Reese Witherspoon i-a înnebunit pe fani la provocarea #10yearchallenge: „Ai întinerit!“

Vedeta în vârstă de 42 de ani i-a uimit pe fani cu pozele sale, făcute la distanță de un deceniu între ele. Reese Witherspoon chiar a întinerit!

În clubul neoficial al celor mai frumoase femei din lume trecute de 40 de ani, Halle Berry "ucide" concurența, iar la categoria +50 nu prea are cu cine să stea la discuții. Dar într-un concurs de genul "femeia cu cel mai tânăr chip", e greu să găsești pe cineva care să o întreacă pe Reese Witherspoon - "Blonda de la drept" are 42 de ani și trei copii, dar arată exact ca la 20, fără exagerare.

Actrița americană a decis să se alăture provocării #10yearchallenge lansată pe Instagram și a postat un montaj foto care includea două imagini cu ea, făcute la distanță de zece ani între ele.

Spre uimirea generală, Reese Witherspoon e neschimbată, iar pozele par făcute în aceeași zi. "Timpul zboară sigur când te distrezi!!", a scris vedeta alături.

Fanii au fost nedumeriți de cele două imagini, fiindu-le imposibil să spună care este cea făcută în urmă cu zece ani, pentru că Reese pur și simplu arată la fel de bine în ambele cadre. Publicația Country Living Magazine a postat un comentariu inspirat: "Remake-ul lui Benjamin Button, cu Reese Witherspoon, în curând în cinematografe, în 2029!".


"Care dintre ele este din 09?", a întrebat un fan. "Serios... 10 ani Reese, nu 10 zile", a scris, amuzată, o altă persoană. "Ai întinerit!", a scris altcineva.

Ca o recunoaștere a frumuseții sale, actrița a apărut recent pe coperta revistei Vogue, iar în interior a fost publicată o imagine în care ea apare alături de mama sa și de fiica sa, Ava Phillipe, care îi seamănă foarte mult și i-a moștenit trăsăturile. Genele bune par să se fi transmis fără nicio pierdere de la una la alta, toate trei arătând foarte bine, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod