Poveste adevărată: "Soțul meu nu vrea să meargă la dentist și mi-e silă să-l sărut"


Mă exasperează această neglijență a lui, dar o blamez și pe mama lui pentru asta, pentru că nu a insistat din copilărie să-i seteze acest comportament responsabil. La maturitate el consideră că merge și așa, și chiar nu pricep unde crede el că se poate ajunge în felul ăsta. Să poarte proteză la 40 de ani?

Pe mine mama m-a supus la adevărate chinuri în copilărie, tocmai ca să am o dantură frumoasă și sănătoasă. Am purtat aparat dentar, ca să-i îndrept, mai târziu i-am albit, merg periodic la control și la detartraj, și am grijă de gura mea așa cum am grijă să mă îmbrac elegant ca să atrag privirile.

Consider că asta nu ține numai de conchetărie, ci de educație.
Și evident că îmi e ciudă că el nu mă tratează cu reciprocitate. Până la urmă e o dovadă de respect să fii sănătos, nu numai pentru tine, ci și pentru partener, așa cum te speli pe dinți înainte de a pupa pe cineva, trebuie să ai grijă ca și acei dinți să fie sănătoși, nu?


În fine, nu știu cum să mai procedez cu această chestiune care pe mine una mă afectează destul de mult și n-aș vrea să ajung să-mi pierd căsnicia din cauza unor dinți stricați. Pentru că e natural să cauți în altă parte satisfacție sexuală, dacă acasă nu mai există.
Iar în acest moment ne îndreptăm vertiginos spre acel moment în care probabil fiecare ne vom îndrepta atenția spre altcineva. Ce e trist e că sunt sigură că el va găsi femei care să-l placă și să-l accepte chiar și așa...

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod