Prince

Moartea lui Prince, provocată de un amestec fatal de pastile?

Anchetatorii încearcă să afle dacă moartea lui Prince a survenit din cauza unei combinații toxice de medicamente.

Sfârşitul lui Prince pare să se asemene izbitor de mult cu cel al lui Michael Jackson. Potrivit site-ului american TMZ.com, este posibil ca starul să fi înghițit Perocet și Buprenorfină, două medicamente care i-ar fi putut provoca decesul.

Surse ale poliției au declarat pentru CNN că au fost găsite analgezice și opiacee în corpul lui Prince și în casa lui, când artistul a fost găsit inconștient, la 21 aprilie, în ascensorul reședinței sale din Paisley Park, în Minnesota.
Însă rapoartele autopsiei și de toxicologie, probă cheie în stabilirea cauzei decesului, încă nu se cunosc încă, iar ancheta desfășurată de autorități, inclusiv cu implicarea Administrației de Control al Drogurilor și a biroului Procurorului SUA, este încă în curs.

Medicul artistului, Michael Schulenberg, le-a spus autorităților că venise să-i aducă acestuia rezultatele analizelor.

Însă acolo se afla și Andrew Kornfeld, fiul doctorului Howard Kornfeld, de la un centru de dezintoxicare din California, care avea pastile de Buprenorfină în rucsac. Aceste pastile sunt folosite pentru tratarea dependenței de droguri, relatează TMZ.

Avocatul lui Andrew a ținut o conferință de presă în care a spus că acesta nu venise acolo pentru a-i administra medicamentul lui Prince, ci pentru a-i aduce pastilele unui medic din zonă. Polițiștii sunt însă suspicioși și cred că este mai mult decât o simplă coincidență faptul că Dr.
Schulenberg și Kornfeld se aflau în același loc în momentul în care Prince a murit.

Medicii spun că o combinație de Percocet cu Buprenorfină poate fi letală, pentru că aceste opiacee generează probleme respiratorii. Dacă testul toxicologic va depista urme ale acestor medicamente în sângele lui Prince, Dr. Schulenberg și Andrew Kornfeld vor fi anchetați pentru a se stabili cine i-a dat Buprenorfină artistului, relatează TMZ.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod