Claudia Pavel: "Daca spui ca nu cant, ma jignesti"

"Cream - Claudia Pavel a dat-o afara pe Elena de la DJ Project".
"Cream - Claudia Pavel a dat-o afara pe Elena de la DJ Project". Aceasta stire a tinut prima pagina cateva zile bune si, in ciuda faptului ca a fost dezmintita, ecourile inca exista. Pentru a elucida acest mister, dar si pentru a vorbi despre noul videoclip al Claudiei Pavel, "Don't Miss Missing you", despre colaborarile cu nume mari din strainatate, dar si despre schimbarea de nume, Eva.ro i-a pus cateva intrebari artistei.

Atunci cand ai inceput colaborarea cu cei de la DJ Project s-a vehiculat ca din cauza ta a fost data afara Elena. Cat este adevar si cat este fictiune?

Nu inteleg de ce au iesit aceste barfe pentru ca eu am aparut clar la televizor si am spus ca ii voi ajuta pe baieti pana in momentul in care isi vor gasi o solista permanenta. Baietii m-au rugat sa-i ajut in secunda in care Elena nu mai era in trupa. Eu nu am nimic cu Elena, ii doresc succes in cariera solo, eu inteleg cel mai bine cum este sa-ti doresti o cariera solo. Oricum, am inteles ca baietii sunt aproape hotarati in ceea ce o priveste pe noua solista, dar pana la 1 octombrie ii voi mai ajuta la cateva evenimente, pentru ca mi se pare normal sa ne ajutam intre noi si sa ne sustinem, atunci cand suntem intr-o situatie de criza.

Eu am cantat primul single DJ Project, "Spune-mi tot ce vrei",  cand aveam 16 ani, deci pentru mine este un proiect de suflet. Sunt prima voce DJ Project. Atata timp cat ei au nevoie de mine, de ce sa nu fac asta, daca pot. Nu inteleg de ce s-a creat isteria asta.

Un alt zvon a fost acela ca faceai playback pe vocea Elenei?

Aceasta este cea mai mare insulta care mi s-a adus vreodata. Eu n-as face playback nici pe vocea mea, eu sunt cantareata, cant de la 7 ani. Am fost la toate festivalurile din tara asta. Pana am devenit cunoscuta, am fost tot pe scena si am cantat piese de-ale lui Whitney Houston si Mariah Carey.

De ce sa fac treaba asta? Cred ca e timpul sa nu ne mai punem intrebari. Eu oricum sunt multumita sufleteste de ce am facut, n-o sa refuz niciodata sa ajut un om, cu atat mai mult niste prieteni vechi.

Hai sa trecem la lucruri mai placute si sa ne vorbesti despre noul tau videoclip "Don't Miss Missing you".

Toate trei videoclipurile (de pe ultimul album) au fost filmate in decembrie anul trecut. S-a filmat cu o pelicula de 35 de mm, am inteles ca sunt singurele videoclipuri filmate pe o asemenea pelicula la noi in tara. Povestea videoclipului este simpla. Mi-au amenajat locul de munca, adica patul, si mi-au pus piesa.

Machiajul a fost foarte putin, aproape deloc, parul natural, niste carpe pe mine. Am vrut sa cream starea naturala a piesei care este atat de frumoasa. Piesa are o traire emotionala atat de puternica, incat nu avea sens sa ne machiem, sa ne dam peste cap si am vrut ca lumea sa ma vada asa cum sunt eu. Oamenii alaturi de care am lucrat mi-au zis: "Fa ce vrei. Daca-ti vine sa plangi, plangi...". Cred ca acesta este motivul pentru care videoclipul a iesit asa de bine.

Ce inseamna Cream peste hotare? Stiu ca ai niste colaborari cu oameni foarte importanti, la nivel international?

In primul rand trebuie sa spun ca incercam ca, de acum incolo, sa folosim numele meu din buletin - Claudia Pavel. Albumul meu este semnat deja in cateva tari. Publicul de acolo o sa inceapa sa ma cunoasca usor, usor, pentru ca piesele mele sunt promovate. Ceea ce este cu adevarat senzational sunt colaborarile pe care le-am avut.

Am lucrat cu Ryan Tedder de la One Republic, care le-a scris Leonei Lewis, lui Beyonce. Pentru urmatorul album am lucrat cu Fat Joe, cu Scott Storch, unul dintre cei mai mari producatori din lume. Am cantat pe scena cu Ja Rule, am deschis concertul Anastaciei, mi s-au intamplat atat de multe lucruri frumoase in ultima vreme.
22 Septembrie 2009
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sweet pie pe 12 Oct 2009, 16:52
    c'mon

    melodia e super... si e o stupizenie sa o comparam cu Andra... de cat timp nu a mai scos Andra o melodie?! Cat s-a chinui in ultimul timp Andra sa ne arate cat de buna este?! Ca sa nu pomenesc de faptul ca ele pur si simplu au un timbru total diferit... nici eu nu o placeam inainte pe Claudia Pavel, dar de cand a fost plecata pe afara, parca se simte... chiar are piese frumoasa... si fetito!!! cum sa nu auzi de Fat Boy Slim sau de One Republic... c'mon...

    0
    0

  • k. pe 28 Sep 2009, 00:30
    rectificare

    haideti sa nu mai folosim termenul de "vedeta" cand vine vorba despre artisti romanesti. nu contest talentul evident al acestei Claudia Pavel insa mi se pare ca in Romania prea se arunca in stanga-dreapta cu termenul de "vedeta".

    0
    0

  • deea pe 23 Sep 2009, 23:22
    claudia

    Eu nu am sa comentez calitatea muzicii Claudiei, imi plac unele melodii. Cea noua imi place chiar foarte mult, e superba si o prinde excelent. Insa atitudinea ei lasa de dorit, orice ar spune altii...

    0
    0

  • Lynna pe 23 Sep 2009, 13:18
    Invidia doare.....

    eu nu pricep ce aveti voi cu vedetele...oare ele nu sunt tot oameni...e treaba lor ce fac cu banii....care e treba daca si-a pus dinti...asta inseamna ca are bani....sau ca nu canta cine stie ce bine...e ca si cum a-i spune de un gimnast ca nu este bun...intr-adevar nimeni nu o poate ajunge pe nadia comaneci, dar asta nu inseamna ca toti gimnastii nu muncesc de la varsta de 3-4 ani...numai ei stiu prin cate trec....asa si cu cantaretii...e normal sa treaca pe tip top minitop....asa se promoveaza omul....si cine nu a ajuns pe acolo inseamna ca nu e bun...andra a inceput cu tatal ei prin baruri...si ala e un inceput...si a trecut peste multe ca sa ajunga ce e acum....asa si claudia si alti artisti....se sacrifica ca sa ajunga cineva in viata...numai ca invidia doare cel mai mult...eu nu pricep de ce exista oameni care trebuie sa comenteze pe seama lor...are bani fata? are...deci prin urmare nu a stat degeaba...parca sunteti cei de la cancan..va bagati in viata lor fara sa aveti macar dreptul de a o face...dar bineinteles Romania nu putea fi mai prejos decat America...trebuia sa aiba si tara noastra niste ignoranti...altfel nu se putea...asa ca mult succes in continuare claudia si celorlalti artisti...ati muncit si ati ajuns unde sunteti acum...batfa multa :)

    0
    0

  • alexandra pe 23 Sep 2009, 11:33
    ce sa spun..

    hai claudia, nu ne mai spune tu cum te apreciaza strainii, cum esti o profesionista, lasa-ne pe noi sa observam daca ar fi asa.. si ce tupeu sa te compari cu mariah carey sau cu whitney.. ca ai cantat tu melodiile lor, auzi :))))))))))) incredibil, cat de sus tintesc unii si cata incredere nejustificata in presupusele talente.. alea sunt niste monumente de talent. cand ai tu impresia ca ai ajuns vreodata la glezna lor macar??? ce festivaluri ai frecventat tu?tip top minitop si ba da, ba nu sau ce??? niste ineptii mi-e dat sa aud de la vedetutele astea romanesti de ma inchin cu stanga.. si apropo claudia, iti vine ca naiba noua ta dantura pusa. ia alba si care parca nu iti incape in gura. vezi ca se vede ca e pusa, nu arata natural!

    0
    0

  • Anca pe 23 Sep 2009, 10:26
    Felicitari!

    Claudia Pavel are o voce foarte buna,iar melodia :"Don't miss missing you"este superba.Si videoclipul are ceva aparte. Si ptr "Dora", care spune ca se lauda cu realizarile ei si cu colaborarile ei cu unii cantareti din strainatate... Tu daca ai fi fost in locul ei nu ai fi vorbit despre realizarile tale?!Sau tu cand realizezi "ceva" nu esti mandra de tine si le spui vecinilor,amicilor,prietenilor?!Sau...cand te intalnesti cu o cunostinta,cu un prieten dupa foarte mult timp.Ii povestesti despre realizarile tale.Ce-ar insemna asta?Sa zica lumea ca esti laudaroasa...Asa sunt unii,ca tine,vorbesc "aiurea" si nu se uita la ei.Penibil!In fine,oricum ceea ce ai spus tu nu este logic,iar ca sa mai stau sa mai continui sa mai vorbesc despre asta...n-are rost.N-ai intelege. Si inca ceva: Avem voci bune in Romania(prea putine),iar Claudia Pavel se numara printre acele voci bune. Eu ma bucur tare mult ptr toate realizarile ei si ii doresc mult succes in continuare, si la cat mai multe colaborari cu cantareti de calitate.Exact asa cum este si ea.Si vocea ei.DE CALITATE!

    0
    0

  • Valentina pe 23 Sep 2009, 09:31
    De acord cu Dora

    Nu e cea mai tare voce de la noi.Nu se compara spre exemplu cu Andra...asa ca lasa-ne...lasa-ne:))

    0
    0

  • dora pe 23 Sep 2009, 09:07
    chiar asa de mare vedeta?

    nu contest calitatile de cantareata ale Claudiei, dar ce ma deranjeaza si acum, ca si acum cativa ani este faptul ca se lauda prea mult cu realizarile ei din strainatate, cu urcarile ei in topurile din afara - topuri despre care nu a auzit nimeni - si cu colaborarile ei cu anumiti cantareti de care, iar,nu a auzit nimeni, dar pe care ii ridica in slavi de parca ar fi Michael sau Madona. mullt succes in continuare, dar mai lasa-ne cu laudele si arata rezultatele concrete. oricum, ceea ce canta nu mi se pare iesit din comun, iar multe piese nici macar nu-i pun vocea in valoare.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod