Povestea incredibilă a unui cuplu: Credeau că s-au cunoscut la facultate, dar se știau de la 6 ani

Auzim destul de des expresia „dragoste la prima vedere”, însoțind de obicei povești despre oameni care se îndrăgostesc din prima clipă în care se cunosc și ajung să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți.
Nu la fel de des auzim despre „dragoste la a doua vedere”, așa cum își numește Heidi Savitt povestea de iubire. Heidi s-a căsătorit cu Ed Savitt, un tânăr pe care credea că l-a întâlnit pentru prima dată la facultate, fără să știe că de fapt ei s-au mai „îndrăgostit” o dată, când aveau șase ani. 

Heidi și Ed Savitt s-au cunoscut la Universitatea Newcastle din Anglia în 2011, când erau studenți.

Atunci când Ed s-a mutat în căminul de studenți a avut probleme cu mașina de spălat. Drept urmare i-a cerut ajutorul fostei chiriașe, Heidi, care a fost bucuroasă să-l ajute.

Câteva săptămâni mai târziu s-au întâlnit întâmplător într-o seară, când amândoi ieșiseră în oraș.
Prima lor întâlnire oficială a fost la o pizzerie din zona campusului, iar de atunci au devenit de nedespărțit. După câțiva ani, Ed a cerut-o în căsătorie pe Heidi, iar tânăra îndrăgostită nu a stat pe gânduri.

Însă povestea nu se încheie aici. Heidi l-a invitat pe Ed la o cină în familie, să-i cunoască părinții. În timpul cinei, mama lui Heidi și-a amintit că fiica a mai avut un „iubit” în copilărie care se numea tot Ed, în timpul unei vacanțe cu familia în Turcia.
 

Citește și: Povestea de iubire dintre regina Elisabeta a II-a și prințul Philip în 20 de imagini spectaculoase 


Inițial cuplul a crezut că este o coincidență drăguță și au trecut rapid cu vederea.
Asta până când mama lui Heidi s-a uitat prin fotografiile de familie pe care le păstra în mansardă. A găsit o poză cu fiica sa și Ed, prietenul din copilărie pe care aceasta l-a întâlnit la șase ani, în timpul unei vacanțe de vară. Le-a trimis imaginea celor doi și se pare că nu a fost doar coincidență de nume.

În fotografie erau, de fapt, cei doi tineri stând unul lângă altul, pe vremea când aveau șase ani. Heidi a fost atât de surprinsă când a aflat încât a simțit nevoia să se întindă puțin. Și familia lui Ed a căutat prin imaginile vechi de vacanță și au găsit la rândul lor fotografii cu Ed și Heidi din timpul vacanței petrecute împreună.

În 1997, cele două familii au decis să-și facă vacanța în străinătate.
Una dintre familii era din Sheffield, iar cealaltă din Londra, și nu se cunoșteau. Pur și simplu s-a întâmplat să-și facă vacanța în stațiunea Bodrum din Turcia exact în același timp. A fost ceva firesc pentru copii să devină prieteni, pentru că știm cu toții cât de repede se împrietenesc copiii.

Încă de pe atunci păreau de nedespărțit, dacă ar fi să judecăm după pozele pe care le-au făcut împreună. Dar vacanța s-a terminat, la fel și prietenia lor. Heidi a uitat complet de prietenul său din vacanță.

Însă destinul i-a adus din nou împreună și fără ca ei să știe, s-au căsătorit după 20 de ani de când s-au întâlnit prima dată.

După ce întreaga familie, prietenii și colegii au aflat de frumoasa coincidență, povestea lor a ajuns pe internet și a devenit rapid virală.
O companie aeriană din Turcia le-a oferit o călătorie în Bodrum, stațiunea din Turcia unde s-au cunoscut pe când aveau șase ani. De asemenea, cei doi îndrăgostiți au avut parte de o surpriză emoționantă: una dintre fotografiile lor din copilărie în care apar împreună a fost transformată în graffiti.

Foto: Facebook/Heidi Alice Savitt

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod