Ceasuri 7 Friday la POP UP Bucharest

Kala Concept. 7 Friday.  Un brand de ceasuri WOW. A fashion statement.  SevenFriday porneste de la filosofia orologiei de cel mai inalt nivel,  dar se pozitioneaza la un pret excelent, raportat la design si solutii tehnice.

Comunicarea pare sa fi fost cheia succesului obținut de SevenFriday pana in prezent. Ceasul Seven Friday simbolizeaza un stil de viața light, frumos, senin. Exact acel stil de viata, care iti da sentimentul ca in fiecare zi este vineri.

Kala Concept Store este gazduit de  POP UP Bucharest , primul Urban Shopping Center din Romania, aflat in  Centrul Vechi, pe strada Selari numarul 4.

POP UP Bucharest este o destinatie care imbina zonele dedicate shoppingului cu cele ce vor gazdui evenimente culturale.
Este primul Urban Shopping Center din Romania si al treilea astfel de loc din lume. Aici si-au gasit locul cateva dintre cele mai cool branduri: linia de fashion Ben Sherman, ceasurile Seven Friday și Qlocktwo, gecile Schott NY , gentile Qwstion, alaturi de M·A·C Cosmetics, English Cottage . Lor li s-a alaturat primul showroom Revicare, un brand de produse body care si suplimente alimentare 100% naturale.

Tot la POP UP Bucharest, puteti gasi Deedee’s Bar, aflat la parterul centrului  va asteapta cu cocktailuri inedite si o atmosfera unic, si  Pop Up Bar by Van Gogh Café.

POP UP  - Urban Shopping Center, strada Șelari, nr.
4, București.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miry pe 17 Sep 2014, 18:50
    Superbe aceste ceasuri

    Mi-ar placea si mie un astfel de ceas. Dar pana atunci ma multumesc cu ceasul meu cumparat de pe www.zeliashop.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod