Ce mesaje să nu-i trimiţi niciodată fostului tău iubit?

Dacă aţi decis să puneţi punct relaţiei voastre este foarte important cum îl abordezi după ruptură, deoarece totul poate să fie interpretat! Ce sms-uri să nu-i trimiţi fostului iubit?

Ca să nu laşi loc de interpretări inutile este foarte important ca după ce te-ai despărţit de fostul tău iubit să ai grijă la ce sms-uri îi trimiţi pe telefon sau ce mesaje îi laşi pe Facebook. După ce a trecut o perioadă bună de la despărţirea voastră şi consideri că mai aveţi lucruri de împărţit sau discutat poţi să-l abordezi, dar ai mare grijă la ceea ce-i comunici. Iată ce mesaje nu ar fi bine să-i trimiţi niciodată fostului iubit:

 

1. Nu-i scrie un singur cuvânt în SMS!


Dacă ai ceva de discutat cu el spune-i direct acest lucru, nu îi trimite un singur cuvânt gen "Salut!" sau "Bună!" ca apoi să aştepţi să-ţi răspundă.

2. Versuri din melodiile preferate


Dacă aţi decis că totul s-a terminat între voi este inutil să încerci să-i captezi atenţia trimiţându-i SMS cu versuri din melodiile tale preferate sau, mai grav, să le postezi zi de zi pe Facebook gândindu-te că sigur va şti că lui îi sunt adresate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod