Femeie suparata pe iubitul ei

Cele 7 lucruri pe care nu trebuie să i le permiți partenerului tău

Cuplu care se cearta

5.Să te mintă!


Minciunile îți vor zdruncina încrederea în el și sunt un pas sigur către eșecul relației voastre. Spune-i de la bun început că nu suporți să fii mințită şi preferi să discutaţi deschis despre toate problemele care îşi fac apariţia pe măsură ce relaţia voastră evoluează. Adevărul, chiar dacă doare, este de preferat unei minciuni care va ieși oricum la iveală atunci când ambii parteneri se așteaptă mai puțin. Cu cât îi ascunzi mai multe partenerului de viaţă, cu atât va fi puternic zdruncinată relaţia voastră atunci când secretele vor ieşi la iveală peste un timp.


 

6. Să-ți restricționeze libertatea!


Într-un cuplu este esențial ca cei doi parteneri să nu se simtă captivi. Fiecare om are nevoie de libertate, de timp pe care să-l petreacă așa cum își dorește: cu prietenii în oraș, la cumpărături, la plimbare. Atâta vreme cât nu sunt pretexte pentru a fugi dintr-o relație, aceste „evadări” sunt normale și trebuie acceptate fără nicio problemă de către partener. Dacă iubitul tău are o problemă pentru că vrei să te întâlnești cu prietenele sau să mergi undeva fără el, trebuie să-i explici că nu are motive să se îngrijoreze.
Dacă devine nervos, înseamnă că este gelos sau nu are încredere în tine și atunci problema devine mai serioasă și are nevoie de o rezolvare urgentă. Aceste lucruri trebuie discutate, astfel încât fiecare să înţeleagă şi să respecte nevoia de spaţiu a celuilalt. Fiecare simte altfel nevoia de spaţiu!


7. Să încerce să te schimbe!


Fiecare om are defecte și calități, nimeni nu e perfect. Dacă încearcă să-ți impună să te comporți într-un anumit fel, pentru că așa îi place lui, fă-l să înțeleagă că fiecare om este diferit și că schimbările nu se fac cu forța ci trebuie înțelese și acceptate de fiecare om în parte.
Dacă ceea ce îți propune contravine principiilor tale, ai tot dreptul să-l refuzi. Dacă schimbările propuse reprezintă un pas înainte pentru tine, atunci le poți face treptat, în așa fel încât să nu pară prea greu de făcut.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • guy pe 19 Mai 2016, 15:33
    Da

    Aceste sfaturi sunt mai potrivite barbatilor, in afara de faza cu bataia. Fiti atenti!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod