Ce mesaje să nu-i trimiţi niciodată fostului tău iubit?



3. "Mi-e dor de tine"


Nu vei rezolva absolut nimic dacă după ce a trecut un timp de la despărţire începi să-ţi bombardezi fostul cu mesaje de genul acesta. Dacă el nu te-a contactat sau nu aţi mai discutat absolut deloc vizavi de relaţia voastră care ar mai avea şanse de izbândă, ar fi de preferat să nu te expui atât de mult şi să-i spui exact ceea ce simţi.

4. "Îmi pare foarte rău"


Să-ţi ceri iertare este foarte important, însă acest gest trebuie făcut la timpul lui. Să faci acest lucru la câteva luni de la despărţire poate să fie privit ca un gest de disperare dacă te situezi de cealaltă parte a baricadei.

Aşa că nu-i trimite un SMS în care să pui simplu acest text. Dacă mai aveţi lucruri neterminate între voi ar fi de preferat să le discutaţi faţă în faţă şi să profiţi de un moment în care să îi spui sincer ce vrei.

5. "Ce mai faci?"


Ce crezi că ar putea să-ţi răspundă un fost iubit la un astfel de mesaj, în condiţiile în care sunteţi despărţiti de ceva vreme şi fiecare a decis să-şi vadă de viaţa lui? De fapt, ai vrea să-ţi spună: "Uite, ce să fac... Îţi simt lipsa", însă în realitate poate vei obţine un "Bine.

Tu?" şi atunci dezamăgirea va fi şi mai mare. Ar fi de preferat să te abţii de la a-i trimite astfel de texte, deoarece se presupune că nu-ţi mai pasă ce face din moment ce v-aţi despărţit. 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod