Poveste adevărată: "Soțul meu nu vrea să meargă la dentist și mi-e silă să-l sărut"

Relația bărbaților cu stomatologul pare a fi diametral opusă relației cu femeile. Și ăsta e un paradox, dacă ne gândim că de igiena orală ține totuși într-o mare măsură succesul pe care-l avem la sexul opus.

Faptul că lor le e frică de medic, în general, de sânge și de durere în special, îi face de multe ori să-și neglijeze grav dantura.

Este și cazul soțului meu, care la nici 30 de ani are un dezastru urât mirositor în gură. Asta i-a creat și obiceiul de a vorbi și râde cu buzele strânse, astfel încât să nu i se vadă lipsurile sau dinții stricați. Dacă la început, atunci când m-a cucerit, am încercat să trec cu vederea aspectul, după cinci ani de conviețuire sunt exasperată de faptul că el nu vrea sub nicio formă să-și trateze problemele, iar asta are efecte neplăcute asupra relației noastre.

Mi-e pur și simplu silă să-l sărut.

Iar din cauza infecțiilor din gura lui nu mai facem nici sex oral, pentru că la un moment dat am făcut și eu o infecție genitală de la el. Practic acum încerc să nu respir când fac sex cu el, și am ajuns să prefer pozițiile în care nu am contact direct sau frontal cu gura lui. Dar senzația generală e de disconfort.

L-am luat și cu frumosul și cu scandal, încercând să-l determin să meargă la dentist. Nu vrea pentru că îi e frică. I-am zis că merg cu el, că-l țin de mână, că îi face anstezie, că ...
orice. Nimic. Nu vrea și pace. Și m-a și păcălit înainte de nuntă, promițând că dacă mă mărit cu el se va duce la dentist. Evident nu s-a ținut de cuvânt.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod