2009, 22:47
    femeia berbec

    Este incredibil cat de adevarat este...Eu sunt berbec si ma regasesc in tot ce se scrie aici.

    0
    1

  • M. pe 17 Dec 2009, 11:13
    Femeia berbec

    Fain articolul, pentru mine cel putin se potriveste fiecare caracteristica. Cele care nu se regasesc..acestea sunt notiuni generale, in afara de asta fiecare isi descopera sexulitatea mai devreme, mai tarziu..sau poate niciodata. Depinde de foarte multi factorii..daca nu intalnesti partenerul portivit nu ai sa fi niciodata un vulcan de pasiune..

    0
    1

  • margareta andronache pe 3 Dec 2009, 02:02
    Dragoste si sex - femeia in zodia berbec

    Femeia berbec-este intr-un mare fel,plina de pasiune si erotism,inteligenta si actrita superba in filmul numit viata si dragoste..

    4
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod